Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Ναταλία Γερμανού, Μπέττυ Μαγγίρα, Σίσσυ Χρηστίδου, Κώστας Τσουρός και Μαρία Μπακοδήμου σχολίασαν το διαζύγιο Αθηνάς Οικονομάκου και Φίλιππου Μιχόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας και ο επίσης επιχειρηματίας με ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών, του Μάξιμου και της Σιέννας.

Με αφορμή την ανακοίνωση μέσω της οποίας έκαναν γνωστή την είδηση του χωρισμού τους, η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να εκφράσει τις δικές της σκέψεις το μεσημέρι του Σαββάτου 27/4 μέσα από την εκπομπή της.

«Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση. Να τους ευχηθώ κατ’ αρχάς τα καλύτερα στους ξεχωριστούς δρόμους πια που θα τραβήξουν ο καθένας στη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι σέβομαι πολύ το γεγονός ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί υπάρχουν παιδιά στη μέση, πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι η διακριτικότητα είναι λες και και είναι αποκλειστικό προνόμιο μόνο όσων έχουν παιδιά». είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, είναι δηλαδή βορρά των δημοσιογράφων; Δηλαδή μπορούμε να τους ξεσκίζουμε ελεύθερα, να τους παρακολουθούμε και να τους ρωτάμε «γιατί χωρίσατε, σας κεράτωσε;» ή «γιατί χωρίσατε, τον πιάσατε με άλλη;»; Με πολύ σεβασμό σε όσους είναι γονείς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια και κατέληξε,

«Παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά τους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διακριτικότητα είτε τα ζευγάρια έχουν παιδιά είτε όχι. Γιατί ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, όπως έχει πει και ο ποιητής, πονάει για όλους τους ανθρώπους».

Ο Κώστας Τσουρός με τους συνεργάτες τους αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι αλλά και στις φήμες που κυκλοφορούσαν για καιρό και επισημαίνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που χρειάστηκε να βγει μία ανακοίνωση.

«Η ανακοίνωση ήρθε χθες. Ξέρατε πολύ καλά και το είχαμε συζητήσει ότι υπήρχε η φημολογία και είχε ακουστεί πριν πάρα πολλούς μήνες όταν είχε πάει στο Ντουμπάι. Από τον Γενάρη είχε αρχίσει να ακούγεται. Η ίδια το διέψευδε. Βέβαια, όταν είχε κάνει δηλώσεις, δεν είχε πει ποτέ ότι δεν ισχύει. Έλεγε ότι δεν έχετε με τι άλλο θα ασχοληθείτε και θα ασχοληθείτε με αυτό;» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και συνέχισε: «Πάντως τους τελευταίους μήνες η Αθηνά έβγαινε μόνη της και επειδή τώρα έχει βγει η ανακοίνωση, ξέραμε ότι δεν ήταν καλά μεταξύ τους. Η Αθηνά το τελευταίο διάστημα κυρίως πήγαινε ταξίδια με φίλες της. Ξέραμε ότι δεν πάει καλά ο γάμος τους, ωστόσο δεν είχαμε δικαίωμα να πούμε κάτι δημόσια γιατί κι οι ίδιοι δεν είχαν αποφασίσει να το πούνε. Η ανακοίνωση βγήκε τώρα λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα γιατί προφανώς δεν θα είναι μαζί στις διακοπές του Πάσχα».

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να βγάλεις ανακοίνωση για το διαζύγιό σου. Το έχω δει και σε άλλες περιπτώσεις και μου φαίνεται πολύ ξένο. Χθες αισθάνθηκα ότι για ποιο λόγο να βγει ένα δελτίο τύπου για τη λήξη ενός γάμου; Δεν είμαστε και στο Μπάκιγχαμ. Το τέλος μπορεί να μπει με οποιονδήποτε τρόπο. Η Αθηνά Οικονομάκου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Θα μπορούσε να το πει με κομψό τρόπο και να λήξει», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου απασχόλησε και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι». Η Σίσσυ Χρηστίδου, αρχικά γνώριζε τον χωρισμό της ηθοποιού από τον επιχειρηματία λόγω της προσωπικής σχέσης που έχει μαζί της, ωστόσο αναρωτήθηκε γιατί ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως θα έπρεπε να μείνουν όλη απλά στην ανακοίνωση του διαζυγίου και να μη βλέπουν τι δήλωνε η Αθηνά Οικονομάκου ένα μήνα πριν, καθώς η στάση της ήταν λογική.

«Πολύ λιτή ανακοίνωση και στην ουσία, δεν είναι ανακοίνωση του χωρισμού όσο παράκληση προς τα Μέσα για το πως θα χειριστούν τον χωρισμό αυτό. Εγώ θέλω να πω κάτι σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, είναι ότι δε χρειάζεται να ανοίγει μεγάλη κουβέντα.

Είναι μια προσωπική υπόθεση. Παίζουν τώρα βίντεο της Αθηνάς από μια δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό και το τι έλεγε τότε. Και λένε ότι έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, “κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”;

Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε δίνεις αναφορά αναλυτική καθημερινή στα social media. Όταν φτάνεις να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και τη μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις γιατί μπορεί να προχωρήσουν και με τις ζωές τους. 

Από εκεί και πέρα όμως, όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, το γιατί δεν το είπε και “το ξέραμε”, και “έλεγε ψέματα” και ότι όλο αυτό ήταν στημένο, αυτές τις κουβέντες δε μπορώ. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων που το περνάνε. Εγώ και ο Νίκος έχει τύχει να το βιώσουμε και ξέρουμε τι βάρος είναι αυτό στην ψυχολογία σου γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία;» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Την  είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου σχολίασαν και στην εκπομπή #ΙLoveΣουκου. 

Χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε ότι υπήρχαν φήμες για κρίση στο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όλοι θεωρούσαν πως θα ξεπεραστεί και σοκαρίστηκε όταν είδε την ανακοίνωση για το διαζύγιο. Μάλιστα, σχολιάζοντας το πόσο αγαπημένοι έδειχναν στον κόσμο οι δυο τους, η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε πως καμιά φορά, ακριβώς επειδή οι τόσο προβεβλημένοι άνθρωποι δέχονται πιεστικές ερωτήσεις για τις προσωπικές τους ζωές, αναγκάζονται να τα παρουσιάζουν όλα ιδανικά. 

«Χθες έσκασε μια είδηση, που η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούσε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά το είχαν διαψεύσει προφορικά. Χθες όμως, βγήκε μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ότι τελικά χωρίζουν οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε»

«Δε μπορείς να πεις τίποτα σε αυτή τη περίπτωση. Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Καμιά φορά, όταν είσαι σε αυτά τα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και σε ρωτάει πως είστε, και δε θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση… Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, νόμος» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το διαζύγιο σχολίασαν και στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»