Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»

Η Όλγα Κιουρτσάκη απαντά στα αρνητικά και επικριτικά σχόλια για το: «Κάνω την ωραιότερη δουλειά, είμαι μαμά. Δουλεύει ο άντρας μου και βγάζει αρκετά και για τους τρεις μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά το κάθετί που σκέφτεται, αλλά και διάφορα στιγμιότυπα εκείνης και της κόρης της.

Πρόσφατα, η Όλγα Κιουρτσάκη είχε ανεβάσει στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο είχε αποκαλύψει πως δεν εργάζεται.

Η Όλγα Κιουρτσάκη αρχικά ρωτήθηκε από έναν διαδικτυακό φίλο της για το αν εργάζεται αυτή την περίοδο, με την ίδια να απαντά ότι κάνει την ωραιότερη δουλειά που δεν είναι άλλη από το να είναι μαμά και να βρίσκεται δίπλα στην κόρη της.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε με ποιον τρόπο βιοπορίζεται, τότε η ίδια έγραψε:

«Δόξα τω Θεώ δουλεύει ο άντρας μου και βγάζει αρκετά και για τους τρεις μας. Κάτσε και σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας».

Μετά από αυτή την απάντηση που είχε δώσει σε σχετική ερώτηση, η Όλγα Κιουρτσάκη δέχτηκε αρκετά αρνητικά και επικριτικά σχόλια, για τα οποία θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα νέο βίντεο στο διαδίκτυο.

@olgadkiourtsaki Απάντηση στον χρήστη @aliki_valeri ♬ πρωτότυπος ήχος - OlgaDK

Όσα είπε η Όλγα Κιουρτσάκη σε νέο της βίντεο

«Το βίντεο που ανέβασα με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους.

Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται να μην κρίνει να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγια την οποιαδήποτε ηλιθιότητα που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους.

Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία ομάδες επιτίθενται σε ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, εμένα δουλεύει ο σύζυγός μου, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια γιατί το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

Δειτε Επισης

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη
Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»