Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι για το ρούχο που θα φορέσει - Έχει κανονίσει ήδη τα επαγγελματικά της σχέδια μετά την #Eurovision και μάλιστα, αυτά περιλαμβάνουν την... Επίδαυρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρίνα Σάττι έχει κανονίσει ήδη τα επαγγελματικά της σχέδια μετά την Eurovision και μάλιστα, αυτά περιλαμβάνουν την... Επίδαυρο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής #ΑκόμαΔενΕίδεςΤίποτα, η Μαρίνα Σάττι μας επιφύλασσε κάτι απρόβλεπτο κι αυτό είναι η Επίδαυρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, η γνωστή τραγουδίστρια όταν επιστρέψει από την Eurovision θα συμμετάσχει στις «Ικέτιδες» του Αισχύλου ως σολίστ στις 24 με 25 Αυγούστου.

Η Μαρίνα Σάττι δηλαδή, θα πει κάποια αποσπάσματα του χορού, 2 σόλο συγκεκριμένα, μόνη χωρίς κάποιο μουσικό όργανο να τη συνοδεύει.

Δίπλα της θα υπάρχουν 50 γυναίκες του χορού, οι Ικέτιδες, οι οποίες είναι από τη δική της χορωδία.

Μάλιστα, οι συζητήσεις για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ικέτιδες» είχε ξεκινήσει πριν την πρόταση για την Eurovision.

Στην εμβληματική παράσταση συμμετέχουν επίσης η Λυδία Κονιόρδου, ο Άκης Σακελλαρίου και ο Γιάννης Τσορτέκης.

Η Μαρίνα Σάττι, έχοντας δίπλα της όλη την ελληνική αποστολή, τους συντελεστές, τους συνεργάτες της από τη δισκογραφική της εταιρεία Minos EMI αλλά και την ομάδα της ΕΡΤ, αναχώρησε για τη Σουηδία, εκεί όπου θα διαξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision.

Με ανεβασμένη διάθεση και έτοιμη να κατακτήσει την Ευρώπη, η ελληνική αποστολή πάει στο Μάλμε προκειμένου να κάνει τις πρόβες της και είναι απόλυτα προετοιμασμένη για την εμφάνισή τους στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού στις 9/5. 

Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας έχει προγραμματιστεί να γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Απριλίου.

satti-2-2-768x1152 satti-3-1-768x1152 satti-9 satt-4 satti-5-2
satti-2-2-768x1152 satti-3-1-768x1152 satti-9 satt-4 satti-5-2

Η Μαρίνα Σάττι έχει ένα αυθεντικό στιλ που απογειώνει το mix & mutch styling και δεν χορταίνουμε να την απολαμβάνουμε.

Τολμηρή και καινοτόμα η Μαρίνα Σαττι δεν φοβάται να πειραματίζεται και να δημιουργεί super outfits που κάνουν σίγουρα την διαφορά.

Τι θα επιλέξει λοιπόν on stage την μεγάλη βραδιά;

H Mαρίνα απάντησε σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου και μας έδωσε ένα spoiler για την εμφάνιση της που θα είναι μάλλον ένα φόρεμα σε ροζ λιλά απόχρωση και ένα ζευγάρι μπότες που θα μας εντυπωσιάσου. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιλογή της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η κάμερα της ΕΡΤ και η δημοσιογράφος Πέννυ Καβέτσου τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε κι εκείνη περιέγραψε τα συναισθήματά της.

«Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε δηλαδή ότι προσαρμογές, ότι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Με αυτό το τραγούδι (σ.σ. το Ζάρι) δεν γίνεται να μη χορέψουμε επάνω στη σκηνή! Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς και να τις δούμε και εμείς! Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια, τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που θα έχουν εκεί» πρόσθεσε. 

«Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω! Νομίζω πως έχουμε βρει το αγαπημένο μας και έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι κάπως ροζ-μωβ, λιλά, κάπως έτσι και υπάρχει από κάτω μια μπότα συγκλονιστική» κατέληξε η Μαρίνα Σάττι.

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» & άλλαξε τον αρχηγό - Ο πρώτος υποψήφιος
#SurvivorGR: Το τσιφτετέλι της Αλέινα άναψε φωτιές στους Γιώργηδες & οδήγησε τον Χριστόφορο στον τάκο
To έξαλλο διάγγελμα του Γιώργου Λιάγκα για την #Eurovision - Άστραψε & Βρόντηξε - Ξέσπασε & Κατακεραύνωσε