Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου

Ο καρδιολόγος Χρηστος Καλλιάνος που ζει και εργάζεται στην Κύπρο, ξέσπασε ξανά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τον θάνατο του πατέρα του - Τι λεει η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου και η σύζυγός του: «Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο» - «Ο πεθερός μου μέχρι που διασωληνώθηκε, μάς μιλούσε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση, ο καρδιολόγος που ζει στην Κύπρο και ήρθε στην Ελλάδα μετά την τραγική κατάληξη του ηλικιωμένου πατέρα του, τόνισε πως διαφωνούσε ακόμα και με τον ακρωτηριασμό του.

«Ακόμα και για τον ακρωτηριασμό διαφωνούσα. Έπρεπε πολύ ψηλότερα να κοπεί το πόδι του. Ήξερα για τον ακρωτηριασμό και είχα παρακαλέσει τον κο Κακίση -και είχε δεχτεί- να τον πάρει στην εισαγωγή του στη γενική εφημερία του νοσοκομείου. Από εκεί και πέρα έγινε αυτό  και τις πρώτες τρεις ημέρες πήγαινε καλά ο πατέρας μου. Μετά έπεσε στον φαύλο κύκλο γιατί ήταν ήδη σηπτικός, πράγμα που αρνιόνταν οι γιατροί» επεσήμανε ο Χρήστος Καλλιάνος, σημειώνοντας πως δεν επιθυμούσε διασωλήνωση για τον πατέρα του.

«Γιατροί άλλων ειδικοτήτων δεν τον έβλεπαν, τον έβλεπαν μόνο ειδικευόμενοι και φοιτητές. Κατά τη μαρτυρία της μητέρας μου και δύο συνοδών του αδελφού μου, ο ακρωτηριασμός έγινε μέσα στο δωμάτιο.

Δεν θέλω να το πούμε ως φακελάκι, η μητέρα μου ήθελε να ευχαριστήσει τον καθηγητή έχοντας τη γενικευμένη εικόνα της Ελλάδας του να δώσουμε στον γιατρό κάτι για να δει διαφορετικά τον ασθενή, του δώσαμε χρήματα. Δεν τα ζήτησε προς Θεού, του τα δώσαμε και τα πήρε. 500 ευρώ του δώσαμε» πρόσθεσε ο Χρήστος Καλλιάνος.

Ξέσπασε και η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου στην κάμερα του Alpha λίγες ώρες μετά τον θάνατο του συζύγου της και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκείνος «έφυγε» στο Αττικόν.

«Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο.Μπήκε μέσα ένας εκπαιδευόμενος, μετά μπήκε και ο γιατρός και μου είπαν να μπω κι εγώ μέσα και πως είναι καλά. Το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις», ανέφερε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Ενώ πρόσθεσε: «Μια κοπέλα μου είπε “μην το πεις και μαθευτεί”. Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει», είπε στο T-live η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου η οποία θρηνεί για τον σύζυγό της.

Kαι η Χάρις Δαμιανού, σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου, για τον θάνατο του πεθερού της, ύστερα από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Όπως τόνισε η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, ο πεθερός της μιλούσε κανονικά μέχρι πριν διασωληνωθεί.

«Ο Γιάννης δεν είναι τρελός, ούτε ακούει λάθος. Ο υπεύθυνος γιατρός που τον παρακολουθούσε, έλεγε ότι πάμε καλά, ότι οι εξετάσεις είναι καλές. Ο αδελφός του Γιάννη, Χρήστος Καλλιάνος, όταν είδε τον πατέρα του, είπε ότι είναι σε σήψη και ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αν δεχόταν μία πιο εξειδικευμένη καρδιοαναπνευστική υποστήριξη. Η σήψη είναι μία κατάσταση βαριά και σοβαρή, ακόμα κι όταν λάβει την κατάλληλη φροντίδα ο ασθενής» ανέφερε η Χάρις Δαμιανού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο καθηγητής αρνούνταν ότι ήταν τόσο βαριά η κατάσταση του πεθερού μου κι έλεγε ότι δεν χρήζει περαιτέρω αντιμετώπισης. Ο άνθρωπος δυσπνοούσε, έριχνε οξυγόνο και έδειχνε κορεσμό συνέχεια, κι εμείς ακούγαμε ένα «πάμε καλά». Μέχρι κι εγώ του είπα του Γιάννη: Αφού σου λέει ότι πάμε καλά, ο Χρήστος (αδελφός) ίσως ανησυχεί παραπάνω από ο,τι πρέπει. Το να πεθαίνει ένας άρρωστος, συμβαίνει. Μέχρι και την ημέρα που διασωληνώθηκε, πήγαινε καλά».

«Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον γιατρό. Δε μπορεί κανένας να τον “παρακούσει”. Εγώ μίλησα μία φορά με τον καθηγητή γιατρό, δεν μου μίλησε αγενώς. Το μόνο που τον ρώτησα είναι γιατί κάνει δύσπνοιες ο άνθρωπος και μου απάντησε πως έχουμε κάνει μία πνευμονολογική εκτίμηση και περιμένουμε» σημείωσε επίσης, η Χάρις Δαμιανού στο T-live.

Δείτε το βίντεο στο 09:00' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της