#SurvivorGR: Oι νικητές στη λάσπη, ο MVP και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

#SurvivorGR: Η ενόχληση του Βολικάκη, η εξομολόγηση της Καθάργια, η πιο δύσκολη στιγμή του Παππά και τα παράπονα για την συμπεριφορά της Ασημίνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Διάσημοι μπορεί να κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η ασυλία και να έσπασαν το σερί των Μαχητών, όμως είδαν και τρίτο παίκτη της ομάδας τους να βγαίνει στον τάκο μετά τους Παύλο Παπαδόπουλο και Αλέξη Παππά, καθώς ο MVP της 2ης εβδομάδας του Survivor 2024 Γιάννης Περπατάρης επέλεξε τον Νίκο Γκάνο.

Έτσι συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς στην κάλπη οι Μπλε «μαύρισαν» τον Ρομπ Τζέιμς.

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε με τον Χρήστο Βολικάκη να αντιδράει για τα σχόλια που ακούστηκαν στο συμβούλιο της Δευτέρας σε σχέση με την αγωνιστικότητά του και τις 3 ψήφους που πήρε και ήταν δεύτερος στη σειρά από τον Αλέξη Παππά, που τελικά βγήκε υποψήφιος.

«Άκουσα κάτι για αγωνιστικά. Εγώ στο Survivor ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου κι όποιος κατάλαβα κατάλαβε. Δεν ήρθα για να αποδείξω ποιος είναι αγωνιστικά ο Βολικάκης Χρήστος. Το έχω αποδείξει στον κόσμο. Έχω μάθει, όμως, να σέβομαι την αξία του αντιπάλου μου, κάτι -δεν λέω όλη η Μπλε ομάδα- αλλά κάποια παιδιά αυτά που είπαν ήταν ασέβεια» είπε ο Χρήστος στο Survivor και συνέχισε παρακάτω: «Έχω μάθει από μικρός, όταν ξεκίνησα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τους μεγαλύτερους και αυτούς που είχαν μία πορεία να τους σέβομαι. Άξια κερδίσατε, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Αντίδραση έβγαλε όμως και ο Αλέξης Παππάς, αλλά όχι για τους αντιπάλους. Ο ηθοποιός τα είχε με τις συμπαίκτριές του.
«Ξεχάσατε να μην αναφέρετε ότι όλη η ομάδα χωλαίνει. Αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο οδηγηθήκατε στην ψήφο. Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ έχω πρόβλημα όμως όταν συζητάμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είμαστε μία ομάδα και δεν μας αγγίζει τίποτα και είμαστε ενωμένοι, την επόμενη μέρα να διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει μία ομάδα. Είμαι σταθερός παίκτης και έτυχε δυο φορές να μην φέρω νίκες και είδατε μόνο αυτή την εβδομάδα» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς για την υποψηφιότητά του στο Survivor.

«Γιατί ψηφίστηκα; Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα; Φάνηκε ότι ήταν περισσότερο προσπάθεια των κοριτσιών» συνέχισε για τις γυναίκες συμπαίκτριές του στο Survivor.

Παράπονα είχαν και οι Μαχητές και συγκεκριμένα η Μαριλίνα Βακονδίου σχολίασε τη συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου και το πόσο την έχει ενοχλήσει η ειρωνεία της παίκτριας των Διασήμων.

«Η ειρωνεία της δεν σταματάει ποτέ. Αυτό δεν γίνεται μόνο στο συμβούλιο, ξεκίνησε από τον πάγκο. Όπως κάνει πάρα πολλές φορές. Έκανε πάρα πολλά πράγματα χθες, μια που μας γιούχαρε πάρα πολύ έντονα, κάτι που δεν τους αρέσει όταν το κάνουμε εμείς. Μετά, μίλησε άσχημα στη Δώρα, δηλαδή την ειρωνεύτηκε. Αυτό δεν ξέρω αν έχει καταγραφεί στις κάμερες, αλλά όντως την ειρωνεύτηκε. Και θεωρώ ότι και με βάσει ηλικίας, θα έπρεπε να τη σέβεται, γιατί η Δώρα νομίζω είναι κοντά στα 50, ενώ η Ασημίνα είναι 24. Δηλαδή, είναι πάρα πολύ κακό».

Και πρόσθεσε: «Γενικά, έχει έναν πολύ περίεργο χαρακτήρα, αλλά νομίζω ότι το έχουμε καταλάβει όλοι και προσπαθούμε να μη δίνουμε σημασία. Βέβαια, κάποιες φορές δεν μπορούμε να μη δίνουμε σημασία. Κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους σιγά σιγά και να σταματήσουν αυτά, γιατί δεν είμαστε σε σχολείο».

Ακόμα σε σοκ οι Μαχητές για την υποψηφιότητα Παππά – Τον ψήφισαν οι γυναίκες, μάλλον για τη συμβίωση

Πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία ο Αλέξης Παππάς παραδέχθηκε ότι του έπεσε βαριά η ψηφοφορία που τον έφερε στον τάκο.

Ο Χρήστος ανοίγει συζήτηση για θέματα συμπεριφοράς, κατηγορώντας τους Μπλε και οι τόνοι ανεβαίνουν

Στο λασπωμένο στίβο μάχης οι Διάσημοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο αποφασισμένοι και προηγήθηκαν με 2-0 με τον Περπατάρη να τους χαλάει το σερί.

Οι Κόκκινοι προσπάθησαν να ξεφύγουν στο σκορ και κατάφεραν να το πάνε στο 6-6, όμως οι Μπλε είχαν απαντήσεις με αποτέλεσμα όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να περάσουν μπροστά με 7-6.

Μάλιστα έφτασαν πρώτοι και στο ματς πόιντ, αλλά οι Διάσημοι... ξεκόλλησαν από τη λάσπη και ισοφάρισαν σε 9-9.

Στο flag race οι Γκάνος και Δαλάκα επικράτησαν τον Φάνη και Δώρας και χάρισαν την ασυλία στους Κόκκινους με 10-9.

Μετά τη νίκη η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς που ενόχλησαν τους αντιπάλους: «Άντε λίγο γιατί πολύ αέρα πήραμε!» φώναξε.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και τα αποτελέσματα της εβδομάδας με τον Γιάννη Περπατάρη να αναδεικνύεται σε MVP, καθώς είχε τα καλύτερα στατιστικά. Ο παίκτης των Μαχητών βάσει των νέων κανονισμών του Survivor θα έπρεπε στο συμβούλιο να επιλέξει τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων με την επιστροφή τους στις καλύβες τους ξεκίνησαν τις συζητήσεις και τις εκτιμήσεις για το ποιοι θα ψηφιστούν.

Ο Άγγελος ζητά να είναι υποψήφιος για να προσπαθήσει να σώσει τον Rob – Αντιδρούν οι υπόλοιποι

Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να χαλαρώσουν και να αρχίσουν τις βουτιές.

Ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση για την πιο δύσκολη στιγμή του πέρασε, καθώς μίλησε για το πως μετακινήθηκε με τους γονείς του από την Βόρεια Ήπειρο και τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση αν πρέπει να οριοθετήσω μία δύσκολη στιγμή, που δεν την έζησα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό με κρατά και σε ταξίδια που έκανα στη ζωή μου και σε άλλα θέματα… Σημείο αναφοράς είναι όταν οι γονείς μου το 1990 αποφάσισαν να μεταφερθούν από την Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να γυρίσουν ξανά στα πάτρια εδάφη» δήλωσε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε με προσοχή το βράδυ τα βουνά και τα στενά περάσματα ο ένας πίσω από τον άλλον. Μία μάνα έχασε το παιδί της επειδή της γλίστρησε μέσα στα χιόνια. Ο από πίσω της έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και την ακούσουν οι Αλβανοί στρατιώτες και μας επιστρέψουν πίσω. Αυτό όταν το θυμάμαι με συγκινεί και ταυτόχρονα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω» πρόσθεσε στο Survivor.

Την δική της εξομολόγηση έκανε και η Κρίστη Καθάργια. Η 32χρονη ψυχολόγος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο μικρός σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, ξέσπασε σε κλάματα on camera.

«Όταν σπούδαζα ψυχολογία έμεινα έγκυος. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε το παιδί μου, σε ηλικία περίπου 2,5 ετών, πάρα πολύ σοβαρά. Τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει. Τότε ένιωσα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια και συνέχισε:

«Εκείνο που με σκότωσε ήταν όταν τον πήγα στον γιατρό μετά από δύο μήνες για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και πώς αναρρώνει, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό στο νοσοκομείο και μου είπε "μαμά το σπίτι μας" και προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν ήταν το σπίτι μας και δεν το καταλάβαινε. Τελοσπάντων. Το παιδί μου είναι καλά και υγιέστατο».

Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πέραν του κανονικού αγώνα που δίνουν στο στίβο μάχης με νικητή αυτόν που θα φτάσει πρώτος στις 10 νίκες θα ακολουθήσουν και νέοι αγώνες με τη νίκη στους 12 πόντους και όταν κάποια ομάδα θα φτάνει στους 8 θα ξεκινάνε τα flag race.

Οι Survivors μιλούν για τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει με τα ζωντανά της ζούγκλας και της θάλασσας

Οι Μαχητές ψηφίζουν υποψήφιο προς αποχώρηση – Κάποιες ψήφους εκπλήσσουν τους Διάσημους


Στη κάλπη οι Μαχητές έβγαλαν 3ο υποψήφιο τον Ρομπ Τζέιμς, ενώ ο MVP Γιάννης Περπατάρης υπέδειξε τον Νίκο Γκάνο της Κόκκινης ομάδας για να συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Rob και Άγγελος μιλούν για τους λόγους πίσω από τη συμφωνία τους, που όμως δεν έπεισαν τους Μπλε

Trailer | 17/01/2024

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο