#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη

#J2US: Η ατάκα του Ηλία Ψινάκη για το #Metoo και την Μαίρη Συνατσάκη πυροδότησε αντιδράσεις - Νίκος Κοκλώνης: «Είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες! Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκρηκτικό, γεμάτο εκπλήξεις και λάμψη ήταν το J2US που άλλο ένα Σάββατο κράτησε την καλύτερη παρέα στους τηλεθεατές.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή διασκευάζοντας το «Στοιχηματίζω» από τη Μαντώ και από τα πρώτα λεπτά του σόου το κέφι χτύπησε κόκκινο!

Τα αγαπημένα ζευγάρια χάρισαν μοναδικές ερμηνείες σε αγαπημένα κομμάτια εντυπωσιάζοντας με την πρόοδό τους τους κριτές και τον Ηλία Ψινάκη που αντικατέστησε τη Δέσποινα Βανδή στην επιτροπή.

Η Λένα Ζευγαρά ανέλαβε να εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη και τραγούδησε τα hit της με το Twitter να λικνίζεται στους ρυθμούς της και να την αποθεώνει!

Μια βουτιά στα τραγούδια της δεκαετίας του ’80 και του ’90 κάνει το J2US, με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τη Daphne Lawrence να τραγουδούν, Κάποιος σε αγαπάει.

Το ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταπλήξει τους κριτές λαμβάνοντας 10αρια από όλους!

«Ωραίοι είστε. Είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι εύκολο. Κάνατε μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια. Ήσουν πολύ καλός, σε ένα δύσκολο τραγούδι που έχουμε συνηθίσει να το ακούμε αλλιώς», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Κωνσταντίνε μου ωραίο το εύρημα να την κοιτάς αλλά παρά έγινε προφίλ το τραγούδι. Είδα τις δυσκολίες που έχει τονικά το τραγούδι. Αλλά έχει τρία σπασίματα μέσα το τραγούδι που είναι χαρακτηριστικά. Κάπου πρέπει να υπάρχουν. Τραγουδιστικά ήταν άψογο αλλά μου φάνηκε λίγο κονσέρβα. Δεν σπαρταρούσε να “ραγίσει”. Θα ήταν τέλειο γιατί δεν έχω να σου πω τίποτα μουσικά», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Ηλίας Ψινάκης πρόσθεσε: «Στη θέση της Δέσποινας δεν θα κάνω αυτά που κάνει η Δέσποινα. Κοιτάω σκηνική παρουσία, την αύρα που βγάζουν. Αν ξεκινήσουμε αυτά με τους τόνους και τα ημιτονία… Ο Κωνσταντίνος δεν είχε τη ροκιά αλλά τον βρίσκω καταπληκτικό. Ένας ηθοποιός που τραγουδάει κιόλας και προσπαθεί είναι σπουδαίο πράγμα».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Προσπαθούσα να εστιάσω στον Κωνσταντίνο γιατί η χροιά του Δάντη είναι χαρακτηριστική και προσπαθείς να το ξεχάσεις. Το προηγούμενο live ήταν εκρηκτικό. Αυτό το τραγούδι δεν ήταν ακριβώς πάνω σου αλλά αξιοπρεπέστατα το είπες!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 34 βαθμούς.

«Αγοράκι μου» τραγούδησαν για το 10ο live του J2US η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού.

Οι δυο εκρηκτικές παρουσίες του λαμπερού σόου μεταμορφώθηκαν σε… Barbie και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με το κοινό να ενθουσιάζεται με το act τους παρά τις όποιες αστάθειες.

«Σου πάει το ξανθό» είπε ο Νίκος Κοκλώνης δίνοντας πάσα στον Ηλία Ψινάκη για να κρίνει πρώτος την εμφάνισή της.

«Θα σου βάλω καλό βαθμό. Μας είχε βγάλει εθνικά υπερήφανους στη Δήλο. Είχαμε βρεθεί με την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και βγήκε η Ναυσικά… Είχαμε κάτι χαμηλοκ@λες εκεί πέρα αλλά ευτυχώς βγήκε η Ναυσικά και μας έβγαλε εθνικά υπερήφανους. Γιατί και αυτή έχει ένα κορμί σαν της Ναυσικάς».

«Ήταν τα κουπλέ μας σαν να μην ήταν πολυδουλεμένα. Σαν να το είπες για να το πεις. Η προηγούμενη φορά σου ήταν καλύτερη παρόλο που σου ταίριαζε περισσότερο αυτό το τραγούδι» είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτή πάντως δεν ήταν από τις καλύτερες φορές σου. Το κουπλέ σχεδόν δεν τ άκουγα, δεν ήταν καλό. Είσαι τόσο ωραία γυναίκα, δεν χρειάζεται να πεις καλά και ένα ρεφρέν, δεν πειράζει, φτάνει που υπάρχεις» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είστε δυο κουκλάρες;. Κοριτσάκια μου δεν ήταν ένα τραγούδι απαιτήσεων. στηρίζεται στο ύφος και την τσαχπινιά που αυτά τα είχατε. Στο κουπλέ υπήρχαν αστάθειες, στο ρεφρέν ήσασταν μαζί και ήταν καλύτερο» ήταν τα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου.

Νατάσσα Θεοδωρίδου και Μη γυρίσεις ξανά ερμήνευσαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής στο 10ο live

Το ζευγάρι τα έσπασε επί σκηνής και το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

«Άριστο ήταν αλλά ήταν τόσο άριστο που φάνηκε το τραγούδι πολύ μικρό. Αυτά που έκανε ο Ίαν στο τέλος δεν τα έκανε ούτε ο Τριαντάφυλλος ούτε η Θεοδωρίδου. Για τέτοιες φωνητικές ικανότητες ένα τέτοιο τραγούδι είναι πιο χαμηλά. Τα παιδιά ήταν καλύτερα από το τραγούδι», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Πηνελόπη ακούγοντας την κριτική του Σταμάτη Φασουλή είπε χαριτολογώντας: «Θα βρούμε το μπελά μας».

«Είστε καταπληκτικοί. Αυτό δεν ήταν τραγούδι αλλά μονόπρακτο. Ίαν, με εσένα έχω πάθει τρέλα. Νιώθω ότι δεν σε γνώριζα. Ξεδιπλώνεται κάθε φορά ένα καινούργιο κομμάτι του ταλέντου σου και με αφήνεις άφωνη κάθε φορά. Πηνελόπη, είσαι καταπληκτική. Είπατε ένα τραγούδι που δεν είναι στα ακούσματά σας κι όμως ο τρόπος που το αντιμετώπισες, το σήκωμα του φρυδιού και το ύφος σνομπ είναι όνειρο», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή συνέχισε: «Κανονικά πρέπει να πω 10 και να δώσω τη θέση μου στον Ηλία. Αυτό που θέλει να πει ο Σταμάτης είναι ότι αυτό το κομμάτι είναι μια ρούμπα, κάτι πολύ απλό. Τα παιδιά το έκαναν να φαίνεται ένα κλασσικό μεγάλο τραγούδι. Κάνουν τέτοια πράγματα με το λαιμό τους! Όταν βγαίνουν τα παιδιά ό,τι κι αν τραγουδήσουν είναι για 10. Είστε συγκλονιστικοί. Ίαν αγάπη μου, αυτό που κάνεις τι να πω…».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

Αμήχανες στιγμές εκτυλίχθηκαν με αφορμή μία ατάκα του Ηλία Ψινάκη στο act της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή.

Ο γνωστός μάνατζερ είπε στον τραγουδιστή ότι μέχρι τώρα δεν του ήταν συμπαθής λόγω της συζύγου του, Μαίρης Συνατσάκη, που επίσης δεν του είναι συμπαθής δεδομένης της κόντρας τους στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του #MeToo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Ακούγοντας τον Ηλία Ψινάκη ο Ίαν Στρατής χαμογέλασε άβολα ενώ στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας με την Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ενοχλημένη ότι «είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #MeToo για να μην συμπαθούμε κάποιον».

Ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη άμεσα για να κατευνάσει τα πνεύματα αλλά και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών.

«Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει».

«Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo» είπε και έδωσε πάσα στον Ηλία Ψινάκη για να δώσει διευκρινήσεις πάνω στα όσα είπε. 

Στο mood της αποψινής θεματικής βραδιάς η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγούδησαν ένα τραγούδι που αγαπήσαμε με τη φωνή της Ρίτας Σακελλαρίου.

Το ζευγάρι στη ζωή και στο σόου τραγούδησε το «Αυτός ο έρωτας» και παρά τα όποια ολισθήματα φάνηκε πως κέρδισαν τους κριτές.

«Η πρόοδός σας είναι καταπληκτική. Αυτό που άκουσα ήταν καταπληκτικό και εγώ κρίνω ανάλογα με τα κυβικά σας. Μ΄άρεσε η προσπάθεια, το σκηνικό, το πώς κινηθήκατε, πώς τα είπατε, όλα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Μα τι τούμπανο επιτροπή είναι αυτή σήμερα» είπε ενθουσιασμένος ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Μου φάνηκε τρυφερό το βλέμμα σου. Όταν τραγούδησες μόνη σου ενώ ξεκίνησες δυναμικά οι καταλήξεις είχαν αστάθειες. Μετά όταν κάνατε το ντουέτο το απογειώσατε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν τρυφερό αλλά το κουπλέ που είχατε δεν ακούστηκε καθόλου σωστά, οι καταλήξεις ήταν όλες λάθος» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Συμφωνώ με τον Σταμάτη» συνέχισε η Καίτη Γαρμπή και συμπλήρωσε «άκουσα και εγώ τις καταλήξεις αλλά όλα τα σκεπάζει το κέφι και η ζωντάνια της».

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ανέβηκαν στην σκηνή ερμηνεύοντας το Μην με συγκρίνεις που το έχει ερμηνεύσει η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι κάθε φορά εντυπωσιάζει την κριτική επιτροπή λαμβάνοντας τον μέγιστο βαθμό!

«Τι ωραίοι που είστε μαζί. Τάνια, σήμερα το τερμάτισες. Είσαι πριγκιποπούλα, είσαι υπέροχη. Ποια να συγκριθεί μαζί σου βρε Τάνια; Γιώργο μου, ήσουν πάρα πολύ καλός. Το είπες τόσο ωραία με έναν δικό σου τρόπο. Ο συνδυασμός σας ειδικά ήταν πραγματικά πολλαπλασιαζόταν η ομορφιά», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Εξαιρετική παρουσία. Γιώργο υποψιάστηκες κάτι που διαθέτει το άσμα. Και μόνο που το προσπάθησες είναι πάνω από άριστα. Δεν το εκτέλεσες, το εξέφρασες το τραγούδι», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Ηλίας Ψινάκης πρόσθεσε: «Κυρία Μπρεάζου σήμερα πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια. Αν ήμουν μάνατζέρ σας θα είχα εκτελέσει εν ψυχρώ και τον κομμωτή και τον στυλίτσα. Είστε τούμπανο! Θα ντυνόμουν πιο σέξι. Αντί να το φορτώνετε, να τα βγάζετε. Είστε πολύ ταλαντούχος και βλέπω την πρόοδό σας. Θέλω να σας ρωτήσω. Παίζεται όντως το ειδύλλιο ή είναι μάρκετινγκ και να σας βάλω περισσότερο βαθμό;».

«Ας μην πάρουμε μεγαλύτερο βαθμό», απάντησε ο Γιώργος Αμούτζας επιβεβαιώνοντας τη σχέση της με τον Τάνια.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Θέλω να πω στον Γιώργο ότι όσο περνάει ο καιρός μπαίνεις στο συναίσθημα. Μπαίνεις και νιώθεις τις λέξεις! Με τον καιρό γίνεσαι πιο ερμηνευτής και βάζεις τις λεπτομέρειες. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Σου πήρε μεγάλο κομμάτι η Τάνια. Ήθελα να ακούσω πιο πολύ τον Γιώργο».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 37 βαθμούς.

Στην σκηνή ανέβηκαν ο Αναστάσης Ράμμος και η Δώρα Παντέλη ερμηνεύοντας το Αντίστροφη Μέτρηση δίνοντας το δικό τους στίγμα!

Η ενέργειά τους ήταν άκρως δυναμική και ενθουσίασαν τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους θεατές που ήταν στο πλατό.

Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα ανέφερε ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς.

«Τι κουκλάρα είσαι εσύ, τι πλάσμα είσαι εσύ; Όνειρο. Παιδιά, είπατε ένα τραγούδι που περίμενα από εσένα Δώρα. Τώρα νομίζω ότι είχαμε κάποιες αστάθειες ενώ ήσουν ωραία ενεργειακά. Ενώ είχες το attitude, είδα κάποιες αστάθειες», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έχουμε τα ωραιότερα κορίτσια να πούμε φέτος! Δώρα μου, είπες ένα κουπλέ που είναι δύσκολο και κρατούσα την αναπνοή μου. Είπες το κουπλέ και ήσουν εκτός τόνου στο ρεφρέν, έπαθα πλάκα. Είχες τέτοια δύναμη, τέτοια ενέργεια και πάθος. Τα έχωσες, τα έδωσες όλα αλλά ήσουν εκτός τόνου στο ρεφρέν. Μου έκανε εντύπωση», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Η εμφάνισή σας ήταν δυναμική αλλά υπήρχε αστάθεια. Στη διφωνία ήταν ασταθές, τα έχασα. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά δεν το άκουσα καλά.

Ο Ηλίας Ψινάκης κατέληξε: «Είστε αστραφτερή πραγματικά! Είδα ότι έχετε τρομερή πρόοδο. Μου αρέσατε πολύ!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

«Γιατί κλαις;» ερμήνευσαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού στην σκηνή του 10ου live του J2US.

Το ζευγάρι έχει κάνει αρκετή πρόοδο με τους κριτές να το επισημαίνουν ιδίως στον Στάθη Σχίζα.

Πώς τα πήγαν αυτή τη φορά;

«Στάθη μου, κοίτα τώρα τι γίνεται, ποια είναι η δυσκολία. Ο Γονίδης επειδή είναι τραγουδοποιός και έχει τόσα γυρίσματα, είναι πολύ ιδιαίτερος. Πήγες πάνω κάτω πουλάκι μου, τι να κάνεις. Πιάνεις το τραγούδι ρε Στάθη που της έλεγες “Γιατί κλαις;” με ένα χαμόγελο. Ξέρεις ότι σε συμπαθούμε πάρα πολύ. Το παλεύεις! Σε έχουμε ακούσει και καλύτερο. Όταν ξεκίνησες ήταν αμήχανο. Σε κάποιες στιγμές που ήσασταν μαζί λειτούργησε καλύτερα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είστε γλυκύτατοι αλλά υπάρχει μια αμηχανία. Ούτε τον λυγμό μπορούσατε να είχατε αλλά από την άλλη μεριά μια ατμόσφαιρα από το 80-90. Ήταν αμήχανο! Ήταν σαν λιποθυμισμένο το τραγούδι. Ούτε την ερώτηση κατάλαβα, δεν ήταν από τις επιτυχημένες μέρες», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Ηλίας Ψινάκης πρόσθεσε: «Στην αρχή το κουπλέ του έφυγε, σαν να ήταν ακαθαρσία. Ενώ τα έχει όλα, ήσουν ένα αγγούρι και τώρα στέκεται. Δεν είναι σωστό ένα παιδί που είναι αγγούρι πάει καλύτερα, το βαθμολογώ αυτό!».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Τα ίδια και τα ίδια θα πούμε Στάθη μου. Ήταν το ίδιος με την προηγούμενη φορά».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 31 βαθμούς.

Από τη… «Θωρακισμένη Μερσεντές» τους τραγούδησαν απόψε ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη και μετέδωσαν το κέφι τους σε κοινό και κριτές που τους αποθέωσαν.

«Ήταν πολύ καλό γιατί είσαι τόσο κόντρα. Νόμιζα θα καταβαραθρωθείς αλλά τα πήγες πάρα πολύ καλά. Δεν βαθμολογώ μόνο την απόδοση αλλά και την απόστασή σου και πώς τη διένυσες».

«Ακριβώς έτσι θα βαθμολογήσω και εγώ. Τι ωραία το είπες το τραγούδι. Τι ωραία ανεβάσματα, τι ωραία χτύπησες τις καταλήξεις σου» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

«Ένα μεγάλο μπράβο έχω να σου πω» δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Πολύ ωραίοι ήσασταν παιδιά. Αυτό το κομμάτι είναι θεατράλε και νομίζω ενώ δεν είναι του στιλ σου το έκανες να είναι του στιλ σου. Μπράβο, ήταν μια πολύ ωραία στιγμή» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στην σκηνή του J2US ανέβηκαν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μαγνητίσουν για άλλη μια φορά την κριτική επιτροπή.

«Πολύ ωραία εμφάνιση. Το πρώτο κουπλέ ήταν πολύ χαμηλά. Δεν το είπες λάθος αλλά δεν άκουγα τις λέξεις. Όσον αφορά εκεί υπήρχε ένα σκάλωμα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μπήκες και νομίζω ότι μπήκες χαμηλά. Παρόλα αυτά με εντυπωσίασε αυτό που έγινε στο ρεφρέν. Με τρέλανε! Σοφία, όποιο τραγούδι κι αν πεις το αναβαθμίζεις. Έχεις τόσο ωραία φωνή, κρυστάλλινη. Ήσουν εντυπωσιακή! Γιάννη, μπράβο. Είπες πολύ ωραία ένα γυναικείο τραγούδι», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Ηλίας Ψινάκης πρόσθεσε: «Γιάννη μου πραγματικά μου δίνεις κουράγιο και μόνο που υπάρχεις».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Ήσουν καταπληκτικός, είπες από τα ωραιότερα τραγούδια της Δέσποινας. Ξεκίνησες πολύ χαμηλά και συνέχισες ένα καταπληκτικό ρεφρέν».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 37 βαθμούς!

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου τραγούδησαν το «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» καταβάλλοντας μία φιλότιμη προσπάθεια» σύμφωνα με την επιτροπή.

Πρώτη πήρε τον λόγο η Βίκυ Σταυροπούλου εκθειάζοντας την ερμηνεύτρια για το ταλέντο της ενώ όσον αφορά τον μαθητή της είπε «ήταν μία μίξη του “Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο” με το “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”. Δύσκολο τραγούδι και αυτό χαρακτηρισμένο από τον τρόπο που το είπε ο Αντύπας. Ήταν φιλότιμη προσπάθεια».

«Ήταν ένα κουπλέ που δεν ήταν όπως έπρεπε αλλά στο ρεφρέν ήσουν πάρα πολύ καλός και στο τέλος έκανες ένα πολύ ωραίο, λαϊκό, αντρικό γύρισμα».

«Έχουμε δει καλύτερες στιγμές αλλά εδώ είχε δύο στιγμές αυτό το τραγούδι που ήταν πολύ καλές. Το φινάλε και η γενική ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν έπρεπε να είναι τόσο στακάτο» ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

Θετικά σχόλια άκουσαν στο τέλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Ένα από τα ζευγάρια που έχουν κερδίσει την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό του J2US είναι ο Σωτήρης και ο Φειδίας. Κάθε τους εμφάνιση είναι εντυπωσιακή και τα σχόλια είναι άκρως διθυραμβικά!

«Όπως πολύ σωστά είπε ο Νίκος, σας βάζουν δύσκολα αλλά καταπληκτικοί για άλλη μια φορά. Κάνατε κάτι δικά σας ωραία γυρίσματα, ειδικά στις καταλήξεις σας και εντυπωσιάστηκα πολύ. Έχουν αρχίσει και μοιάζουν οι φωνές σας. Σωτήρη, ήσουν καταπληκτικός. Σωστός, σταθερός! Όταν πηγαίνει τόσο καλά, αποκτά μια αυτοπεποίθηση, έναν αέρα και βγαίνει και εδώ!», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Εγώ μπλέκομαι, ποιος είναι ο coach και ποιος ο διαγωνιζόμενος. Είστε εξαιρετικοί και είμαι φαν σας», συνέχισε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Μου έλειψε κάτι, δεν είχε λάμψη. Το εύρημα του χεριού ήταν πιο δυνατό από αυτό που λέγατε. Η ερμηνεία του τραγουδιού οπτικά ήταν καλύτερη. Τα γυρίσματα δεν μου άρεσαν, δεν βρίσκω ότι πάει στο ύφος του τραγουδιού. Για πρώτη φορά, δεν είχατε την σπίθα».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Την σπίθα τη βλέπουμε πάντα στα παιδιά. Την προηγούμενη φορά υπήρχε, τώρα συμφωνώ με τον Σταμάτη. Επειδή έχουμε απαιτήσεις από εσάς, για αυτό ψάχνουμε ψύλλο στα άχυρα. Η μεταξύ σας επαφή είναι μοναδική».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία η αγωνία ήταν μεγάλη καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμαζόταν να ανακοινώσει ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε.

Το ζευγάρι που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού και ήταν αυτές που αποχαιρέτησαν το λαμπερό σόου.

Αναθέσεις δεν δόθηκαν στα ζευγάρια για το 11ο live καθώς εν όψει Eurovision το J2US θα μεταδοθεί την Παρασκευή 10/5 και θα είναι αφιερωμένο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Δειτε Επισης

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»
Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη & της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR
H Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη #Eurovision!
Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες & τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη Press Conference
#MasterChefGR: Ο Μάριος από την Κύπρο, αποχώρησε με βαθμολογία, σοκ: «Τι 4; Karma is a bitch»
Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ