Το απολαυστικό τρολάρισμα Νίκου Μουτσινά στην ξινίλα του Γιώργου Λιάγκα για τον Victor Vernicos

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ δηλώσεων που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου για τον Victor Vernicos.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tρίτη 09/05/2023

Την τελευταία πρόβα του Victor Vernicos στη σκηνή της Eurovision 2023 σχολίασαν στο #ToPrwino, με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται ανοιχτά.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision.

Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει ο διάολος και μία στο τόσο στέλνουν μια ποιοτική βλακεία και βάζουν επιλογές που δεν έχουν την εμπορική διάσταση να σταθούν σε έναν κατεξοχήν εμπορικό διαγωνισμό, όπως είναι η Eurovision», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το κράξιμο που έριξε ο Γιώργος Λιάγκας στην ελληνική συμμετοχή της φετινής Eurovision έπαιξε ο Νίκος Μουτσινάς στο #ΚαλόMεσημεράκι. Στον παρουσιαστή δεν άρεσε καθόλου αυτό που είδε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«16 είναι το παιδί; Σκέφτομαι τώρα τι να πω. Το “θα πάει άπατο” κλπ, όλοι λέμε ατάκες για να γελάσουν οι άλλοι, εγώ ζω κι από αυτό! Αλλά ίσως κάποιες φορές λίγο να σκεφτούμε ότι μιλάμε για ένα παιδί που είπε ότι θα πάει στη Eurovision και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε. Θα το δουν και οι γονείς του…

Έχω πει κι εγώ άπειρα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για ένα 16χρονο παιδί. Δεν έχει δώσει κανένα δείγμα ότι θέλει να υπάρχει, να τον παίζουν οι εκπομπές, να απασχολεί τον κόσμο. Το τραγούδι του είναι σύγχρονο, δεν είναι ποιότητα. Τι ποιότητα; Ποπ τραγούδι είναι. Ένα ποπ τραγούδι της εποχής του.

Γιατί πιστεύουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε; Δεν θέλουμε να κερδίσουμε, προφανώς, δεν γίνεται από πρόθεση. Το τραγούδι είναι μια χαρά, λέμε στο παιδί “καλή επιτυχία”. Τώρα, να του λέμε ότι θα πάει άπατο, 16 χρονών, ας συγκεντρωθούμε λίγο. Όχι με τον Γιώργο, αφορμή… Κάπως όλοι έχουν πάθει τρέλα και βρίζουν το παιδί που θα πάει στη Eurovision», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Καλή επιτυχία στο παιδί»

Τετάρτη 10/05/2023

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μουτσινά για όσα είπε στο #ΚαλόΜεσημεράκι σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή του 16χρονου Victor Vernicos στη Eurovision 2023. Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής:

«Κάποιοι εχθές, ο φίλος μου ο Μουτσινάς εξερράγη, γιατί είπα εγώ ότι θα πατώσει. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα πατώσει ή ότι το είπα εγώ; Για να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι το πρόβλημα είναι αν πατώσει κάτι, όχι ότι κάποιος λέει ότι θα πατώσει. Και δεν φταίει το παιδί, το είπα και χθες Νίκο μου, φταίνε αυτοί που τον έστειλαν… Αν κάποιος είναι ανέτοιμος.

Και μένα παίζει ο γιος μου πόλο. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να παίζει στην Εθνική κόσμου, ας μου πει όμως ο προπονητής του, δηλαδή η ΕΡΤ, ότι δεν κάνει για την Εθνική κόσμου κι είναι ένα άγουρο παιδί. 16 χρονών, που δεν έχει πατήσει σε πίστα. Και χαλάμε 500 χιλιάρικα σαν κράτος για να τον προβάλλουμε. Μην τρελαθούμε τώρα. Θα μου πείτε ότι τα έβαλα με έναν 16χρονο, που έχω τεράστια αγάπη στα παιδιά όλου του κόσμου. Λίγη σοβαρότητα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το πρόβλημα δεν είναι του Νίκου είναι της Αγγελικής Γιαννακοπούλου της αρχισυντάκτριάς του. Σήμερα. κ. Γιαννακοπούλου που είμαστε χρόνια φίλοι, θέλω να παίξετε ολόκληρο το απόσπασμα στον Νίκο που λέω καλή επιτυχία στο παιδί, ένα ταλαντούχο νέο παιδί κι ευχόμαστε τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα, όμως θεωρώ ότι η ΕΡΤ έκανε λάθος επιλογή.

Μην το λες σε εμένα, εγώ είμαι πραγματικά eurofan. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κριτική σε ένα νέο ταλαντούχο παιδί, αλλά δεν μπορούμε να μην κάνουμε κριτική σε αυτούς που επιλέγουν κάποιον και τον στέλνουν ξυπόλητο στα αγκάθια. Το παιδί είναι ταλαντούχο και μακάρι να σκίσει. Η κριτική μου δεν ήταν για το παιδί. Στο λέω για να μη με αδικείς γιατί αδικείς κι εσύ μετά τον εαυτό σου κι αδικούμε ο ένας τον άλλον και μετά βαριέσαι».

Ο Νίκος Μουτσινάς τρολάρει τον Γιώργο Λιάγκα

Αφού οι συνεργάτες του παρουσιαστή της εκπομπής #ΚαλόΜεσημεράκι πρόβαλαν το βίντεο με την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα, στήσανε ένα νέο σκηνικό στο πλατό της εκπομπής. Ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε σε καθίσματα σινεμά και αφού του έδωσαν ποπ κορν άρχισε να παρακολουθεί αμοντάριστο το βίντεο με τις δηλώσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να εντοπίσει τη στιγμή που ακούγεται το «Καλή επιτυχία στον Victor!».

Αν και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν άκουσε πουθενά την φράση αυτή, αναγνώρισε στον συνάδελφό του ότι υποστήριξε τον νεαρό καλλιτέχνη, ενώ τελικά αυτή που κρίθηκε «ένοχη» για όλα ήταν η αρχισυνάκτρια της εκπομπής και στενή συνεργάτιδά του, Αγγελική Γιαννακοπούλου.

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου