Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»

Το «εθνικό ναυάγιο» για το οποίο κραυγάζει εδώ και μέρες ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε να είναι... προσωπικό; - Ανακοίνωση κόλαφος της ΠΟΣΠΕΡΤ κατά του Κωνσταντίνου Ζούλα με άρωμα... #Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τρείς συνεχόμενες μέρες ο Γιώργος Λιαγκάς βρισκόταν σε ένα αδιανόητο κρεσέντο με... αποκαλύψεις που μόνο σκοπό είχαν την διαφήμιση της νέας του ιστοσελίδας, σχετικά με το αρχικό φόντο στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη #Eurovision. Ρεπορτάζ που όπως αποκαλύφθηκε εντελώς ανυπόστατο.

Σύμφωνα με μια φωτογραφία που παρουσίασαν στο #ΤοPrwino, η αρχική επιλογή ήταν η ελληνική ομάδα να ξαπλώσει πάνω σε μια εικόνα με τη θάλασσα και τον ουρανό να γίνονται ένα και να ταξιδεύουν τους θεατές στη μαγεία του Αιγαίου.

Ωστόσο, στον τελικό της Eurovision 2024, εμείς είδαμε τη Μαρίνα Σάττι να είναι ξαπλωμένη στη σκηνή ενώ το φόντο ήταν οι πολυκατοικίες.

Όπως αποκαλύφθηκε το πανοραμικό πλανό ήταν από την γωνία Πατησίων και Στουρνάρη και συγκεκριμένα, είναι από το κτήριο που σπούδασε η Μαρίνα Σάττι, της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και οχι μια ταράτσα με βρακιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου στην εκπομπή #FaysTime, το οποίο και υιοθετούμε πλήρως
δεν τέθηκε ποτέ να είναι φόντο το γαλάζιο που παρουσιάστηκε στην πρόβα της Μαρίνας Σάττι. 

«Όταν κάνουν τις πρόβες τσεκάρουν τον ήχο, τα φώτα, τα γραφικά, τα πάντα όλα. Στη δική μας πρόβα υπήρξε ένα θέμα στα φώτα LED, που αυτό σημαίνει ότι στη δεύτερη πρόβα δεν πας να τσεκάρεις αυτά που ήδη έχεις τσεκάρει στην πρώτη. Αυτό λοιπόν, ήταν ένα γενικό πλάνο που έπαιξαν εκείνη τη στιγμή, καθώς έπρεπε να τσεκάρουν άλλα πράγματα», εξήγησε η Μάρτζυ Λαζάρου. 

«Δηλαδή τόσος ντόρος άδικα;», σχολίασε η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος του ρεπορτάζ.

H ΠΟΣΠΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωση της κατακεραυνώνει τη συμπεριφορά Κωνσταντίνου Ζούλα, Προέδορου της ΕΡΤ, δεδομένου των όσο συνέβησαν με την ελληνική αποστολή στη διοργάνωση της Eurovision

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του συνδικαλιστικού τους οργάνου, διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά και τη στάση του Προέδρου του καναλιού, Κωνσταντίνου Ζούλα.

Ακόμη, στέκονται στη κριτική του για το τραγούδι της Κύπρου, ενώ ακόμα θίγεται και ο λόγος που ταξίδεψε στο Μάλμε της Σουηδίας.

Αναλυτικά, η εκπομπή της #FaysTime, ανέλυσε και σχολίασε όλες τι θέσεις της εν λόγω ανακοίνωσης που έχουν αναμφίβολα αρνητικό απόηχο για το πρόσωπο του Κωνσταντίνο Ζούλα.

Στο σημερινό επεισόδιο, o Γιώργος Λιαγκάς εννοείται ότι πως δεν πως δεν ζήτησε συγνώμη για το λάθος του και αντ’ αυτού τα έβαλε και με τη Μαρία Σολωμού που τόλμησε να το κάνει έμμεση κριτική για όσα αδιανόητα λέει το στόμα του εδώ και μέρες

Η Μαρία Σολωμού αντέδρασε σε όλους όσοι έκριναν αρνητικά το δίδυμο Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα μέσα από το podcast της. Η ηθοποιός έκανε τη δική της τοποθέτηση και αναρωτήθηκε «όλοι όσοι κρίνουν στα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα, δεν έχουν κάνει ποτέ λάθη;».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ξεσπώντας: «προφανώς κυρία Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες και πίνετε μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι σας έχει γίνει. Εγώ δέχομαι ότι είναι φίλοι της και τους στηρίζει. Όμως όλο το άλλος κυρία Σολωμού είναι λάθος. Είστε μία πετυχημένη γυναίκα, όμορφη και με άποψη, που βγαίνετε καθημερινά και λέτε την άποψή σας. Και μπράβο σας γι’ αυτό. Δεν κατάλαβα, όλοι κρινόμαστε. Η αρνητική κριτική από πότε είναι μίσος;».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Τον κο Αλευρά τον έχουμε αφήσει απ’ έξω γιατί αντιλήφθηκε ότι δεν είναι και τέλειο αυτό που έγινε. Ο κος Καλούτα είναι προκλητικός, τι δεν καταλαβαίνετε; Επίσης, δε σημαίνει ότι αυτός που κρίνει, διεκδικεί το να πάει εκεί και να είναι καλύτερος; Είναι σε θέση κριτή. Είναι δημόσια τηλεόραση και όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν άποψη για κάτι που επελέγη για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Αυτοί οι δύο έμειναν μετεξεταστέοι. Από πότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός;».

«Από πότε υπάρχει το αλάθητο και περνάνε έτσι χωρίς κρίση ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα; Δηλαδή όλοι οι άλλοι μ@@κες είμαστε που κρινόμαστε καθημερινά; Για ποιον λόγο; Ρε άντε από εδώ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

Χθες έκανε τα ίδια και χειρότερα με την Φωτεινή Πετρογιάννη που τόλμησε να του πει αντίθετη άποψη

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»