«Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Λένα Ζευγαρά, Μαρία Σολωμού, Ελένη Χατζίδου, Μαρία Κορινθίου, Μυρτώ Αλικάκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Τζίνα Αλιμόνου, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαρία Αντωνά, Μελίνα Νικολαΐδη, Αθηνά Χρυσαντίδου, με μαγιό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Λένα Ζευγαρά μπήκε για τα καλά στη ζωή μας πριν μερικά χρόνια με τη μεγάλη επιτυχία «Έλα έλα» και από τότε τα μαγαζιά γεμίζουν σε κάθε της εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο, που την ακολουθεί σε κάθε νέο επαγγελματικό της βήμα.

Η Λένα Ζευγαρά είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσω του οποίου μοιράζεται αρκετές στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα, η Λένα Ζευγαρά ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από φωτογράφιση που έκανε και στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με λευκό ολόσωμο μαγιό.

Η πρώτη πανσέληνος του Αυγούστου φαίνεται ότι επηρέασε αρκετά την Μαρία Σολωμού, όπως δηλώνει η ίδια αλλά και όπως φαίνεται μέσα από τα πολλά στόρι που ανέβασε για το φεγγάρι.

Η ηθοποιός είδε την πανσέληνο από τη μαγική Σαντορίνη και μία μέρα μετά, δηλώνει «φεγγαροχτυπημένη». Οι φωτογραφίες με το sexy μπικίνι που ανέβασε, όμως, «χτύπησαν» τους followers της στο Instagram…

«Φεγγαροχτυπημένος κυριολεκτικά σημαίνει να επηρεάζεσαι από το φεγγάρι, αλλά οι φεγγαροχτυπημένοι είναι ονειροπόλοι και ερωτευμένοι», έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Στις εξωτικές Μαλδίβες βρίσκονται η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία από τις Μαλδίβες στην οποία φοράει το μπικίνι της και ποζάρει με την πιο εξωτική θέα.

Απέραντο γαλάζιο και ατελείωτη λευκή άμμος είναι τα συστατικά για μία υπέροχη εξωτική φωτογραφία.

«Εκεί όπου ο ήλιος, η άμμος και η θάλασσα συναντιούνται», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η τραγουδίστρια.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Μυρτώ Αλικάκη και ποζάρει χαμογελαστή με μαύρο στιλάτο μπικίνι.

"Επιτέλους! Νησί! Καλοκαίρι! Διακοπές!" σημείωσε στη λεζάντα του ποστ, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει βάλει φίλτρα στις φωτογραφίες της.

Στο Πήλιο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κλέλια Ανδριολάτου για να περάσει το υπόλοιπο των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο #Maestro απόλαυσε το μπάνιο της στην παραλία Ποτιστικά και μοιράστηκε με τους 287.000 ακολούθους της στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα.

Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα του κινητού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας ένα ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό.

Διακοπές στην Πάρο για τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι βρέθηκαν στις Κυκλάδες μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη.

Φανερά ανανεωμένη η Μαρία Κορινθίου, επέλεξε για τις βουτιές  της στην πισίνα floral μαγιό, ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές με την κόρη της.

korinthiou8-scaled

foto-korinthioy3-large

foto-korinthioy2-large

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Τζίνα Αλιμόνου η οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Πάρο, όπως αποκάλυψαν οι νέες της αναρτήσεις στα social media.

Μετά το ολόσωμο λευκό μαγιό που επέλεξε για τις βουτιές της η Τζίνα Αλιμόνου υποδέχτηκε τον Αύγουστο φορώντας το μπικίνι της.

alimonou

«Προσγείωση στον πλανήτη τεμπελιά», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της, δείχνοντας έτσι πως ξεκινά περίοδος διακοπών.

alimonouy

Η Βάσω Γουλιελμάκη, όταν έχει κοντά της την κόρη της, Μαρίλια, νιώθει σαν να έχει τον κόσμο όλο στα χέρια της. 

Η 19χρονη πλέον κοπέλα την οποία η 53χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωκράτη Αλαφούζο αυτόν τον καιρό βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα μιας και ζει μόνιμα για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα ζει με τον πατέρα της εκεί καθώς και εκείνος ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα, πάντα με αντικείμενό του την τέχνη της υποκριτικής και το θέατρο.

Αυτές τις μέρες, όμως, η Μαρίλια είναι επί ελληνικού εδάφους και η μαμά της είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

vasogoulielmaki_363367234_800365075124829_7323416490685447016_n

vasogoulielmaki_363196459_727356975825382_6028087628644767597_n

Μαμά και κόρη πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό και η περήφανη μαμά ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά η ομοιότητά τους είναι κάτι το απίστευτο.

vasogoulielmaki_364309126_666253858358284_8274581658440573088_n

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μαρία Αντωνά, μαζί με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη, αλλά και καλούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια, όπως είδαμε και σε πολλές πρόσφατες αναρτήσεις της, περνάει όμορφες στιγμές στα νησιά των Κυκλάδων, αλλά και στον Αργοσαρωνικό.

Σήμερα, η Μαρία Αντωνά ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το Πόρτο Χέλι, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τα καλά για τη Μελίνα Νικολαΐδη.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μοιράστηκε υλικό από τις διακοπές της στα Κουφονήσια.

Η 19χρονη Μελίνα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις Κυκλάδες μαζί με τις κολλητές της φίλες. Η ίδια φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες της λίγους μήνες πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Σε κάποιες από τις εικόνες ποζάρει όπως θα δείτε με μπικίνι. Σε άλλες είναι μαζί με τις κολλητές της από τις βόλτες τους στο γραφικό νησί.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο Power of love, σήμερα ασχολείται με το τραγούδι, ενώ παράλληλα, έχει συχνή παρουσία στα social media με αναρτήσεις που προκαλούν αίσθηση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Χρυσαντίδου καλωσορίζει τον Αύγουστο με μια φέτα καρπούζι. Ωστόσο, αν προσέξει κανείς λίγο καλύτερα, πίσω από το καρπούζι απουσιάζει το επάνω μέρος του μπικίνι της…

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Αθηνά Χρυσαντίδου από την Κύθνο απέσπασαν πάρα πολλά likes μέσα σε λίγες ώρες και ανάμεσα σε όσους άφησαν από μία κόκκινη καρδιά ήταν και αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα…

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου