Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της

«Ό, τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου και τελευταία που ξέρετε τέλος πάντων κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, τέλος πάντων το έμαθε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Είχα υποσχεθεί ότι με το που βγει το τραγούδι θα εξαφανιστώ από το internet», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Mιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 #Στούντιο4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα:

«Η προσπάθεια δεν είναι προσωπική δική μου αλλά ομαδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι από πίσω, τα πράγματα γίνονται τόσο γρήγορα, έχω προσθέσει διάφορα στην καθημερινότητά μου. Σιγά-σιγά μπήκα στη φάση της δημοσιότητας. Ήταν λίγο πρωτόγνωρο, δεν είμαι και τόσο για αυτό», δηλώνει η Μαρίνα Σάττι.

«Καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους το τραγούδι. Έχουμε πάρει κάποια ρίσκα, σίγουρα δεν πατάει σε τόσο γνώριμους μουσικούς δρόμους. Η μαμά μου μού είπε: ξαφνιάστηκα λίγο. Από το επόμενο πρωί μου έστελνε μηνύματα και είναι λογικό», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα της ΕΡΤ. «Πάντως, για μένα προσωπικά είναι επιτυχία το ότι κατάφερε να επικοινωνήσει κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες. Υπάρχουν πολλές παράμετροι στη Eurovision που ο πολύς κόσμος ίσως δεν γνωρίζει».

«Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι «η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε» δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση και γω περιφραστικά τελοσπάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα. Ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές, σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαρίνα Σάττι στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Δεν μου αρέσει να “γυαλίζω” τα πράγματα» είπε η ίδια, λέγοντας ότι δεν είπε πότέ «τι είναι η Ελλάδα», τοποθετούμενη στη σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει.

Πρόσθεσε δε πως είδε όλες τις προτάσεις που εστάλησαν για τη Eurovision, για την επιλογή του τραγουδιού. «Ετοιμάζουμε το τραγούδι από το Νοέμβριο» είπε ακόμη, ενώ παραδέχτηκε πως «είχε πάρα πολύ άγχος πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι».

Η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως χάρηκε για τις θετικές αντιδράσεις από το εξωτερικό, όταν δημοσιοποιήθηκε το τραγούδι, ενώ είπε πως τις προηγούμενες φορές δεν ένιωθε έτοιμη να συμμετάσχει στη Eurovision.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί στο παρελθόν να μην άντεχα τα θετικά σχόλια».

Αρχικά, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Πλέον, η προσπάθεια αυτή δεν είναι δική μου, προσωπική, ατομική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν συντονιστεί και για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, κι είναι πάρα πολύ δημιουργικοί.

Έτσι τα πράγματα γίνονται με πάρα πολύ ροή, πάρα πολύ γρήγορα και δεν ξέρω κι εγώ τι έχω βάλει στην καθημερινότητα μου. Τελείως άλλα πράγματα από αυτά που έκανα ως τώρα. Μαθήματα χορού, μαθήματα τραγουδιού, κάθε μέρα, γυμναστική και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τα καλλιτεχνικά».

Συνέχισε λέγοντας: «Η μαμά μου ας πούμε, όταν δημοσιεύτηκε το τραγούδι τότε στην ΕΡΤ, δεν το είχε ξανακούσει νωρίτερα, μου λέει “ξαφνιάστηκα λίγο, ειδικά στο πρώτο κομμάτι” κι είπα οκ, μετά το επόμενο πρωί βέβαια μου έστελνε μηνύματα…»

Η τραγουδίστρια σε ένα σημείο όπου έγινε μια έμμεση αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Απριλίου στα 68 του χρόνια, η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ό, τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου και τελευταία που ξέρετε τέλος πάντων κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, τέλος πάντων το έμαθε», είπε η Μαρίνα Σάττι προφανώς αναφερόμενη στον πατέρα της και ξέσπασε σε δάκρυα.
«Είναι απελευθερωτικό το συναίσθημα;» ρώτησε ο παρουσιαστής, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ποιο; Ναι, τέλος πάντων», απάντησε η τραγουδίστρια, ενώ έκλαιγε.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι πονάει, ας το αυτό, δεν μιλήσαμε και δεν σε ρωτήσαμε τίποτα γι' αυτό και δεν θέλουμε να σε ρωτήσουμε γι' αυτό. Το συναίσθημα του να μοιράζεσαι πράγματα με τον κόσμο που κάποτε... Θες να ακούσουμε ένα τραγούδι σου να πάρεις μια ανάσα; Θέλετε να πάμε σε ένα διάλειμμα; Να πάμε σε ένα διάλειμμα;».

Στο τέλος, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να ξαναβρεί την ψυχραιμία της και είπε: «Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο - ρεζίλι τέλος πάντων - όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».

Έφυγε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι

Στις 2 Απριλίου, έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, Αλί Οσμάν Σάττι, σε ηλικία 68 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, για ένα χρονικό διάστημα έπειτα από το δυσάρεστο γεγονός διακόπηκαν οι πρόβες της τραγουδίστριας για τη Eurovision, καθώς και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Screenshot_2024-04-25_173648

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι