Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά

Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς «στόλισαν» τον Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν στο πάρτι των βραβείων MAD και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκαν για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά.

Η ερώτηση όμως προκάλεσε εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού καθώς η πρώην παίκτρια του My Style Rocks προχώρησε σε αποκαλύψεις που τάραξαν τον σύντροφό της.

Σε μια αναφορά δημοσιογράφου σε όσα αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον ποδοσφαιριστή, η Βρισηίδα Ανδριώτου ρώτησε «Ποια ήταν η αποκάλυψη;», με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει «Ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτά ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συνέχισε: «Δεν ήταν αποκάλυψη. Εμείς τα ξέραμε αυτά, απλά η Ασημίνα τα έμαθε τώρα που βγήκε από το παιχνίδι. Δεν ήταν αποκάλυψη, αφού τα ξέραμε…».

Σε βραδινό event έδωσε το παρών η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους ρεπόρτερ, ήταν και για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη.

«Η Μαρία κρατάει τη σιωπή της για το χωρισμό της και αυτό θέλει να κάνουν και οι κοντινοί της άνθρωποι. Να μην ανακυκλώνουν, δηλαδή, περαιτέρω το ζήτημα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στη Μαρία είναι αυτό, το να είναι παντού και να παίζει παντού.

Είναι πολύ λάθος ο τρόπος του Άρη με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς (πρώην κουμπάρος του ζευγαριού) αποκάλυψε στον αέρα του #HappyDay πως έχει πάει να μιλάει με τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε πως είχε πάρει 3-4 φορές τηλέφωνο τον Άρη και εκείνος ούτε το σήκωσε, ούτε τον πήρε πίσω. Παρά μόνο μία φορά, για να του κλείσει ένα τραπέζι σε ένα μαγαζί.

«Το θέμα μου με τον Άρη, που έχουμε πάψει να μιλάμε, δεν έχει να κάνει με τον Άρη και τη Μαρία. Το διάστημα που η Μαρία έλειπε, πήρα εγώ τηλέφωνο τον Άρη 3-4 φορές και δεν μου το σήκωσε και δεν με πήρε ποτέ πίσω. Και μια στιγμή που με χρειάστηκε για να του κλείσω ένα τραπέζι, με πήρε», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο: «Μάλλον θα ήταν πολύ απασχολημένος».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»