To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour

#Eurovision 2024: Η αντίδραση του Slimane στο σολάρισμα του Μπομπ Κατσιώνη στο #MonAmour και η απάντηση στην Ευρύδικη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μπορεί η Γαλλία να μην ήταν η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της #Eurovision και να κατέκτησε την τέταρτη θέση, το τραγούδι όμως #MonAmour» του Slimane, κέρδισε τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου.

Ο Slimane και η ερμηνεία του αποθεώθηκαν τόσο από το Μalmö Arena, όσο και από τους τηλεθεατές που έβλεπαν τον 34χρονο να τραγουδάει αρκετά μέτρα μακριά από το μικρόφωνο και να μην χάνεται το εύρος της φωνής του.

Το τραγούδι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, που συνεχίζει να αναδημοσιεύεται όλο και περισσότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διθυραμβικά σχόλια για τον Γάλλο τραγουδιστή.

Η μπαλάντα πλέον σημείωσε κι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καθώς μέσα σε 24 ώρες, έγινε το πρώτο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του Spotify, που ξεπερνάει τα 2 εκατομμμύρια streams.

Ο τραγουδιστής, ευχαρίστησε συγκινημένος τον κόσμο με ένα βίντεο  που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας: «Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή ‘σπάσαμε’ ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streaming στην ιστορία του Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000».

Ποιος είναι ο Slimane

Ο Slimane δεν είναι άγνωστος στη Γαλλία και η νίκη  του στο «Voice» το 2016 τον οδήγησε να γίνει σταρ. Με σχεδόν 3 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και 2 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, ο Γάλλος ξεκίνησε την καριέρα του στα πιάνο μπαρ του Pigalle, της μοντέρνας περιοχής του Παρισιού που φιλοξενεί το διάσημο Moulin Rouge.

Έκτοτε, ο Slimane σημειώνει μια εντυπωσιακή σόλο καριέρα και μετρά πάνω από 25 τραγούδια στο γαλλικό Singles Chart.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το «Nouvelle Star», τη γαλλική εκδοχή του «Pop Idol», αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Fort Boyard».

Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1989 στο Σελ του Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας και έχει αλγερινή καταγωγή από τους παππούδες του, οι οποίοι μετανάστευσαν στο Παρίσι. Πριν το Voice, ο Γάλλος που κέρδισε το κοινό και τις κριτικές επιτροπές της Eurovision, δημοσίευε διαδικτυακά, τραγούδια του. Το «Mon Amour» με το οποίο κατέκτησε την 4η θέση στη Eurovision, γράφτηκε από τον ίδιο τον Slimane. Έχει μια κόρη, στην οποία και αφιέρωσε τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Το Instagram του μετρά 1,5 εκατομμύρια ακολούθους, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο, μετά τη φήμη που απέκτησε στο Μάλμε. Το Instagram του μετρά 1,4 εκατομμύρια ακολούθους, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο, μετά τη φήμη που απέκτησε στο Μάλμε.

Ενώ ανακοίνωσε ήδη η παγκόσμια περιοδεία

Μέσω Instagram, η Ευρυδίκη ανέβασε ένα βίντεο με τη μέταλ διασκευή του συντρόφου της στο πλέον viral κομμάτι που έχει κατακλύσει τα social media.

Η τραγουδίστρια, ανέφερε στη δημοσίευσή της και τον Γάλλο καλλιτέχνη, ο οποίος και σχολίασε το σόλο του Μπομπ Κατσιώνη. Με μια σειρά από κόκκινες καρδιές, ο 34χρονος που μάγεψε το κοινό της Ευρώπης με τη φωνή του, αποθέωσε τον Έλληνα μουσικό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ευρυδίκη έγραψε αρχικά: «Όταν τα τραγούδια μιλάνε στην καρδιά σου… Mon Amour! Υπέροχη διασκευή από τον έναν και μοναδικό μου, Μπομπ Κατσιώνη» και στη συνέχεια απευθυνόμενη στον Γάλλο τραγουδιστή, έγραψε στα αγγλικά: «Ο νικητής της καρδιάς μας» με μια κόκκινη καρδιά.

Το σχόλιο του Slimane

βωγδσηξβγκξαξκεεξλκ

Ο Μπομπ Κατσιώνης δεν παρέλειψε να αναρτήσει και την metal διασκευή του, στο #Zari της Μαρίνας Σατί

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»