Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»

«Δεν σημαίνει ότι η προσευχή ήταν άδοξη ή η μητέρα μου «τιμωρήθηκε» και όλα αυτά. Κάποια πράγματα ίσως γίνονται για να παραδειγματιστούμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωινό της Κυριακής, όταν και βρέθηκε καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο πλατό της εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας, Vita» στο MEGA. 

Ο νικητής του πρώτου Survivor, μάλιστα, μίλησε από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και την βοήθεια που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή από την πίστη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πολύ πρόσφατα εμείς περάσαμε μια κατάσταση πολύ δύσκολη, αναφέρομαι στην απώλεια της μητέρας μου. Θα πω ακριβώς τι κάναμε. Προσωπικά έψαξα ό,τι χρειάστηκε, όπως και η οικογένεια μου, για την ιατρική της παρακολούθηση και την αντιμετώπιση από ιατρικής πλευράς αλλά πάντα ήμασταν κοντά στον Θεό με προσευχή. Από ένα σημείο και μετά η προσευχή ήταν διαφορετική γιατί δεν εξαρτιόταν από εμάς και προσευχόμασταν διαφορετικά, για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου».

«Σωματικά δηλαδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι η προσευχή ήταν άδοξη ή η μητέρα μου «τιμωρήθηκε» και όλα αυτά. Κάποια πράγματα ίσως γίνονται για να παραδειγματιστούμε, γιατί η μάνα μου ήταν πολύ παραδειγματική στον τρόπο που αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία. Ίσως για αυτό, λοιπόν, δίνω εγώ μια εξήγηση».

«Ίσως έπρεπε να «φύγει» για άλλους λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω τώρα. Γιατί δεν φεύγουν μόνο άνθρωποι στα 58 τους, όπως έφυγε η μάνα μου, αλλά φεύγουν και νεότεροι άνθρωποι. Καταλήγω πάλι στο να μην αφήσουμε την προσευχή και τη θρησκεία ως τελευταία επιλογή στην καθημερινότητα μας » συμπλήρωσε εν συνεχεία ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη το πρωινό της Κυριακής στο MEGA.

Μέσα σε όλα, δε, ο νικητής του πρώτου Survivor γύρισε λίγο πίσω στον χρόνο και μοιράστηκε τη στιγμή πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε πως «γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία ημέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν το εξής. Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία, ο οποίος είναι ο πατήρ Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας που έχουμε στη Σκιάθο με ένα μήνυμα «πάω να συμμετάσχω στο Survivor, άναψε μου ένα κερί και κάνε μια προσευχή να το κερδίσω». Που δεν ήξερε καν τι είναι το Survivor».

«Ο λόγος που το ζήτησα αυτό δεν ήταν φυσικά ούτε για να γίνω ηθοποιός, ούτε για να γίνω οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα φανταστεί καν τι ακολουθεί από όλο αυτό και τι ευκαιρίες μπορεί να μου δοθούν. Είχα σκεφτεί όμως πως ήθελα να πάω κάπου και αν μου είναι ευλογημένο να βοηθηθώ και το οτιδήποτε με την οικογένεια μου είναι προς όφελος μου να γίνει. Και έγινε».

«Βέβαια, εγκυμονούσαν και πάρα πολλοί κίνδυνοι μετά από αυτό. Η οποιαδήποτε ώθηση αρχικά, έκθεση στη συνέχεια και και ούτω καθεξής θέλει διαχείριση γιατί μπορεί να σε γκρεμίσει κιόλας η ταχύτητα αυτή με την οποία αναπτύσσονται τα πράγματα. Εκεί με βοήθησε μόνο η προσευχή, πρώτα απ’ όλα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Δειτε Επισης

Ο Hovig, μετά την επιτυχία στην παρουσίαση της #Eurovision, γιόρτασε το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου του!
Ατύχημα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια των προβών της
Δικάζεται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας
Η σπάνια φωτογραφία της Ήβης Αδάμου με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη!
Πέτρος Συρίγος: «Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα και ήταν ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη»
Γιάννης Κουκουράκης: «Είπαν ότι είμαι βίζιτα, μακάρι να μπορούσα και να είχα οικόπεδα στην Μύκονο τώρα»
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη! Μια μοναδική ανοικτή συζήτηση για Τέχνη, Κουλτούρα & Οικονομία
Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα! Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»
Έγκυος για τρίτη φορά η Μαντώ Γαστεράτου! «Η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη»
Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ο Πύρρος Δήμας μου είχε πει ότι δε θέλει παιδιά! Γνώριζα ότι είναι εκπληκτικός πατέρας!»