#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»

Πρεμιέρα έκανε το #TvQueen! Η Μαλέσκου, ο Μικρούτσικος, η Χριστοπούλου, η Γκαγκάκη, ο Τουτουντζής, ο Καλημέρης, ο Κοκλώνης και τα κορίτσια τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το Tv Queen άνοιξε τις πόρτες του με την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη αναζητώντας φρέσκα πρόσωπα και ταλέντα στην παρουσίαση.

Πρόσωπα εξοικειωμένα και μη με τον χώρο ετοιμάζονται να κατακτήσουν την οθόνη κερδίζοντας μία θέση στην τηλεοπτική «πίτα».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε απόψε στις οθόνες μας πιο λαμπερή από ποτέ και με πλατύ χαμόγελο καλωσόρισε τους τηλεθεατές σε ένα πρώτο live γεμάτο εκπλήξεις.

Η παρουσιάστρια επέλεξε το καλότυχο λευκό, με μία άκρως καλοκαιρινή δημιουργία, έξωμη που τονίζει τη σιλουέτα της του Μάνου Παραδείση και τη συνόδευσε με χρυσές πλατφόρμες.

Στη συνέχεια τα φώτα έπεσαν στον Διευθυντή της Σχολής, Ανδρέα Μικρούτσικο με την παρουσιάστρια να περνάει αμέσως μετά στην πολύπειρη κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον Τάσο Τρύφωνος, την Έλενα Χριστοπούλου, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Παντελή Τουτουντζή.

Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε και ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος και ανακοίνωσε το ακριβοθώρητο έπαθλο του τελικού!

«Ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Barking Well που θα φροντίσει αυτόν τον χρόνο να στήσει το προφίλ της νικήτριας, να της κλείσει εξώφυλλα στο OK, συνεντεύξεις, θα φροντίσει το εμπορικό τους προφίλ, θα στήσει εμπορικές συμφωνίες και θα τις βοηθήσει προς τα εκεί και το κερασάκι είναι ότι του χρόνου θα συμμετέχει στην παρουσίαση στην εκπομπή του Open που θα είναι φτιαγμένη για εκείνη».

Ο CEO της Barking Well Media που υπογράφει την νέα παραγωγή του Open έστειλε τις πιο θερμές ευχές του την ώρα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμαζόταν να συνεχίσει μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα την ψηφοφορία των κοριτσιών.

«Ανδρέα! Καλή αρχή! Με ακούς; ο Νίκος Κοκλώνης είμαι!» είπε  και τα κορίτσια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Μην μου φωνάζεις» απάντησε με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Φωνάζω; Είμαι στο κοντρόλ και έχει φασαρία» ήταν η απάντηση του παραγωγού.

Οι 17 διαγωνιζόμενες  μας συστήθηκαν για πρώτη φορά και δήλωσαν πανέτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της «Tv Queen».

Η Ίρις Δούλου είναι διαιτήτρια, ήρθε για να κερδίσει και λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Δεν πιστεύει στην… ευγενή άμιλλα, δηλώνει αυθεντική, δυναμική και ενδιαφέρεται για… κεντρική παρουσίαση.

Στην πρώτη της εμφάνιση είπε την περίεργη είδηση της ημέρας αλλά υπήρχαν κακοτοπιές που δεν τις απέφυγε, σύμφωνα με τους κριτές.

Η Λία Σουργιάδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης, σπούδασε γυμνάστρια και προπονήτρια, αλλά ο δρόμος της την έφερε στο Tv Queen.

Η τηλεόραση είναι για εκείνη τρόπος inlfluencing και απόψε παρουσίασε τηλεπαιχνίδι!

Το άγχος την κατέβαλε και μόλις ολοκλήρωσε έβγαλε μια βαθιά ανάσα αφού… έτρεμαν τα πόδια της.

Πολλά λάθη βρήκε η Έλενα Χριστοπούλου και τη συμβούλευσε άλλη φορά να κάνει περισσότερες πρόβες.

Η Χριστίνα Τσέλα έρχεται στο Tv Queen για να αλλάξει τη ζωή της. Είναι φοιτήτρια αισθητικής και φαντάζεται τον εαυτό της σε πρωινή εκπομπή, γιατί πολύ απλά τρελαίνεται να σχολιάζει τις ζωές των διασήμων!

Στην παρθενική της εμφάνιση παρουσίασε τα «Νέα της Εurovision» αλλά δεν κατάφερε να κρύψει το άγχος της.  «Από εμένα είναι όχι» είπε ο Τάσος Τρύφωνος που δεν πείστηκε για το χάρισμά της.

H Τριανταφυλλιά Κάλτσου θα μπορούσε να πουλήσει πάγκο σε Εσκιμώους. Είναι παρουσιάστρια και η ειδικότητά της είναι οι εκπομπές γνωριμιών. Δηλώνει η καλύτερη προξενήτρα της «πιάτσας», συνδυάζει χορό και φωνή και μεγάλο ταλέντο στις τηλεπωλήσεις!

Παρουσίασε το It’s Kaltsou time, ίσως περισσότερο θεατράλε από όσο θα έπρεπε, ενώ το δυνατό της «μπάσιμο» φόβισε τον Παντελή Τουτουντζή.

«Αν έμπαινες απότομα θα σκιαζόμουν. Μπήκες επιθετικά» της είπε χαρακτηριστικά.

Από τις πίστες βρέθηκε στο Tv Queen. Η Αναστασία Τερζή είναι τραγουδίστρια και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Πρότυπά της είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργου και η Ιωάννα Μαλέσκου και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ναζιάρα και ανταγωνιστική.

Επέλεξε να παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή στη Εurovision με την Κατερίνα Γκαγκάκη να στέκεται στο νάζι της και να τη συμβουλεύει να αποκλίνει από το συγκεκριμένο πρότυπο.

Ο δε Παντελής Τουτουντζής βρήκε αδύναμο σημείο τις… πολλές βλεφαρίδες που φορούσε και της έδωσε tip για να γράφει καλύτερα στην κάμερα.

Η Καλομοίρα Κυριαζοπούλου μεγάλωσε στην Πάτρα και μετακόμισε στην Αθήνα να συνεχίσει τις σπιυδές στην Ψυχολογία. Την κέρδισε όμως η τηλεόραση και άφησε τα πτυχία της για μία θέση στο γυαλί.

Οι εκπομπές με χιούμορ όπως του Νίκου Μουτσινά της αρέσουν πολύ και για την πρεμιέρα του Tv Queen παρουσίασε το Top 10 περίεργων ειδήσεων.

Με καμάρι έδειξε τη «βαριά» προφορά της και οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη γνησιότητά της.

Η Ρεγγίνα Γκαϊνά είναι σύμβουλος σε ιατρική εταιρεία, γεννήθηκε στη Μολδαβία από Ρώσους γονείς και έζησε σε αρκετές χώρες μέχρι να έρθει στην Ελλάδα. Όνειρό της από μικρή να ασχοληθεί με την παρουσίαση και η αγαπημένη της παρουσιάστρια είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό που αγαπά στον εαυτό της είναι η ειλικρίνειά της και στην πρεμιέρα παρουσίασε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το Reggina’s Morning Show.

«Το ντύσιμο με αποσυντονίζει για πρωινό, η φωνή σου ήταν χαμηλή, βλέποντας το βίντεο περίμενα να ψαρώσω, δεν ψάρωσα, είδα ντροπή και αμηχανία» σχολίασε πρώτη η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαφορετική άποψη είχε όμως η Κατερίνα Γκαγκάκη «βλέποντας το βίντεο το θεώρησα υπερφίαλο, η πολλή σιγουριά σε αυτόν τον χώρο δεν είναι πάντα καλή. Αυτό που είδα είναι ισορροπημένο, δεν είχε καμία σχέση με το βίντεο, το βρήκα βελούδινο».

Η Κατερίνα Νάκου είναι «τρελο-Κερκυραία, στον ελεύθερο χρόνο της πάει σινεμά και λατρεύει τα ταξίδια. Σπούδασε δημοσιογραφία και για ένα χρονικό διάστημα εργάστηκε σε εφημερίδα.

Είναι ήρεμη και υπομονετική αλλά αν την πειράξει κανείς, της γυρνάει το μάτι. Ενδιαφέρεται για εκπομπή κοινώς γιατί της αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Απόψε παρουσίασε εκπομπή διατροφής και υγείας και φάνηκε πως κέρδισε τις εντυπώσεις της πλειοψηφίας πλην της Έλενας Χριστοπουλου. «Ήταν άτονο, ηχόχρωμα δεν υπήρχε, και ενώ φαίνεται ότι έχεις αυτοπεποίθηση, απορώ γιατί δεν τα πήγες καλά» είπε.

«Και εμένα με αποσυντόνισαν τα χέρια και εμένα μου θύμισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως στον Ανδρέα» σημείωσε ο Τάσος Τρύφωνος.

Η Μαριαλένα Βούλγαρη είναι μοντέλο και ομολόγησε ότι έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της.

Απόψε έκανε ρεπορτάζ για το Πάσχα στην Κέρκυρα και εμφανίστηκε ιδιαίτερα άνετη.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου άρεσες, πάρα πολύ πικάντικη, φρέσκια. Μου δίνεις την αίσθηση ότι ήρθες να διασκεδάσεις και να ανοίξει η καρδιά σου».

Απαντώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου για τις δυσκολίες που έχει βιώσει είπε: «Έχω χάσει τη μητέρα μου και μία αδελφή που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες».

Η Λίνα Βαμβακά σπούδασε δημοσιογραφία και χορό, το πρωί είναι ραδιοφωνική παραγωγός, τα απογεύματα διδάσκει σε σχολές χορού. Ιδανικά θα ήθελα να κάνει εκπομπή τύπου “Μπράβο, Ρούλα» και μάλιστα έχει βρει και τίτλο «Ουάου, Λίνα ζήσ΄το με τρέλα!».

Έχει μανία με την καθαριότητα και προβλέπει ότι θα είναι ο Κατακουζηνός του σπιτιού.

Στην προσπάθειά της με talent show έδειξε θετικά δείγματα παρά τις όποιες αδυναμίες.

Η Λίνα Μαρκοπούλου συστήθηκε ως η  «μπουμπούκα του υπουργείου» και ήθελε από μικρή να γίνει παρουσιάστρια αλλά η μητέρα της τη σταμάτησε.

Αγαπημένος της παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης ενώ η ίδια θα ήθελε να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία.

Στην πρώτη της απόπειρα είπε το δελτίο του καιρού αλλά μάγκωσε και η αμηχανία της τής αφαίρεσε πολλούς πόντους.

Η Ιωάννα Ντούφα ό,τι βάζει στόχο το καταφέρνει. Είναι η βασίλισσα της χαλάρωσης, γυμνάστρια και αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας καθώς διατηρεί τα δικά της σπα στη Λάρισα.

Έκανε ποδαρικό με εκπομπή υγείας και ευεξίας και άφησε θετικές εντυπώσεις στην επιτροπή.

Η Όλγα Σμάγαδου έχει διαγράψει τη δική της διαδρομή στην περιφερειακή τηλεόραση και ο Τύπος της έχει απονείμει τον τίτλο της «Μενεγάκη των Σερρών».

Επί 17 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπροστά.

Η φιλική διάθεση που έβγαλε κέρδισε τον Παντελή Τουτουντζή ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη την επικρότησε που βρήκε το θάρρος να ξεβολευτεί και να βουτήξει στα βαθιά νερά των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Η… διηπειρωτική Vasilia Niles μεγάλωσε σε Ελλάδα και Αμερική. Στις Ηνωμένες Πολιτείες σπούδασε στο UCLA Μοριακή Βιολογία και σκηνοθεσία και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μόδα. Ο μπαμπάς της δούλευε για τη NASA εξού και η αγάπη της για το διάστημα.

Τα ρούχα της εμπνέονται όλα από το διάστημα και απόψε παρουσίασε το μαγκαζίνο «Διαστημικός τουρισμός».

Η Αγάπη Λυδιώτη έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και διψά να αναδειχθεί Tv Queen. Είναι interior designer, λατρεύει τα ταξίδια και σαν προσωπικότητα είναι δυναμική και ευαίσθητη.

Δεν πτοείται από τις κριτικές αρκεί να είναι καλοπροαίρετες γιατί θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

Χλιαρό το στίγμα που άφησε στην παρουσίαση του late night show Night out with love καθώς δεν έδειξε το «ειδοποιό στοιχείο» της σε σχέση με τις άλλες κοπέλες.

Την Τζένη Λάττου την έχουμε γνωρίσει ξανά ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είναι χορεύτρια και μοντέλο και έλκει καταγωγή από την πλευρά της μαμάς της από τη Σιγκαπούρη. «Σταρ γεννιέσαι δεν γίνεσαι« είναι το μότο της και η ίδια είναι γεννημένη να φορέσει το στέμμα της Tv Queen.

Η ίδια νιώθει πομπός θετικής ενέργειας και λατρεύει τη γυμναστική.

Η παρουσία της κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών και η πλεξούδα της δε αποθεώθηκε από τον Παντελή Τουτουντζή.

Για το τέλος αφήσαμε το το «πολυεργαλείο» από την Κύπρο

Από την Κύπρο έφτασε στο Tv Queen η Αναστασία Αυγουστή και δηλώνει «πολυεργαλείο». Εργάζεται ως business developer σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι δασκάλα δημοτικού και εκφωνεί ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι

Στην απόπειρά της να παρουσιάσει κοινωνική εκπομπή τα πήγε καλά για πρώτη φορά ακούγοντας πολύ θετικά λόγια από όλους.

Ο Τάσος Τρύφωνος ρώτησε την διαγωνιζόμενη, ποια είναι η αγαπημένη της παρουσιάστρια και εκείνη απάντησε την Νατάσα Ιωάννου. Ο Τάσος Τρύφωνος από την άλλη της ανέφερε την Χριστιάνα Αριστοτέλους ως πιο επιτυχημένη και γνωστή.

Ο Μικρούτσικος έβαλε διαγωνιζόμενη να τον... πουλήσει ως τηλεοπτικό προϊόν

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Δώρα Παντέλη, ο Παντελής Τουτουντζής, ο Τάσος Τρύφωνος και η Κατερίνα Γκαγκάκη πέρασαν από κόσκινο τις προσπάθειες των κοριτσιών με αυστηρά κριτήρια.

Προς το φινάλε της βραδιάς τα κορίτσια μπήκαν στη σχολή και περιηγήθηκαν στον χώρο και τα δωμάτιά τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις περίμενε στην αίθουσα διδασκαλίας για να ψηφίσουν την παίκτρια με την καλύτερη παρουσίαση η οποία θα κέρδιζε την ασυλία.

Τα κορίτσια ψήφισαν την Τριανταφυλλιά με την επιτροπή όμως να διαφοροποιείται στηρίζοντας την Καλομοίρα.

Οι δυο κοπέλες μπήκαν αυτόματα σε ασφαλή ζώνη για αυτή την εβδομάδα χωρίς να κινδυνεύουν με αποχώρηση.

Οι τρεις διαγωνιζόμενες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Λίνα Μαρκοπούλου, Μαριαλένα Βούλγαρη, η Τζένη Λάττου και η Λία Σουργιαδάκη.

Η απίθανη ανατροπή ήρθε στο τέλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ανακοινώνει ότι μία εκ των τεσσάρων πρόκειται να αποχωρήσει από το ριάλιτι ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο σπίτι!

Δειτε Επισης

Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» & άλλαξε τον αρχηγό - Ο πρώτος υποψήφιος
#SurvivorGR: Το τσιφτετέλι της Αλέινα άναψε φωτιές στους Γιώργηδες & οδήγησε τον Χριστόφορο στον τάκο
To έξαλλο διάγγελμα του Γιώργου Λιάγκα για την #Eurovision - Άστραψε & Βρόντηξε - Ξέσπασε & Κατακεραύνωσε
Το παράδοξο στη βαθμολογία του Ισραήλ προκαλεί ερωτηματικά - Το πριν & μετά της πολυσυζητημένης συμμετοχής
Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»