«Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γλεντήσω τίποτα να μη σκεφτώ»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Στεφανία Γουλιώτη, Μαριέττα Χρουσαλά, Μαριέλλα Σαββίδου, Ελένη Πετρουλάκη, Χριστίνα Κοντοβά, Τραϊάνα Ανανία, Ιωάννα Σαρρή, Τζούλια Νόβα, Κλέλια Πανταζή, Ιωάννα Τούνη, Ντόρα Μακρυγιάννη με το μαγιό τους & η Στέλλα Γεωργιάδου τόπλες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Στεφανία Γουλιώτη απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες στην Κεφαλονιά.

Η γνωστή ηθοποιός χάρηκε λίγο χρόνο εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων στο νησί των Επτανήσων, καθώς προετοιμάζεται αυτό το διάστημα για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του «Maestro».

Aνέβασε μια φωτογραφία της στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται πάνω σε κάποιο σκάφος, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ στο φόντο απεικονίζονται τα καταγάλανα νερά και το πράσινο του νησιού.

«Μια τόσο δα στιγμούλα που νιώθεις βασίλισσα, μοιάζει με αιωνιότητα! Θα μείνω στο φουσκωτό μέχρι την Πανσέληνο!! Δεν το κουνάω!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Μαριέττα Χρουσαλά – και το φετινό καλοκαίρι – επέστρεψε στα ελληνικά νησιά κάνοντας διακοπές με την οικογένειά της.

Η γνωστή επιχειρηματίας – παρουσιάστρια, πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο, εκεί όπου συναντήθηκε με την Χολιγουντιανή σταρ, Demi Moore η οποία για άλλη μια φορά επέλεξε τη χώρα, προκειμένου να κάνει διακοπές στα νησιά

Στη νέα της ανάρτηση στα social media, η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφία από την παραλία με τον γιο της, Κωνσταντίνο να κάνουν SUP.

Η Μαριέλλα Σαββίδου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Πάτμο, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην Αθήνα.

Η Κύπρια ηθοποιός, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναρτούσε τακτικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, δείχνοντας δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαριέλλα Σαββίδου ανήρτησε μία ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι. Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο, δεν υπάρχει ούτε ρετούς, ούτε φίλτρα…

«Μπορείς να απομακρύνεις το κορίτσι από το νησί αλλά δεν μπορείς να απομακρύνεις το νησί από το κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαριέλλα Σαββίδου.

Μία νέα φωτογραφία της με μπικίνι πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Πετρουλάκη.

Στη νέα της φωτογραφία, η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε στη λεζάντα της:

«Mental health 💎

Η δύναμη της αισιοδοξίας μπορεί να μετακινήσει τα πάντα !
Ας είμαστε αισιόδοξοι και θα τα καταφέρουμε!

Πέφτεις αλλά θα ξανά σηκωθείς και το σημαντικό είναι να παραμείνεις δυνατός στην ψυχή & στο σώμα !
Η ψυχολογία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο και εάν συνοδευτεί με άσκηση και ποιοτική διατροφή θα τα καταφέρεις να είσαι πάντα όρθιος !
Την καλημέρα μου με άπλετη αγάπη».

Η Κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου, πόζαρε τοπλες με φόντο την πανσέληνο. 

«Φοράω τη λάμψη της μπλε υπεπανσέληνου»

screenhunter_5973

Η Χριστίνα Κοντοβά έκλεισε τα 45 και έκανε μια ανάρτηση.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, εξήγησε πόσο τυχερή νιώθει για τη ζωή που κάνει, αλλά και όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, ποζάρει στα βράχια μιας παραλίας, με ένα μαύρο μαγιό, ενώ χαμογελά πλατιά στον φωτογραφικό φακό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Χριστίνα Κοντοβά έγραψε: «Πως αισθάνεσαι που γίνεσαι 45? -Τυχερή! Γιατί έφτασα τα 45, για τις εμπειρίες που έζησα, για όσα είδα, για όσους έχω, για όσα έχω, γιατί ακόμα ονειρεύομαι και για ότι θα έρθει!», ενώ πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για τις ευχές».

Η Ιωάννα Σαρρή πέρασε τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμπάνη.

Το δημοφιλές μοντέλο που αναδείχθηκε από τη συμμετοχή του στο #GNTMgr είναι εδώ και κάποιους μήνες ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Οι δυο τους βέβαια, κρατούν χαμηλό προφίλ και φροντίζουν να μην απασχολούν με τη σχέση τους.

Η Ιωάννα Σαρρή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη από τις διακοπές τους.

Σε μία από αυτές, το μοντέλο τον φιλά στο μάγουλο, ενώ βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα. Σε άλλα στιγμιότυπα τον φωτογραφίζει να τρώει ή σε βραδινή τους έξοδο για ποτό και με το μαγιό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εμείς. Το καλοκαίρι μου».

Στη Μύκονο βρέθηκε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζούλια Νόβα.

Μαζί με την καλή της φίλη, Έλενα Μπομπού, το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού στον Πλατύ Γυαλό.

Η κάμερα του #MykonosLiveTV τις εντόπισε να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν την παραλία, όπου και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους.

«Άντε, γιάλα γιάλα μες στη σάλα τα μιλήσαμε, να με πάρεις, να σε πάρω συμφωνήσαμε. Πότε μαύρα, πότε άσπρα, πότε κόκκινα,
την καρδιά μου να ζητούσες, θα σ’ την έδινα. Πότε μαύρα, πότε άσπρα, πότε ασπρόμαυρα… εδώ … κρύβομαι στις καλαμιές», έγραψε στις φωτογραφίες με το ιδιαίτερο μαγιό της, η Τραϊάνα Ανανία

«Γεια σου Αύγουστε 2023! Μαζί με τον Αύγουστο του 2000 είστε τα δύο καλοκαίρια που δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο.. Αλλά είστε και τα καλοκαίρια που σημαδέψατε τη ζωή μου όλη», έγραψε η Κλέλια Πανταζή η οποία το φετινό καλοκαίρι έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η Ιωάννα Τούνη αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι με μια σειρά από φωτογραφίες από τα Κύθηρα.

Η γνωστή instagrammer απόλαυσε το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο της. Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι τρεις τους, ταξίδεψαν σε αρκετούς προορισμούς, από το πατρικό του Δημήτρη στα Καμένα Βούρλα, μέχρι τις Μαλδίβες, εκεί όπου η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια.

H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τα Κύθηρα στα οποία και βρέθηκε πρόσφατα με τον μικρό της. 

«Το μικρό μου ελληνόπουλο» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία με τον γιο της.

Tελειωμό μοιάζει να μην έχει το φετινό καλοκαίρι για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία και φροντίζει να μοιράζεται πλήθος στιγμών από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Μάλιστα, ορισμένες δημοσιεύσεις της εντυπωσιακής ηθοποιού εκτοξεύουν… με μιας το θερμόμετρο του διαδικτύου στα ύψη!

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, συνέβη και πριν από λίγες ώρες όταν η Ντόρα Μακρυγιάννη επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με εικόνες από τη νέα της απόδραση μακριά από την Αθήνα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Τη νέα σεζόν, άλλωστε, η ηθοποιός θα κρατά έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά».

«Βρήκα τον παράδεισο στη γη» ομολογεί η Ντόρα Μακρυγιάννη στη λεζάντα με την οποία και επιλέγει να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συμπληρώνοντας πως «στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται το προσωρινό μου σπίτι».

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου