«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι μες στο νεράκι χωρίς μαγιό»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ζέτα Δούκα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Μάρα Ζαχαρέα, Ελένη Χατζίδου, Εύη Αδάμ, Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Εύη Φραγκάκη με μαγιό και Κλέλια Ανδριολάτου, Ναταλία Δραγούμη τόπλες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε «πυρετό» γυρισμάτων είναι αυτή την περίοδο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιας που ηρωίδα της μπαίνει σε νέες περιπέτειες πριν τον πολυπόθητο #Sasmo!

Ωστόσο λίγο χρόνο για διακοπές και όμορφες στιγμές με την οικογένειά της στην παραλία, ξέκλεψε κι έτσι μας χάρισε κι εμάς ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη θάλασσα με τις κόρες της. «Female power on the beach
#Φαλάσσαρνα #Falassarna», έγραψε και τα κολακευτικά σχόλια κάτω από το ποστ της πήραν «φωτιά».

«Το σώμα αυτό είναι αλλού…σαν Ελληνίδα θεά», της έγραψαν και μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Τις πρώτες solo καλοκαιρινές διακοπές απολαμβάνει εδώ και λίγες εβδομάδες η Ζέτα Δούκα μαζί με την μονάκριβη κόρη της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Η 49χρονη απολαμβάνει στο έπακρο το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με την κόρη της ταξίδεψε στην Αστυπάλαια, ένα νησί που αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται συχνά.

Πριν λίγες ώρες ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της και έγραψε: «Αποχαιρετώντας τη Λευκάδα κι ένα δύσκολο γενικότερα καλοκαίρι. Με την καλύτερη- και πιο απαιτητική- παρέα που θα μπορούσα να έχω, τη κόρη μου. Με παλιούς και νέους φίλους. Με πολύ τραγούδι, χορό , γέλια , ποτά, συννεφιές και βροχές ( εντός κι εκτός). Ευχαριστώ Άρτεμις, Νίνα, Ερωφίλη, Χρήστο , Αποστόλη, Σίσσυ, Ιάσονα και Βάσω για τα όμορφα που ζήσαμε».

Η Κλέλια Ανδριολάτου μας έχει συνηθίσει πλέον σε τέτοιου είδους αναρτήσεις, όμως κάθε φορά είναι και πιο εντυπωσιακή! 

Σε ένα φυσικό τοπίο που λες και ήταν βγαλμένο από κινηματογραφική υπερπαραγωγή, η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της, περπάτησε αρκετά στο νερό μέχρι να κάνει τη βουτιά της για να δροσιστεί, την ίδια ώρα που η παρέα της είχε κατασκηνώσει πρόχειρα στις όχθες της λίμνης απολαμβάνοντας την απίστευτη φυσική ομορφιά της τοποθεσίας.

Η Κλέλια, στην ίδια ανάρτηση με το βίντεο που ανέβασε, ανάρτησε και υπέροχες φωτογραφίες από τη φυσική ομορφιά που αντίκρισε στη λίμνη Δόξα, η οποία φυσικά είναι μία από τις πιο όμορφες «γωνιές» της χώρας μας.

Η ηθοποιός και μοντέλο έχει φέτος το καλοκαίρι χορτάσει διακοπές καθώς από τη Σύμη και τη Χάλκη βρέθηκε στα Κουφονήσια και ύστερα στο Πήλιο και από εκεί στην όμορφη Κρήτη.

Από όλα τα μέρη που επισκέφτηκε μας χάρισε μοναδικές εικόνες που θα μπορούσαν να είναι καρτ ποστάλ.

Διακοπές στην πανέμορφη Λευκάδα κάνει αυτή την περίοδο η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ποζάρει με μαγιό στο πλευρό του δίδυμου αδερφού της

Τα δυο αδέρφια ποζάρουν μαζί σε παραλία της Λευκάδας με τα μαγιό τους και εκείνη φαίνεται να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του κατά 5 λεπτά μικρότερου αδερφού της.

«Το άλλο μου μισό για πάντα…Είμαι η μεγαλύτερη αδερφή για 5 λεπτά», έγραψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Μάρα Ζαχαρέα μοιράζεται τα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι φωτογραφίες με μαγιό και οι διακοπές στην Πάρο.

Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο και λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα και τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, μοιράζεται ανέμελα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό και ποστάρει υλικό από την καθημερινότητά της, τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Μια διάθεση νοσταλγίας και χαράς φαίνεται πως έπιασε την Ναταλία Δραγούμη.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το παρελθόν, κάνοντας μια αναδρομή σε μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για εκείνη.

Στα στιγμιότυπα η Ναταλία Δραγούμη βρίσκεται σε ένα απόμερο δρόμο μόνη της, περπατώντας ξυπόλυτη, ενώ στη μια από τις δύο εικόνες έχει βγάλει την μπλούζα της και ποζάρει topless, γυρνώντας την πλάτη της στον φακό.

«Διάλεξα μια φωτο από teens χρόνια, έτσι γιατί τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα…σαν χθες και με κάνει να χαμογελώ!», έγραψε η Ναταλία Δραγούμη κάτω από την ανάρτησή της.

Μετά τις κοινές διακοπές με τη μαμά τους, Εύη Αδάμ στη Μύκονο η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου συνέχισαν μαζί σε άλλα ελληνικά νησιά!

Τα δυο κορίτσια εξάλλου ζουν στο εξωτερικό οπότε το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι σαν όνειρο τόσο για εκείνες όσο και για τους γονείς τους, Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτο.

Οι όμορφες και άκρως εντυπωσιακές γυναίκες σε φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί στα social media με στιγμές από τις διακοπές τους και πιο συγκεκριμένα ποζάροντας με τα μαγιό τους, μας θυμίζουν απίστευτα την μητέρα τους

Στις Μαλδίβες βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, τη μικρή Μελίτα.

Το ζευγάρι απόλαυσε μερικές στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς σε αυτό τον εξωτικό προορισμό και μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους στο instagram μερικά στιγμιότυπα από τα μαγικά μέρη, τα οποία επισκέφθηκαν.

Και μπορεί τώρα να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και να προετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου αναπόλησε τις μέρες του ταξιδιού τους και μοιράστηκε μερικά νέα στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες του φετινού καλοκαιριού στην Τήνο επέλεξαν να περάσουν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος έγινε γνωστός μέσω της σειράς #MavroRodo όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ η δεύτερη μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha #Sasmos

Πριν λοιπόν ξεκινήσει η σεζόν, βρέθηκαν και στην Τήνο και αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται μαζί μας μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, περνούν τέλεια μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξέγνοιαστες στιγμές στην Αντίπαρο πέρασε φέτος το καλοκαίρι η Εύη Φραγκάκη και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία.

Η γνωστή δημοσιογράφος κατάφερε σε αυτές τις διακοπές να περάσει πολύ ωραία και ξέγνοιαστα παρόλο που τις περισσότερες ημέρες του καλοκαιριού εργαζόταν.

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli