Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου

Η παγκόσμια επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, #Maestro, επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μάϊου με νέα καθηλωτικά επεισόδια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγη ώρα πριν την μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου της σειράς, #Maestro.

«Ξεκινά από το σημείο που αφήσαμε την ιστορία. Την παρακολουθούμε σε δύο ταχύτητες, στον παρόντα χρόνο και από το μέλλον παράλληλα. Η δολοφονία αλλάζει τις δυναμικές στα πράγματα και πρέπει όλοι να συνεργαστούν.

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό το γεγονός στους ήρωες. Θα δούμε νέα πρόσωπα, τον Κώστα Μπερικόπουλο, ο οποίος θα είναι ο αστυνομικός που θα ξεκινήσει την έρευνα», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα. 

«Oι ήρωες αντιμετωπίζουν το έγκλημα. Βλέπουμε τους ήρωες σε διαφορετικά σημεία τον καθένα, είναι σε δύο χρόνους το επεισόδιο. Γενικά είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 80 λεπτών, είναι σαν ταινία. Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμα, ξέρω ποιο θα είναι αλλά το έχω αφήσει και το κρατάω επίτηδες», λέει ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Το έγκλημα που έχει διαπράξει ο ήρωάς μου έχει τεράστιο αντίκτυπο πάνω σε αυτό τον άνθρωπο. Η Κλέλια συνέχεια ρωτάει και υποπτεύεται πράγματα γιατί δεν μπορεί να της περάσει από το μυαλό γιατί είναι έτσι ο αδερφός της, θα το μάθει κάποια στιγμή», αναφέρει ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Στον δεύτερο κύκλο θα υπάρξει μια ρήξη μεταξύ του Σπύρου και του Αντώνη. Η σκηνή που με συγκίνησε είναι μια σκηνή με τον πατέρα μου, εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που νιώθει από τον θάνατο του πατέρα του», λέει ο Γιώργος Μπένος.

«Η Μαρία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να βρει τις ισορροπίες της, να κερδίσει τον χρόνο της και να βοηθήσει το παιδί της», σημειώνει η Μαρία Καβογιάννη.

«Υπήρξε μια εγκατάλειψη εκ μέρους του Ορέστη, χωρίς να ξέρω για ποιον λόγο έχει συμβεί. Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Κλέλια είναι να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει. Στην Αθήνα προσπαθώ να αποφύγω τον Ορέστη αλλά αυτό δε γίνεται», επισημαίνει η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη Σοφία να αποφασίζει να πάρει θέση υπερασπιζόμενη τον γιο της, θέλει ο Αντώνης να είναι καλά. Η Σοφία θα αποφασίσει με ποιον από τους δύο θέλει να είναι και ότι μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει», λέει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι θα περάσω μια περίοδο μοναξιάς, θα είμαι ο ήρωάς που θα προσπαθήσει να καθυστερήσει αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί», λέει ο Φάνης Μουρατίδης.

«Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα, υπάρχει δυναμική εξέλιξη και ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούργιο σενάριο», αναφέρει η Χάρις Αλεξίου.

Ο β’ κύκλος της σειράς ξεκίνησε με την σκηνή της άδειας βάρκας του Χαράλαμπου, ο οποίος αγνοείται. Η Μαρία έντρομη αναζητά απαντήσεις, ενώ παράλληλα μια μεγάλη εσωτερική λύτρωση έρχεται στην οικογένεια, αφού ο σκληρός Χαράλαμπος υπήρξε κακοποιητικός με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Οι τηλεθεατές του #Maestro από τα πρώτα λεπτά του νέου επεισοδίου «χειροκρότησαν» στα social media τη Μαρία Καβογιάννη για την καθηλωτική της ερμηνεία στη σκηνή όπου η βάρκα επιστρέφει χωρίς τον άνδρα της, με την ίδια να εκφράζεται βουβά.

Και φυσικά ξεχωριστή θέση στο Twitter είχαν οι διθύραμβοι για την Χαρούλα Αλεξίου που καθήλωσε ξανά με τις ερμηνείες τους.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»