Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις

Tο φύλο του μωρού & το όνομα - Ανδρομάχη: «Ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι» - Γιώργος Λιβάνης: Είμαστε στον 6ο μήνα. Έχουμε βρει νονους και έχουμε και το όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι, βρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη και η τραγουδίστρια περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος!

Αρχικά ανέφερε: «Νύσταζα αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι και είχα και κάποιες ημέρες καθυστέρηση. Έχει ξανατύχει ο ίδιος αριθμός ημερών οπότε υπέθεσα ότι είναι φυσιολογικό, αλλά έβλεπα διάφορες.»

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα ότι το σώμα μου να είναι πιο δυσκίνητο, σαν κάτι να αλλάζει και να σε προετοιμάζει. Σαν να σε κρατάνε δύο χέρια... και μου λέει η κολλητή μου ότι πρέπει να πάρεις τεστ.

Δεν το κάνουμε, το αποφεύγω λίγο εγώ αλλά ο Γιώργος την επόμενη μέρα που ήξερε ότι αύριο θα κάνουμε τεστ είχε πάθει ένα άγχος.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έρχεται η Σοφία η κολλητή μου με το τεστ, μου το δίνει, γίνεται η διαδικασία, το κοιτάζω και βλέπω κάτι γραμμές αλλά δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Το τσεκάρει και έπαθε εγκεφαλικό! Τρελάθηκε! Εμένα ηλεκτρίστηκε όλο μου το είναι και φαντάζομαι ότι και ο Γιώργος έτσι ένιωσε, όταν το μάθαμε»!

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι η σύντροφός του βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, γνωρίζουν το φύλο του μωρού και ήδη έχουν αποφασίσει το όνομα που θα πάρει.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο τραγουδιστής στο #HappyDay: «Ήρθε η στιγμή να γίνει (η ανακοίνωση). Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα με την Ανδρομάχη και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Σίγουρα εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο»!

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»