«Άναψε αν θες μια φωτιά στην άμμο»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Μαρία Σολωμού, Τζώρτζια Γεωργίου, Εβελίνα Νικόλιζα, Κατερίνα Λάσπα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Τάνια Μπρεάζου, Ζέτα Δούκα, Υβόννη Μπόσνιακ με το μάγιο τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην όμορφη Κύθνο επέλεξε να περάσει η Μαρία Σολωμού μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών όπως φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τα social media.

Σαν λάτρης πια του διαδικτύου, μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται συνεχώς στιγμές της καθημερινότητας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Σολωμού επέλεξε να δημοσιεύσει ορισμένα στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές στην θάλασσα. Το μικροσκοπικό της μπικίνι και τα εντυπωσιακά της ράστα μπορεί να μαγνητίζουν με ευκολία, αρχικά, τα βλέμματα αλλά ο χορός και το κέφι της ηθοποιού ήρθαν να σφραγίσουν την «επιτυχία» της δημοσίευσης.

«Μια ακόμα μαγική ώρα… Στιγμή… Προορισμός» γράφει χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού στη λεζάτα με την οποία και επιλέγει να συνοδεύσει τη νέα της αυτή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυλαία στο καλοκαιράκι της θέλησε να ρίξει η Τζώρτζια Γεωργίου, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο Σεπτέμβριος έκανε άλλωστε την πρεμιέρα του και η νεαρή δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις – μα και εικόνες – με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Γι’ αυτό και η Τζώρτζια Γεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει τρεις ξεχωριστές φωτογραφίες από πρόσφατες θαλασσινές εξορμήσεις, οι οποίες και μαγνητίζουν με ευκολία τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα στα social media.

«Summer little diary! Αποχαιρετώντας ένα υπέροχο καλοκαίρι, με τα καλά του και τα κακά του και έχοντας την ελπίδα να ζήσουμε ένα όμορφο φθινόπωρο! Καλό μας μήνα lovies μου» τονίζει χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Γεωργίου στη λεζάντα κάτω από τη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και κάπως έτσι, με πανικό στα social media, είπε αντίο στο καλοκαίρι η όμορφη Κύπρια δημοσιογράφος.

Συνεχίζει τις διακοπές της η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μοιράζεται συχνά με τους 241.000 ακολούθους της στο Instagram, στιγμιότυπα από τα μπάνια της στη θάλασσα.

Με αφορμή της έναρξη του Σεπτεμβρίου, ανέβασε δύο νέα βίντεο, στα οποία ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ.

Ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «καλό μήνα», τονίζοντας, ωστόσο, στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλό μήνα, χωρίς άλλα ψέματα.. Υπέροχη "χρυσή ώρα"». 

Το πρώτο βίντεο καταγράφει την ίδια να ποζάρει μέσα από τον φακό γυαλιών ηλίου. Στο δεύτερο κλιπ εμφανίζεται με το ίδιο μαγιό και φόντο το μπλε της θάλασσας, σε κάποιον από τους φετινούς καλοκαιρινούς προορισμούς της.

H Εβελίνα Νικόλιζα απόλαυσε με αγαπημένα της πρόσωπα τις τελευταίες βουτιές της στη Λέρο. 

Η Εβελίνα Νικόλιζα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται δημοσίευσε μοναδικές στιγμές από τις διακοπές της στη Λέρο, αλλά και μία ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό.

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη έχει επιστρέψει εδώ και δύο εβδομάδες στην Αθήνα και όπως σχολίασε και στη λεζάντα των φωτογραφιών: "Οι φωτογραφίες βγήκαν πριν δυο εβδομάδες.

Τώρα είμαι Αθήνα και πάω να πάρω λάστιχο για τη βεράντα γιατί τρύπησε και αντί να ποτίζω πιτσιλάω τη μούρη μου.
Αυτά 🙃"!

Βέβαια, το στιγμιότυπο που μας εντυπωσίασε ήταν εκείνο με το υπέροχο ολόσωμο μαγιό της και αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Εβελίνα Νικόλιζα έχει χάσει πολλά κιλά!

Η αλλαγή στην εικόνα της είναι μεγάλη και δες και εσύ τις υπέροχες φωτογραφίες που πόσταρε από το ταξίδι της στη Λέρο.

Εικόνες από τις διακοπές της θέλησε να μοιραστεί η Κατερίνα Λάσπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και φορώντας το μαγιό της πόζαρε δείχνοντας μας την εκπληκτική σιλουέτα της.

Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε στη Σέριφο και απόλαυσε τις απίθανες παραλίες και τις ομορφιές του νησιού.

Μια από τις καλύτερες της φάσεις μοιάζει να περνά η Τάνια Μπρεάζου τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Η νεαρή τραγουδίστρια, άλλωστε, ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στα social media.

Το απόγευμα της Παρασκευής, όμως, η Τάνια Μπρεάζου αδιαφόρησε πλήρως για τις θερμοκρασίες και βάλθηκε να τρελάνει για τα καλά τους δείκτες στο θερμόμετρο του διαδικτύου. Κι αυτό μιας και η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το X Factor επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα δροσερό στιγμιότυπο από την τελευταία της εξόρμηση στην παραλία.

Σε αυτό, δε, τον πρώτο λόγο έχουν ασφαλώς το μικροσκοπικό φούξια μπικίνι που έχει επιλέξει και αναδεικνύει εξαιρετικά την εκρηκτική της σιλουέτα

«Καλό μήναααααα! Το καλοκαίρι δε τελείωσε παιδιά» γράφει με νόημα η Τάνια Μπρεάζου στη λεζάντα της νέας της δημοσίευσης και «ταρακουνά» για μια ακόμα φορά τα social media!

Η Ζέτα Δούκα ευχήθηκε στην κόρη της για την ονομαστική της γιορτή την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στα Αστυπάλαια για διακοπές, ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με την κόρη της όπου βρίσκονται στην παραλία και ποζάρουν παιχνιδιάρικα στην κάμερα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η γιορτή σου είναι την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, που σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας νέας εποχής. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού εσύ Θάλειά μου, είσαι και θα είσαι πάντοτε η αρχή της εποχής μου σαν μητέρα. Σ' αγαπώ όσο το απέραντο σύμπαν! Να γελάς ψυχή μου, να γελάς και να είσαι ευτυχισμένη».

Μπορεί την Πέμπτη 31/8 οι περισσότεροι celebrities να αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με τις πιο όμορφες αναμνήσεις του, πολλοί από αυτούς όμως, θέλησαν να υποδεχτούν και το φθινόπωρο με αντίστοιχες φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής 1/9 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες της,

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου πόζαρε με το μπικίνι της, φορώντας και το πουκάμισό της σε δύο πολύ αισθησιακές φωτογραφίες, καθώς θέλησε να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο με πιο χαρούμενη διάθεση.

«Καλό μήνα! Το καλοκαίρι τελείωσε ή ακόμα;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Υβόννη Μπόσνιακ.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου