Άρχισαν τα όργανα! Ο Λιάγκας έπιασε φτυάρι: «Ξεφτιλιστήκαμε» - Μικρούτσικος για τον «κροκοδειλάκια» 16χρονο

«Χωρίς να έχει την τέλεια φωνή, χωρίς να πατήσει τις νότες, χωρίς να μιλάει Αγγλικά, χωρίς να είναι τέλειος σε τίποτα, με ένα μέτριο τραγούδι, ταλαντούχο μεν το παιδί… πατώσαμε! Ντροπή είναι που το λέω ή που πατώσαμε;» - Όσα είπαν Μαρία Κοζάκου, Μαρίνα Βερνίκου, Γκολεμά, Κορωνάκης, Πασχάλης, Σαρμπέλ, Ψινάκης, Μαγγίρα, Σκορδά, Χριστοπούλου, Γραμμέλη, Παπάζογλου, Μουκίδης, Δρούτσα για τον Victor Vernicos - Toν «Φυγάδευσαν» μετά τον αποκλεισμό - Έξαλλοι Χατζίδου & Παύλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ενοχλημένος εμφανίστηκε στην έναρξη ο Γιώργος Λιάγκας, όταν οι συνεργάτες του επέλεξαν ως μουσική επιλογή στην έναρξη του #ToPrwino το τραγούδι «What They Say» από τον Victor Vernicos που δεν πέρασε στον τελικό της #Eurovision 2023.

«Θα έπρεπε να ξεκινήσουμε λίγο πιο καλά ρε παιδιά! Βάλτε κάτι επιτυχημένο! Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία. Τι επιλογές είναι αυτές; Έλεος. Μέχρι τις 12.45 μαζί θα είμαστε, δεν ξεκινήσαμε καλά και ελπίζω να το στρώσουμε στην πορεία» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια να ασχολούμαστε και να την αγαπάμε τη Eurovision. Και όχι αδίκως, είναι χαρά. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός παγκοσμίως με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν που δοκιμάζονται οι νέες τεχνολογίες. Ασχολούμαστε με τη Eurovision γιατί μας προσφέρει χαρά. Και όταν ξαφνικά μία ημέρα κάποιος ξυπνήσει και πει ότι δεν θα πάω να προσφέρω χαρά, αλλά θα πάω να αποκτήσω ποιοτικό άλλοθι και τελικά πετυχαίνει αυτό που είπαμε προχθές, να πάμε άπατοι!»

«Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, είναι αυτός που προβλέπει ότι θα πάει άπατο; Που δεν προβλέψαμε κάτι φοβερό, τι κάνει νιάου νιάου… Και δεν μιλάω για το παιδί, είναι ένα ταλαντούχο παιδί αλλά αυτοί που το επέλεξαν στην ΕΡΤ. Γίνανε όλα με διαφάνεια ή υπήρχαν και αδιαφανείς διαδικασίες; Και ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι που δεν ήταν καλό. Λάθος επιλογή… Ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε και μέσα, και θα το δείξουμε με στοιχεία».

Άγριο ξέσπασμα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Eurovision 2023, και με αφορμή μια φράση που είπε η Τζένη Μελιτά και την ανακοίνωση της ΕΡΤ μετά τον αποκλεισμό του Victor Vernicos.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι τόσο η ΕΡΤ όσο και η παρουσιάστρια «μας κοροϊδεύουν στα μούτρα», λέγοντας πως το κοινό ψήφισε τον Βίκτωρα να πάει στην Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χθες κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό ότι το τραγούδι το επέλεξε ο κόσμος. Ντροπή! Είναι ντροπή να το λέμε. Ακούστε την κοροϊδία τη μέγιστη. Φώναξε η ΕΡΤ 70 άτομα και ψήφισαν πρώτο με τεράστια διαφορά το τραγούδι της κ. Melissa Mantzoukis και όχι το τραγούδι του κ. Βίκτωρα Βερνίκου. Άρα, ο κόσμος, που για πρώτη φορά όπως είπε η Τζένη Μελιτά ότι ψήφισε, το τραγούδι που επέλεξε ήταν της Melissa Mantzoukis.

Ορίζει η ΕΡΤ μια 7μελή επιτροπή από υπαλλήλους της, ανάμεσα στους οποίους δεν υπάρχει κάποιος μουσικός επιμελητής, κάποιος από δισκογραφική εταιρεία, κάποιος που κάνει ραδιόφωνο… Οι 7 της ΕΡΤ ψηφίζουν ένα άλλο τραγούδι και μαθαίνω ότι το τραγούδι του Βίκτωρα Βερνίκου στην επιτροπή αυτή ήρθε τελευταίο. Πάντως δεν ήρθε πρώτο».

«Βγάζει η ΕΡΤ μια ανακοίνωση που λέει: «Το «What They Say» ήταν το μόνο τραγούδι από τα πέντε υποψήφια το οποίο τόσο η επιτροπή της ΕΡΤ όσο και το κοινό ψήφισαν και οι δύο στη δεύτερη θέση και έτσι, κατά συνέπεια, του έδωσαν το «διαβατήριο» να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ». Άρα τι μας λέει η ΕΡΤ κοροϊδεύοντάς μας στα μούτρα;

Ότι εγώ βάζω μια επιτροπή 70 ανθρώπων που επιλέγουν με διαφορά άλλο τραγούδι, όμως εγώ βάζω εδώ άλλους 7 υπαλλήλους που ούτε αυτό βγάζουν πρώτο. επειδή όμως το βγάζουν δεύτερο, δεν επιλέγουμε αυτό που ψήφισε το κοινό πρώτο, επιλέγουμε αυτό που και οι δύο έβγαλαν δεύτερο. Και αυτό είναι επιτυχία. Και δώσαμε και 550 χιλιάρικα.

Και χθες βγήκε η κ. Μελιτά και μας είπε ότι για πρώτη φορά ψήφισε ο κόσμος. Ο κόσμος άλλο ψήφισε. Δεν μας κοροϊδεύουν στα μούτρα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το #ToPrwino έφερε στο φως και τα ποσά που ξόδεψε η ΕΡΤ για τη φετινή ελληνική συμμετοχή.

O αρχικός προϋπολογισμός για τη Eurovision 2023 ήταν 227.365 ευρώ.

Σύμφωνα με το #ToPrwino, το παράβολο της συμμετοχής της ΕΡΤ κόστισε 184.014 ευρώ. 130.111 ευρώ έδωσε η ΕΡΤ στη δισκογραφική εταιρεία του Victor Vernicos για να προωθηθεί το τραγούδι.

Οι αμοιβές των δύο παρουσιαστριών, της Μαρίας Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά ήταν 14.292 ευρώ και 31.174 ευρώ ήταν η αμοιβή της 10μελής επιτροπή που πήγε στο Λίβερπουλ και ήταν υπάλληλοι της ΕΡΤ.

Και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του ANT1 η Eurovision μας στοίχησε παραπάνω από 550.000 ευρώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα από την εκπομπή του είχε πει πριν λίγα 24ωρα: Το παιδί είναι αξιοπρεπέστατο και μπορεί να κάνει και καριέρα. Θα πάει άπατο, είναι προφανές. Άμα μπει στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει γίνει στη Eurovision. Δεν φταίει το παιδί, φταίει η ΕΡΤ. Πότε έχουμε πολύ μεγάλες νίκες στην Eurovision; Με τα εμπορικά πρόσωπα. Ποια είναι τα εμπορικά πρόσωπα; Η Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Ρουβάς, ο Γιώρκας… Με εμπορικό προϊόν πετυχαίνουμε νίκες και καλές θέσεις. Όταν μας πιάνει η ποιότητα, παίρνουμε… να μην πω τι παίρνουμε. Αυτό που θα πάρουμε και φέτος»!

Για τα 550.000€ που στοίχισε η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας με τον Βίκτωρα Βερνίκο μίλησαν και στο #StarBreakfast

«Φυγάδευσαν» τον Βίκτωρα Βερνίκο μετά τον αποκλεισμό – Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον «κροκοδειλάκια» 16χρονο

Τα όσα ακολούθησαν όμως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προξενούν εντύπωση, καθώς ενώ οι δημοσιογράφοι περίμεναν την ελληνική συμμετοχή έξω από το ξενοδοχείο για μια δήλωση, o Victor Vernicos φυγαδεύτηκε!

Πιο συγκεκριμένα, όταν η ελληνική αποστολή έφτασε έξω από το ξενοδοχείο και αντιλήφθηκαν τις τηλεοπτικές κάμερες, έκαναν μια παράκαμψη στη διαδρομή τους βρίσκοντας την ευκαιρία, την ώρα που η Μαρία Κοζάκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες να περάσουν γρήγορα τον Victor Vernicos στον χώρο διαμονής του. Έτσι δεν είπε το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή #SuperΚατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, Γρηγόρη Γκουντάρα και Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρούν

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του νεαρού διαγωνιζόμενου και της ελληνικής αποστολής, όταν κατάλαβαν ότι η Ελλάδα δεν θα περάσει στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Βίκτωρ, όταν ανακοινώθηκε η τελευταία χώρα που παίρνει το εισιτήριο, έκατσε πίσω στον καναπέ απογοητευμένος και δέχτηκε τις αγκαλιές και τη στήριξη των συνεργατών του.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ήταν η αντίδραση της ελληνικής αποστολής κατά την εμφάνισή της στο ξενοδοχείο, λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ η Μαρία Κοζάκου κάνει δηλώσεις στις κάμερες, ο Βίκτωρ Βερνίκος «φυγαδεύεται» για να αποφύγει τις κάμερες.

«Γιατί το κάνατε αυτό στο παιδί; Έκανε κάτι κακό;», είπε εκνευρισμένος ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Θέση πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ κατάλαβα από την παρουσίαση των δύο κοριτσιών, που από την αρχή της εκδήλωσης είχαν τόσο χαμηλούς τόνους, ότι είναι ένα προδικασμένο αποτέλεσμα. Μίλαγαν σαν να κλαίγαμε τον νεκρό. Είναι ένας άπειρος 16χρονος έφηβος, χωρίς το υπερβολικό ταλέντο, άγουρος και μάλιστα με βαρύ όνομα, το οποίο μπορεί να πέσει και σαν πέτρα στα πόδια του. Έρχεται με ένα τραγούδι με ένα μόνο ενδιαφέρον σημείο. Μια σκηνοθεσία που δίνει εικόνες του ελληνισμού, αλλά με ένα παιδί, ξαπλωμένο με σορτς, να παίζει λες και είναι ο γιος του “κροκοδειλάκια”, ή ο ίδιος “κροκοδειλάκιας”, σε μια χορογραφία άβολη. Η ευθύνη δεν είναι του παιδιού, είναι ξεκάθαρα της ΕΡΤ».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Το παιδί είχε πολύ άγχος, μην πέσουν να τον φάνε. Αγαπάει πολύ τη μουσική. Ας το αφήσουμε εκεί, μπορεί να φταίει η ΕΡΤ στην επιλογή. Μπορεί αν πήγαινε 2-3 χρόνια μετά, να πήγαινε καλύτερα».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεκαθαρίζει σε συνέχεια της συζήτησης: «Μόνο το παιδί δεν φταίει».

Εκτός από τον Βίκτωρα Βερνίκο που δεν άφησαν να κάνει δηλώσεις, από τις κάμερες, τράβηξαν και τον σκηνοθέτη της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνο Ρήγο.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή #StarBreakfast με τον Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να γίνονται έξαλλοι

Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού τραγουδιού Μαρία Κοζάκου μίλησε στην εκπομπή #StarBreakfast κι αρχικά, εξέφρασε τη λύπη της για τον αποκλεισμό του Victor Vernicos και του τραγουδιού «What They Say» από τον τελικό του Σαββάτου.

«Μας λυπεί το αποτέλεσμα, καθώς ελπίζαμε ότι θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό ο Βίκτωρας. Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια κι ελπίζαμε πως δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα, στα οποία εγώ δεν δίνω και πολλή σημασία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους συντελεστές που πήραν μέρος σε αυτή την προσπάθεια και αναφέρθηκε στην ελληνική συμμετοχή και την παρουσίαση του τραγουδιού.

«Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε μια μινιμαλιστική, αφαιρετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα ελληνικής αποστολής, είναι θέμα όλης της Ελλάδας, χωρίς να αποτελεί εθνικό διακύβευμα το θέμα της Eurovision», σχολίασε.
Τέλος, ανέφερε για τον 16χρονο τραγουδιστή που εκπροσώπησε την Ελλάδα: «Ο Victor είναι 16 χρονών και χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει ότι αυτό που έζησε δεν το ζουν πολλοί 16χρονοι. Είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε και λυπάμαι που δεν θα είναι στον τελικό. Δεν παρακολουθώ πολύ τα social από επιλογή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους εαυτούς μας για να μπορούμε να είμαστε γενναιόδωροι και καταδεκτικοί με τους άλλους».

Για τον συγγενή της Βίκτωρα Βερνίκο και τον αποκλεισμό του από τον τελικό μίλησε η θεία του και γνωστή επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Ο Βίκτωρας παίζει πιάνο, κιθάρα, γράφει τα τραγούδια του μόνος του, είναι ένα αξιόλογο παιδί. Δεν ξέρω τι έφταιξε προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι τόσο πολύ γούστα είναι αυτά» δήλωσε για τον ανιψιό της.

Συμπλήρωσε ότι πήγε με μεγάλη όρεξη στον διαγωνισμό με σκοπό να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.«Ήταν πολύ περήφανος πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, έκανε ότι μπορούσε»,

Τόνισε ότι ο Βίκτωρας είναι μόλις 16 ετών και ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε σχέση με τα λεγόμενά μας καθώς είναι επιπλέον ένα ευαίσθητο παιδί που έκανε το καλύτερο δυνατόν.

Αναφερόμενη στην απόφαση της ΕΡΤ να επιλέξει τον Βίκτωρα για την φτετινή εκπροσώπηση της Eurovision, η Μαρίνα Βερνίκου είπε: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το συγκεκριμένο παιδί το βοήθησε το όνομά του, δεν επαιξε κάποιον ρόλο, ίσως απλά κάποιοι να τον είδαν πιο ευνοϊκά, τίποτε άλλο».

Πρόσθεσε ότι το όνομα δεν φτάνει για να φτάσει κάποιος να εκπροσωπεί μια χώρα στη Eurovision. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Και εμένα μ αρέσει να τραγουδάω αλλά το επωνυμο δεν εχει σχέση με το αν θα σε πάρουν στη Eurovision».

Η θεία του τραγουδιστή, Maria Vernicos, μίλησε και στο #PameDanai και αποκάλυψε πως θα ήθελε ο Βίκτωρας να φτάσει μέχρι τον τελικό.

«Στενοχωρήθηκα μεν, αλλά θεωρώ ότι ήταν μεγάλη επιτυχία ότι έφτασε μέχρι εκεί. Θα ήθελα να πάει στον τελικό. Τον καλύτερό του εαυτό τον έδωσε σίγουρα», είπε.

Η ίδια μίλησε με τη μητέρα του Βίκτωρα, η οποία ανέφερε ότι ο τραγουδιστής περίμενε ότι θα κέρδιζε μία θέση στον τελικό της Eurovision.

Η Maria Vernicos σχολίασε τη σκηνική παρουσία του τραγουδιστή, τονίζοντας πως θα ήθελε κάτι πιο εντυπωσιακό, ενώ είπε πως ο Βίκτωρας δεν ασχολείται με τα social media και χρειάζεται προσοχή στα σχόλια που του μεταφέρονται.

Όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Victor Vernicos

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην κάμερα του #PrwinoMas για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023 και τον αποκλεισμό της χώρας μας.

«Ντύσανε ένα παιδάκι προσκοπάκι με τα δικά μας λεφτά και το στείλανε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα δικά μας λεφτά. Ούτε η εικόνα είναι σωστή για την Ελλάδα, ούτε η κίνησή τους. Εφόσον έχουν κι επιλογή και έστειλαν ένα παιδάκι προσκοπάκι. Εγώ την μόνη φορά που ασχολήθηκα έφερα την τρίτη θέση με την ομάδα. Ο Φωκάς ξέρει καλύτερα κι έχουμε πάει με την Ρωσία κι είναι μέσα στην τριάδα», σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης, που μίλησε στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε τόσο στην ελληνική συμμετοχή της φετινής «Eurovision», ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του στο «J2US».

«Το τραγούδι μου φάνηκε αίσχος. Δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει η ΕΡΤ. Η επιτροπή που έχει αποφασίσει για τα τραγούδια είναι μια γελοιότητα. Ο Καλημέρης που είναι εδώ, ο Φωκάς, ο Καπετανίδης είναι dream team πλην και της Γερμανού που γράφει στίχο. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να πασάρουν στην Ευρώπη».

΄

Όσα είπαν ο Φαιίη Σκορδά, Έλενα Χριστοπούλου, Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Victor Vernicos

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Victor Vernicos

Όσα είπε η Εύη Δρούτσα για τον Victor Vernicos

«Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία».

Και τόνισε: «Να μας γίνει μάθημα να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε «επειδή είναι αυτουνού το παιδί» για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;».

Και συνέχισε λέγοντας η Εύη Δρούτσα: «Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός»

Όσα είπε ο Σαρμπέλ για τον Victor Vernicos

Ο Σαρμπέλ που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 2007 μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, κι εξήγησε τι έφταιξε για τη πρόκριση κατά τη γνώμη του.

«Βασικά άκουσα πάρα πολλές γνώμες σχετικά. Εγώ νομίζω ότι το παιδί δεν φταίει σε τίποτα εννοείται. Απλά έφταιγε το είδος. Ο Βίκτωρ είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό το είδος. Ήταν το είδος που δεν ταίριαζε στη Eurovision.

Το τραγούδι του Βίκτωρ είναι γι να το ακούσεις στο ραδιόφωνο, στο αυτοκίνητο. Δεν είναι ένα τραγούδι που μπορεί να σταθεί, να στηριχτεί σε ένα show», είπε μεταξύ άλλων ο Σαρμπέλ.

Oσα είπε ο Σπύρος Κορωνάκης (συντάκτης eurovisionfun) για τους Ημιτελικούς και τον Victor Vernicos

΄Oσα είπε η Ντέπυ Γκολεμά για τον Victor Vernicos

΄Oσα είπε ο Πασχάλης για τον Victor Vernicos

΄Oσα είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου για τον Victor Vernicos

΄Oσα είπε ο Γιώργος Μουκίδης για τον Victor Vernicos

Δειτε Επισης

#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»