«Τα καλοκαίρια, εμένα με πιάνει μια τρέλα...»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Ναταλία Πελέκα, Έλενα Χριστοπούλου γυμνές και Κατερίνα Καραβάτου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Μελέτη, Ρούλα Κορομηλά, Ναταλία Γερμανού, Δανάη Μπάρκα, Τζούλια Νόβα, Μαντώ Γαστεράτου, Κρυσταλλία με μαγιό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ναταλία Πελέκα η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά, #Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1 και υποδύεται την κόρη της Σοφίας Φαραζή και του Σόλωνα Τσούνη, τη Λίνα απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα πριν ξεκινήσει πάλι γυρίσματα για τη σειρά.

Το διάστημα που απόλαυσε τις διακοπές της με τους φίλους της, χαλάρωσε, γέμισε τις μπαταρίες της και δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο που δεν το περιμέναμε.

Η κοκκινομάλλα ηθοποιός πέταξε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη στην παραλία.

1693292563796-864762561-peleka

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζούλια Νόβα, η οποία βρίσκεται στην Μύκονο για τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Το γνωστό μοντέλο πόζαρε με χαμόγελο και θετική διάθεση στον φακό, έπιασε τα μαλλιά της με τα χέρια και χάρισε δύο εκρηκτικές πόζες στους διαδικτυακούς της φίλους, φορώντας το μαύρο μπικίνι της.

«Hello VACATION» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τη... γυμνή της αλήθεια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η μάνατζερ μοντέλων ανέβασε στα social media ένα στιγμιότυπο όπου και ποζάρει δίχως ρούχα στον καθρέφτη του μπάνιου της έχοντας, ωστόσο, γυρισμένη την πλάτη στον φακό της κινητής της συσκευής.

Στη λεζάντα θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα: «Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες».

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το #ShoppingStar που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο, ωστόσο φροντίζει να βρίσκει χρόνο και για τις βουτιές της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες με εντυπωσιακό κίτρινο μπικίνι, κλέβοντας για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια έδειχνε τακτικά την καθημερινότητά της, ποζάροντας τις περισσότερες φορές χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Οι διακοπές συνεχίζονται για τη Μαρία Σολωμού. Τις τελευταίες ημέρες, η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στην Κύθνο και μάλιστα υιοθέτησε ένα νέο hair look, θέλοντας να κάνει μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Μαρία Σολωμού που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, φρόντισε να δείξει για ακόμα μία ημέρα την καλή της διάθεση, ποζάροντας με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία.

Όπως θα δεις, η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευδιάθετη γιατί μάλλον το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή!

Ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη με τη Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε με τον συνεργάτη και καλό της φίλο στην Κρήτη κι εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να την απαθανατίσει σε μια χαλαρή της στιγμή κατά την οποία απολάμβανε τις υποβρύχιες βουτιές της. Τώρα λοιπόν που έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αναπολώντας στιγμές των καλοκαιρινών τους διακοπών, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στα social media γράφοντας,

«καλησπέρα Ναταλία, τα νεάκια σου».

Untitled

Ένα όμορφο καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, πιο ήρεμη και ξέγνοιαστη από ποτέ περνάει η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια απόλαυσε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της μαζί με τα δύο παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα, πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί και ανυπομονούν για το επόμενο καλοκαίρι.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, η Κατερίνα Καραβάτου πόζαρε δίπλα στα κύματα φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό πουκάμισο που έπεφτε στους ώμους της.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, οι φωτογραφίες δεν είχαν κάποιο φίλτρο ούτε είχαν υποστεί ρετούς, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα!

Tον δικό της απολογισμό για το καλοκαίρι έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα.

Η παρουσιάστρια τελείωσε τις διακοπές της και ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις στιγμές που πέρασε με την κόρη της και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Μοιράστηκε μάλιστα, και κάποιες σκέψεις της για το καλοκαίρι με τους διαδικτυακούς της φίλους, τονίζοντας πως πρόκειται να κρατήσει μόνο τις καλές στιγμές στο μυαλό της για τον χειμώνα που έρχεται.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Επιστροφή στη καθημερινότητα μετά από ένα καλοκαίρι από το οποίο κρατώ μόνος τις όμορφες στιγμές. Τις αλατισμένες από την αλμυρά της θάλασσας στιγμές, τις αυθόρμητες, τις αληθινές , τις αρετουσάριστες στιγμές σε εικόνα, σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στιγμές που τις βάζω στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων ενώ βάζω κι ένα τικ στο φετινό καλοκαίρι! Καλή συνέχεια σε όλους μας, καλώς να έρθουν κ οι άλλες εποχές, κ να μοιάζουν όλες καλοκαίρι».

Ρούλα Κορομηλά φόρεσε το μαγιό της και μία μπλούζα και τη φωτογράφισε η ανιψιά της

Η ανιψιά της Ρούλας Κορομηλά εκτελεί χρέη φωτογράφου στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια διατηρεί γενικά, ένα χαμηλό προφίλ και σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media.

Τα χρησιμοποιεί μόνο για να διατηρεί επικοινωνία με το κοινό της ή να δημοσιεύει ξεχωριστές στιγμές της ζωής ή της καριέρας της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φωτογραφία που την τράβηξε στο σπίτι της η ανιψιά της.

Σε αυτή, η παρουσιάστρια φορά μια γκρι μπλούζα-φόρεμα και φαίνεται να κατεβαίνει την εσωτερική σκάλα του σπιτιού της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πάνω κάτω 100 φορες με ανεβοκατεβάζει η ανιψιά μου και με φωτογραφίζει κιόλας 😂».

Στη Σέριφο πέρασε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού η Δανάη Μπάρκα και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Η παρουσιάστρια έκανες διάφορες εξορμήσεις και ήταν ενεργή στα social media καθ’ όλη της διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ήθελε να διατηρήσει την επαφή με τους followers της.

«Τέλος καλοκαιριού. Τέλος δύσκολου καλοκαιριού και αρχή καθημερινότητας. Πώς ξεκινάς όμως τώρα;

Που το μυαλό είναι αλλού, που οι συνήθειες είναι άλλες εδώ και πολλές μέρες; που το μάτι έχει συνηθίσει να ξυπνάει και να αντικρίζει θάλασσα; Που η ψυχή έμαθε στους φίλους, στα γέλια, στον Ίωνα, στις βουτιές με την Μπουκιά, και στο νησάκι μου;

Ξεκινάω με πολλή χαρά την επιστροφή, γιατί μου έλειψαν τόσο μα τόσο έντονα-παραδόξως- οι “χειμωνιάτικες” συνήθειες μου.
Το ξύπνημα, η δουλειά, η δημιουργία, οι συνεργάτες, εσείς, όλα! Καλό..αποκαλόκαιρο λοιπόν. Να κρατήσουμε τα όμορφα, και να είμαστε ενωμένοι στα άσχημα!

Πάντα ο ένας για τον άλλον. Αθήνα μου, έρχομαι», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της.

Μετά τις οικογενειακές διακοπές η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Πορτογαλία, όπου και βρίσκεται ακόμη, κάνοντας ένα αναζωογονητικό ταξίδι.

Πήγε σε αρκετές πόλεις, η τελευταία της στάση προς το παρόν είναι το Πόρτο, ωστόσο τις πιο μαγικές φωτογραφίες της, τις είδαμε στις Αζόρες.

Η βουτιά και οι φωτογραφίες από τον Ατλαντικό Ωκεανό

Στην τελευταία ανάρτησή της που έκανε πριν από  5 ώρες στο Instagram account της, την είδαμε να κολυμπάει στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η παρουσιάστρια φοράει το ολόσωμο μαγιό της και φωτογραφίζεται να παίζει με το νερό.

«Η θεραπεία για όλα είναι το αλμυρό νερό: ιδρώτας, δάκρυα ή θάλασσα. “Isak Dinesen”», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση της.

Ένα από τα πλέον ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής της μοιάζει να απολαμβάνει η Κρυσταλλία, η οποία και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται μέσα από τα social media όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ορισμένες φορές, δε, το θερμόμετρο εκτοξεύεται με την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

«Τι κι αν γυρίσαμε.. το μυαλό μου θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό ακόμα for sure. Το καλοκαίρι είναι για λίγο ακόμα εδώ!!! Καλή επιστροφή αστέρια!!» σημειώνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα της ανάρτηση.

«Κορίτσαρος» έγραψε λιτά η καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου για να ακολουθήσει πλήθος θερμών σχολίων για την Κρυσταλλία και από τους υπόλοιπους ακολούθους της.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου