Ηλίας Ψινάκης: Η Κατερίνα Λιόλιου τον «άδειασε» δημόσια και η Μαίρη Συνατσάκη του έδωσε κορυφαία απάντηση

Οι δύο γυναίκες έστειλαν αδιάβαστο τον Ηλία Ψινάκη για την απαράδεκτη και μη αποδεκτή συμπεριφορά του και τότε και τώρα! - Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Τάνιας Μπρεάζου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το σκηνικό που προκάλεσε την κόντρα τους και έφερε το ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη, αντί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Κατερίνα Λιόλιου και στην Μαίρη Συνατσάκη, έστω και αργά - Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η ψυχραιμία του Ίαν Στρατή

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27/4 στη θέση της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή του J2US. Ο πάντα εκρηκτικός και ανατρεπτικός χαρακτήρας του Ηλία Ψινάκη, ήταν σίγουρο ότι θα δυναμίτιζε την ατμόσφαιρα στο μουσικό show, αυτό που δεν περίμενε κανείς όμως, ήταν να τον δούμε να ξεσπά κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

Μετά την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να επισημάνει στον τραγουδιστή ότι πριν τον γνωρίσει στο show δεν τον συμπαθούσε λόγω της συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη.

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!» ήταν τα λόγια του Ηλία Ψινάκη.

Ο Ίαν Στρατής επέλεξε να απαντήσει με ένα παγωμένο χαμόγελο ενώ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδειξε να ξαφνιάζεται με αυτά που άκουγε.

Αμέσως μετά, οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν στα backstage του show με την Κατερίνα Στικούδη να παρατηρεί ότι κάτι συμβαίνει, τότε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε λέγοντας: 

«Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #MeToo για να μην συμπαθούμε κάποιον» είπε ενώ ο Ίαν Στρατής στεκόταν δίπλα της φανερά αμήχανος.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης θέλοντας να επισημάνει ότι όλοι στέκονται δίπλα θύματα και πως κανείς δεν θα έπρεπε να υποβιβάζει με κανένα τρόπο το κίνημα #metoo, και εν συνεχεία έδωσε τον λόγο στον Ηλία Ψινάκη.

Ο γνωστός μάνατζερ, πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέσπασε κατά της Μαίρης Συνατσάκη. 

«Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου- και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Δεν ήταν σαφές. Αν έχουμε διαφορά με κάποιον το λύνουμε επί προσωπικού» είπε εμφανώς ταραγμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή να συμπληρώνει, «Και όχι στην τηλεόραση».

Τη δική του εξήγηση για το ξέσπασμά του κατά της Μαίρης Συνατσάκη στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου 27/4 έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ σχολίασε και τη στάση που κράτησε ο Ίαν Στρατής σε όλο αυτό.

«Δεν είναι θέμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Εγώ το θέμα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach, ο κύριος Στρατής, ο οποίος είναι υπέροχος, μεγάλος καλλιτέχνης» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια, μια από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν μετάνιωσε για το ξέσπασμά του με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά, «Δεν ξέρω την λέξη μετανιώνω. Γιατί να μετανιώσω; Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, είπε “ψηφίστε μας”, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είναι πολύ κύριος»

«Αυτό που είχε κάνει τότε η κυρία Συνατσάκη, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπό μου, εμένα δε με νοιάζει. Άρχισε, ως σταυροφόρος του #Metoo να με λέει βιαστή και άρχισαν όλοι να βρίζουν την κυρία Λιόλιου που επί μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της γιατί την κατηγορούσαν ότι δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου και δεν τον έβαλε στη θέση του.

Θεωρώ πρόστυχο να χρησιμοποιείς. για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια, ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο. Δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» είπε ακόμα ο Ηλίας Ψινάκης.

Ποιο ήταν όμως το περιστατικό από το οποίο προκλήθηκε η κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη και του Ηλία Ψινάκη;

Το 2022, ο Ηλίας Ψινάκης βρισκόταν – αρχικά ως guest και στη συνέχεια ως μόνιμο μέλος – στην κριτική επιτροπή του X-Factor. Τότε, τα backstage του show παρουσίαζαν η Κατερίνα Λιόλιου με τον Ηλία Μπόγδανο. Σε ένα από τα live, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στα backstage και για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ “πλάκα” γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη στην κάμερα και έκανε πως της κατεβάζει το σουτιέν.

Η κίνηση αυτή του μάνατζερ είχε σχολιαστεί αρκετά τότε. Μάλιστα, ένας από τους ανθρώπους που είχαν πάρει θέση απέναντι σε αυτό, ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα. 

«Τα “με αγάπη” σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992» είχε γράψει τότε ΟΡΘΑ η Μαίρη Συνατσάκη.

1

Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε δημόσια στον Hλία Ψινάκη για όσα είπε ο μάνατζερ στο προχθεσινό επεισόδιο του #J2US, για το περιστατικό όπου ο ίδιος είχε κατεβάσει το ρούχο της για να φανεί το στήθος της στο #X-FactorGR.

Όπως ξεκαθάρισε όμως η Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram, δεν υπήρξε καμία συνεννόηση μεταξύ τους, για να προχωρήσει σε μία τόσο απρεπή κίνηση και επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης».

lioliou

Τι απαντά και η Μαίρη Συνατσάκη

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε, μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου επέμεινε πως η συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς την Κατερίνα Λιόλιου ήταν σεξιστική και τόνισε πως αν ήθελε μόνο να πουλάει τα ρούχα της, δεν θα μιλούσε καν.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή».

99c4489f-b510-47c4-b014-da7682da68ee

Τη δική της ανάρτηση «καρφί» κατά του Ηλία Ψινάκη έκανε το βράδυ της Κυριακής 28/4, και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός που είχε δείξει έντονα το βράδυ του Σαββάτου την ενόχλησή της με τον Ηλία Ψινάκη και όσα ανέφερε για τη Μαίρη Συνατσάκη, μετά το «άδειασμα» της Κατερίνας Λιόλίου προς τον μάνατζερ, επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση.

«Να θεωρείς ότι ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα, δε θα αντιδράσει. Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

440729622_839319108027250_2110661747567457149_n-1152x2048

Την απάντησή της έδωσε η Τάνια Μπρεάζου στον Ηλία Ψινάκη μετά τα σχόλια που έκανε χθες ο guest κριτής για τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνει η ομάδα της για την ίδια.

«Αν ήμουν μάνατζέρ σας θα είχα εκτελέσει εν ψυχρώ και τον στιλίστα σας και τον κομμωτή σας. Σήμερα είστε τούμπανο, Έχετε μια κορμάρα τρομερή, τρομερό δέρμα, τρομερή φωνή. Το μαλλί αυτό δεν σας πάει το χρώμα, αλλά τώρα δεν φαίνεται και είστε καταπληκτική. Εγώ θα ντυνόμουν πιο σέξι. Αντί να τα φορτώνετε, να τα βγάζετε! Εγώ τι θα έκανα!» είπε χθες ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ευχαριστώ την ομάδα μου, το beauty team, μου που με τιμά με τις εικόνες που φτιάχνουμε με τόσο κόπο, δημιουργικότητα, τέχνη, ψυχή και πάνω από όλα ήθος. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ό,τι την εκφράζει ανεξάρτητα με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος.

Μία γυναίκα μπορεί να είναι πανέμορφη με οτιδήποτε κι αν φορέσει αρκεί να νιώθει καλά. Μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να τα βγάζει για να είναι όμορφη. Αν θέλει να τα βγάλει θα το κάνει επειδή εκείνη το θέλει και όχι γιατί το υποστηρίζει το σώμα της. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε με νόημα η Τάνια Μπρεάζου.

breazou-2

Δειτε Επισης

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στην εντατική o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή & Βασίλη Μπισμπίκη με θαλαμηγό στην Μύκονο