Ανδρομάχη για τον αποκλεισμό της Kύπρου στην περσινή #Eurovision: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα»

Ανδρομάχη: «Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα» είπε η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ανδρομάχη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision, όταν κι εκπροσώπησε την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, εξέφρασε τα συναισθήματά της για την εμπειρία που έζησε.

«Αυτό που έζησα εγώ ήταν μοναδικό κι είχε τα πάντα από συναισθήματα. Ήμασταν πολύ ωραία ομάδα, το ζήσαμε πολύ ρομαντικά και περάσαμε πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης
#Eurovision 2023: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον μεγάλο τελικό - Στην 7η θέση η Κύπρος ΕΡΤ: «Άξιζε η προσπάθεια του Victor Vernicos, το είπε και ο Αντετοκούνμπο» Αυτές είναι οι δέκα χώρες του B' Ημιτελικού που πέρασαν στον Τελικό της #Eurovision 2023 με την Κύπρο! #Eurovision 2023: Let the show begin! Ο B' Ημιτελικός είναι γεγονός! Kαλή επιτυχία Κύπρος! Δείτε Live εικόνα Η guest εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο #Eurovision party του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Αθήνα Η Ευρυδίκη, μοιράστηκε την εμπειρία της ως Μrs. Eurovision, στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό υπερshow Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν έχω πάει στη #Eurovision για φωνητικά, έχω πάει μόνο solo, ήμουν ψωνάρα» Ελευθερία Ελευθερίου: «Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας» Στέλλα Γεωργιάδου: «Με έκοψε το ΡΙΚ από τη #Eurovision, γιατί τραγουδούσα στα μπουζούκια» Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση της #Eurovision

Αναφορικά ωστόσο, με το αποτέλεσμα, η Ανδρομάχη ανέφερε: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα. Ήταν η πίεση που σου βγαίνει μετά από τόσο καιρο που ετοιμάζεσαι. Είναι ξεσπάσματα και θέλεις να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι κι αν γινόταν, θα έκλαιγα για να μου φύγει. Όταν έχω νεύρα, κλαίω και φεύγει. Δεν ξεσπώ αλλιώς και θα κλάψω μόνη μου στην ησυχία μου».

Τέλος, εξήγησε πως δεν την ενδιέφερε το ότι δεν πέρασε στον τελικό, αλλά ότι δεν απέδωσε όπως ήθελε. «Μετά τον ημιτελικό, είχα στενοχωρηθεί και με πείραξε που δεν απέδωσα όπως θα ήθελα. Δεν με πείραξε που δεν πέρασα. Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα να είμαι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ καλό, γιατί με ξεκλείδωσε και σε άλλους τομείς στην ψυχοθεραπεία μου. Η αϋπνία μπορεί να σε κάνει να μην αποδώσεις», είπε κλείνοντας.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»