Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»

Νάνσυ Αντωνίου: «Κύριε Λιάγκα θεωρώ ανεπίκαιρο να σχολιάζετε χωρισμό ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας είναι στο νοσοκομείο» - «Ειπώθηκε μία αθλιότητα στον αέρα. Η Άννα ενοχλήθηκε» - Γιώργος Λιάγκας: «Αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάχτε το. Έλεος δηλαδή! Αν το βρίσκετε παντού κακό, το κρύβετε και μέσα σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η αποκάλυψη στον αέρα του #ΤοPrwino σχετικά με τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη, φαίνεται πως ενόχλησε την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Νάνσυ Αντωνίου.

Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής.

arnaoutoglou-antoniou1215

«Διάβαζα τους τίτλους και τα περιοδικά. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλά ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του. Με όλο τον σεβασμό κ. Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο και ο άνθρωπός του είναι εκεί, αν ήταν καλά στη σχέση τους… Με όλο τον σεβασμό» είπε η Νάνσυ Αντωνίου.

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μάσησε τα λόγια του το πρωί της Παρασκευής, σχολιάζοντας μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα την αποκάλυψη που έκανε χθες ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ειπώθηκε μία αθλιότητα στον αέρα τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μία μάχη. Δεν πρέπει να τα ακούμε αυτά, καλό είναι να μη λέγονται, είτε ισχύουν είτε όχι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα ενοχλήθηκε αλλά αυτή τη στιγμή η καρδιά και το μυαλό της είναι με τον Δημήτρη», τόνισε ο παρουσιαστής του Alpha.

«Εγώ είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει τα πάντα. Του είπα: θέλει υπομονή, θα δεις ότι θα γίνεις καλά και θα βγάζεις τόσο γέλιο με αυτά που έχουν συμβεί. Κάναμε πολλή πλάκα», περιγράφει αμέσως μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον αέρα της εκπομπής, #SuperΚατερίνα το ιδιόχειρο σημείωμα του τραγουδιστή.

gountaras

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στη Νάνσυ Αντωνίου και Γρηγόρη Γκουντάρα, μετά τα όσα είπε για την κίνηση του παρουσιαστή να αποκαλύψει την κρίση στη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Σταθάκη όσο εκείνος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε μέσα από τον «αέρα» του #ToPrwino να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως όσα είπε στη χθεσινή εκπομπή, τα είπε για... καλό!

«Θέλω να πω κάτι, διότι το είδα ότι σχολιάστηκε από κάπου και θέλω λίγο να το επισημάνω και να το διευκρινίσω. Τον Δημήτρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πάρα πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που έχουμε κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις, αλλά και έξω που έχουμε κάτσει, έχουμε πει πολλά πράγματα. Νομίζω ότι είναι αμοιβαίο, γιατί νομίζω ότι κι εκείνος έχει μία ωραία γνώμη για εμένα, γι’ αυτό ακριβώς μιλάμε και ανταλλάσσουμε μηνύματα.

Και είπα εχθές κάτι, που μόνος μου είπα ότι δεν πρέπει να το πω. Ότι είχαν περάσει μία μικρή κρίση, όπως όλοι οι άνθρωποι. Μου το είχε πει ο άνθρωπος και είπα πώς η αγάπη τους ενώνει, είναι δίπλα του στο πρόβλημα υγείας. Το μήνυμα που θα έπρεπε να πάρουν οι σοβαροί άνθρωποι, γιατί δεν το είπα με κουτσομπολίστικη λογική ότι πάλι τα ξαναβρήκαν, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι δεμένοι σαν γροθιά. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή πέρασαν μία κρίση. Τώρα αν κάποιοι, στο βάρος ενός προβλήματος υγείας ενός ανθρώπου, βρήκαν την ευκαιρία να πούνε ότι ‘ο κακός Λιάγκας έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα μίας σχέσης’, έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν. Το είπα γλυκά με πολλή αγάπη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το μήνυμα δεν ήταν ότι είχαν χωρίσει αλλά το πόσο δεμένοι είναι. Και κρίση σημαίνει ότι μπορεί να μην μιλάμε για δύο ημέρες. Χάρηκα όταν είδα πόσο κοντά του είναι η Άννα και το επεσήμανα. Μείνετε καμιά φορά στο καλό, το κακό είναι τοξικό πάντα. Αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάχτε το. Έλεος δηλαδή. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη. Ακόμα και σε αυτό βρε άτομο, να βρείτε κάτι κακό. Μη βρίσκετε το κακό παντού γιατί αν το βρίσκετε παντού, πάει να πει ότι το κρύβετε και μέσα σας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Χθες λίγο μετά την έναρξη του #ToPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε στην αδιάκριτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σταρόβα και την Άννα Σταθάκη.

Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε δημόσια για πρώτη φορά πως «είχαν περάσει μία κρίση στη σχέση τους. Θα το πω πρώτη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία. Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μία κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης, δεν το είχε πει δημόσια και δικαίωμά του».

«Η αγάπη η πραγματική ενώνει τους ανθρώπους και η γυναίκα αυτή είναι στο πλευρό του Δημήτρη με αγάπη και φροντίδα από το πρώτο λεπτό» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»