Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»

Πολύς ντόρος έγινε όταν με ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος αλλά και η πρώην σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά, μετά τον κορωνοιό, αμφισβήτησαν την αφρικανική σκόνη που είχε σκεπάσει την Αθήνα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο γνωστός τραγουδιστής, αφού ανάρτησε μια φωτογραφία με την Ακρόπολη πνιγμένη από την αφρικανική σκόνη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει… Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

Η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον κίτρινο ουρανό πάνω από την Ακρόπολη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χημικά και όχι για αφρικανική σκόνη.

«ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό», ανέφερε στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Με αφορμή την συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία προκάλεσε έντονες συζητήσεις, ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε.

Αυτή τη φορά ο ίδιος έγραψε στο Facebook:

«Έγραψα προχθές για το φαινόμενο που ζήσαμε, κι έγινε χαμός στα ΜΜΕ. Αραγε για ποιό λόγο; Εχει κάποιος μια άποψη για ενα θέμα. Γιατί αυτό να αποτελεί είδηση και αιτία τρομακτικής επίθεσης; Είπα κάτι που απειλεί τη δουλειά τους; Που προσβάλει την προσωπικότητα τους; Κάτι που θίγει τα συμφέροντα τους;

Δεν εξηγείται αλλιώς η λυσσαλέα επίθεση  και τα πρωτοσέλιδα για μια απλή παρατήρηση δύο παραγράφων στο Fb... Λίγο υπερβολικό... Δε βρίσκετε...; Εκτός βέβαια και αν... σπρώχνει κόσμο να σκεφτεί κάτι που επουδενι δεν πρέπει! Για παράδειγμα αν εγώ κάνω μια απάτη και κάποιος πάει να την ξεσκεπάσει, τότε θα επιτεθω με λύσσα για να τον εμποδίσω!

Προφανώς λοιπόν τα τσιράκια των κυβερνήσεων που έχουν καταντήσει τα mainstream ΜΜΕ έχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται στο επίσημο αφήγημα. Είτε πρόκειται για τεχνητές πανδημίες, είτε για τεχνητές τροποποιήσεις καιρού, είτε για τεχνητές οικονομικές κρίσεις, είτε για τεχνητούς πολέμους, είτε για τεχνητή ακρίβεια.

Αλλιώς δεν εξηγείται να ασχολούνται πρωτοσέλιδα, πρωιναδικα αλλά ακόμα και δελτια ειδήσεων με το τι εγρσψε στο Fb ένας τραγουδιστης... Τί ενοχλεί τόσο πολύ βρε παιδί μου;;; Εγώ ξέρω ότι αυτή τη λύσσα μπορεί να την προκαλέσει μόνο ένα πράγμα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ειδικά όταν κάποιος τη λέει και από κάτω συμφωνούν 12.000 άνθρωποι... 

Το μόνο θλιβερό είναι ένας αριθμός ιδρυματοποιημένων τηλεθεατών που νιώθουν υποχρέωσή τους να υπερασπιστούν κι αυτοί το αφήγημα και να επιτεθούν με βρισιές σε οποιονδήποτε διατυπώνει μια άποψη που διαφωνούν. Ποιός σας πείραξε κι εσάς βρε γλυκούληδες; τί μύγα σας τσιμπάει; Οι άλλοι στα ΜΜΕ πληρώνονται τουλάχιστον.. Εσείς;; Τί κέρδος έχετε; Σε τι ακριβώς σας θίγει να έχει κάποιος άλλη άποψη; Μήπως... Λέω μήπως... Κι εσάς σας καίει η αλήθεια σαν το βιτριολι; και για ποιο λόγο;»

Δειτε Επισης

H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της
Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης για την απώλεια του Αντώνη Τουρκογιώργη: «Έμεινα βουβός... Συγνώμη & Ευχαριστώ»