Η guest εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο #Eurovision party του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Στέλλα Γεωργιάδου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Γιώργος Καπουτζίδης, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μέμος Μπεγνής και Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο #Eurovision Party

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Έλενα Παπαρίζου σε μία μοναδική εμφάνιση σε πάρτι αφιερωμένο στη #Eurovision.

Στιγμές #Number1 έζησαν οι παρευρισκόμενοι σε πάρτι αφιερωμένο στη #Eurovision.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν και εκείνη παρούσα μιας και με το τραγούδι #Number1 είχε δώσει την πρωτιά στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, #Shamone, όπου και ξεσήκωσε με τα τραγούδια του στο Eurovision party, λίγα 24ωρα πριν τον τελικό του φετινού μουσικού διαγωνισμού. Μαζί του η Στέλλα Γεωργιάδου!

Στα backstage η Έλενα Παπαρίζου είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, την Στέλλα Γεωργιάδου, αλλά και με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Γιώργο Καπουτζίδη.

Στο ίδιο μαγαζί και η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Μέμος Μπεγνής και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου οι οποίες διασκέδασαν με τους αγαπημένους καλλιτέχνες στο απόλυτο Eurovision party.

2614_GEORGIADOY_SERGOYLOPOYLOS_PAPARIZOY_PAPARIZOY_KAPOYTZIDIS_1052023-800x512 2569_KONSTANTINOS_XRISTOFOROY_STELA_GEORGIADOY_MEMOS_MPEGNIS_1052023-800x522 2627_ELENA_PAPARIZOY_STELA_GEORGIADOY_1052023-800x1158 2591_PEGI_ZINA_1052023-800x1141 2553_GIORGOS_PAPADOPOYLOS_1052023-800x1148
2614_GEORGIADOY_SERGOYLOPOYLOS_PAPARIZOY_PAPARIZOY_KAPOYTZIDIS_1052023-800x512 2569_KONSTANTINOS_XRISTOFOROY_STELA_GEORGIADOY_MEMOS_MPEGNIS_1052023-800x522 2627_ELENA_PAPARIZOY_STELA_GEORGIADOY_1052023-800x1158 2591_PEGI_ZINA_1052023-800x1141 2553_GIORGOS_PAPADOPOYLOS_1052023-800x1148

Ο Κύπριος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, τόνισε πως δεν θα πήγαινε, καθώς το θεωρεί ψυχοφθόρο να μπει ξανά σε διαγωνισμό.

«Τα έχω ακούσει τα τραγούδια και μου αρέσει περισσότερο της Κύπρου, συγγνώμη. Είμαι ειλικρινής, όχι επειδή είμαι Κύπριος. Ξέρεις πόσοι τραγουδιστές στέκονται σαν αγγούρια στα μαγαζιά και τα γεμίζουν; Δες εμένα!

Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ σε ένα τραγούδι και μόνο για ένα χρόνο από τη ζωή μου. Θα ήταν άδικο για τα υπόλοιπα τραγούδια που γράφω και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που τους γράφω τραγούδια», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε επίσης: «Είναι πολύ ψυχοφθόρο, δεν μπορώ να μπω ξανά σε διαγωνισμό. Μπήκα όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγαν ότι μοιάζω στον Χατζηγιάννη και έπρεπε να αποδείξω το αντίθετο και κουράστηκα με όλα αυτά».

H Πέγκυ Ζήνα έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον διαγωνισμό της Εurovision, ενώ έστειλε τις ευχές της στους εκπροσώπους Ελλάδας και Κύπρου.

«Είχα στενοχωρηθεί που δεν πήγα στη Eurovision, μετά όμως μελλοντικά, είδα ότι όλα γίνονται για καλό μόνο. Γιατί η πορεία μου, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτή μιας καλής ποπ τραγουδίστριας. Τώρα δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα. Δεν ξέρω κάθε χρονιά τι παιχνίδια παίζονται, τις προτιμήσεις του κοινού, τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι κι όλο αυτό συμβαίνει πανευρωπαϊκά, οπότε δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, έστειλε τις ευχές της για καλή τύχη στους εκπρόσωπους Ελλάδας και Κύπρου.

«Εύχομαι να περάσουν καλά σε αυτή τη διαδικασία και αυτή τη βόλτα που κάνουν και συστήνουν τα τραγούδια τους. Γιατί δεν αξίζει τον κόπο να χάσουν την ψυχική τους υγεία για έναν διαγωνισμό, που ναι μεν είναι πάρα πολύ γνωστός και δημοφιλής, δεν είναι όμως, τόσο σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία τους», ανέφερε κλείνοντας.

Για την περίοδο που την έκοψαν από τη Eurovision απάντησε η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία δήλωσε πως στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός.

«Ήταν να πάω στην Eurovision πριν κάποια χρόνια. Απλά τότε που το επιχείρησα με ένα πολύ ωραίο τραγούδι, η κριτική επιτροπή έτυχε εκείνη τη χρονιά να ήταν λίγο του ποιοτικού.

Όταν είδαν το όνομά μου, θεώρησαν ότι επειδή είμαι μια λαϊκή τραγουδίστρια που τραγουδούσα στα μπουζούκια, ότι δεν πρέπει να πάω. Φυσικά και με στεναχώρησε», είπε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η Στέλλα Γεωργιάδου είπε στη συνέχεια: «Στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision. Στις άλλες χώρες, απ’ ότι βλέπετε, δεν υπάρχει τίποτα».

Για τη Eurovision απάντησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με την Καλομοίρα.

«Είχα πάει στην εκπομπή του Φώτη σήμερα και μου λέει “έχεις πει ότι είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν οι νέοι στη Eurovision”. Δεν είπα αυτό. Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό στη Eurovision, να πηγαίνουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες, όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Μην το κάνουμε πολλές φορές talent show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Δεν γίνεται να σου λέει η Καλομοίρα πέρυσι ότι θέλει να πάει και να της λες “όχι, είσαι μεγάλη”. Έχει ειπωθεί αυτό και όποιος το αρνηθεί θα είναι ψεύτης», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε επίσης: «Θα μπορούσε να το κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου… Στον Αργυρό δεν ταιριάζει η Eurovision, μπορεί να πάει να τραγουδήσει σε άλλα φεστιβάλ».

Δειτε Επισης

Για το Μάλμε τους Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»