«Μέσα στο καυτό μου bikini!» - Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Νατάσα Θεοδωρίδου, Κριστιάνα Μπέτα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Νικολέττα Ράλλη, Ελένη Βουλγαράκη, Ανδρομάχη, Ασημίνα Ιγγλέζου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη topless!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Νατάσα Θεοδωρίδου και Κριστιάνα Μπέτα φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Μαμά και κόρη δεν άφησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους παραπονεμένους και έκαναν ένα ιδιαίτερο ντουέτο, το κομμάτι «Ο χάρτης» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό η Νατάσα Θεοδωρίδου και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, η δημοφιλής ερμηνεύτρια φοράει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και δέχεται την… πρόκληση της Κριστιάνας να κάνουν ένα πάρτι αφού ξέμειναν οι δυο τους!

«Μαμά! Πού είμαστε;», ρωτάει τη Νατάσα Θεοδωρίδου η κόρη της και η τραγουδίστρια απαντά: «Ξεμείναμε οι δυο μας και ήρθαμε θαλασσίτσα… και καφεδάκι».

Τις βουτιές της απόλαυσε η Βρισηίδα Ανδριώτου για να δροσιστεί από τις ημέρες του καύσωνα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε ένα βίντεο όπου περνά ξένοιαστα και περπατά μέσα στην θάλασσα κι ανάμεσα σε βράχια.

«Γεννήθηκα για τις ηλιόλουστες ημέρες» γράφει στην λεζάντα και κοιτά τον φακό που την ακολουθεί στις χαλαρές στιγμές της.

Έμφαση στο κίτρινο χρώμα θέλησε να δώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από ανάρτησή της στα social media, όπου φωτογραφήθηκε με το ανοιχτόχρωμο μπικίνι της στις διακοπές της στην Τήνο.

Μάλιστα σε μία από τις λήψεις που μοιράστηκε η δημοσιογράφος με τους διαδικτυακούς της φίλους πόζαρε topless

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Νικολέττα Ράλλη, μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, και την κορούλα τους.

Η παρουσιάστρια ενημερώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που περνάει.

«40 οι βαθμοί, λιώνει το κορμί», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στην ανάρτησή της.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία έχει επιλέξει τη Λευκάδα για να περάσει εκεί μερικές μέρες και να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Ελένη Βουλγαράκη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της στην πισίνα.

Εν μέσω καύσωνα η Ανδρομάχη έβαλε φωτιά στα social media με το καυτό της μπικίνι.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου πόζαρε σε τρία διαφορετικά στυλ για να αναδείξει το μαγιό της.

«Τι μου κάνετε;» αναρωτήθηκε η Ανδρομάχη για τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν κάτω από την ανάρτηση με σχόλια φωτιά.

Στη Σαντορίνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με καλούς φίλους.

Η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που περνάει στο νησί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στην Μύκονο και χαλαρώνει, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως πλέον βρίσκεται μακριά από την τοξικότητα.

«Αλεξανδρούλα out of toxicity. Ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ξαπλώστρα της.

356582114_1010754606609118_5615153315091136304_n-768x1241

356582135_160349503724050_7969072474430276590_n-768x1341

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της από την Ρόδο και εδώ και μερικές ημέρες περνάει υπέροχα στο Νησί των Ιπποτών μαζί με τους δυο γιους της.

Το πρωί της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο νέες φωτογραφίες με μαγιό, εντυπωσιάζοντας ξανά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κατερίνα Δαλάκα περνάει το φετινό καλοκαίρι… ελεύθερη και ωραία, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Μετά τον χωρισμό της, η Κατερίνα Δαλάκα έχει «οργώσει» τα ελληνικά νησιά μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η όμορφη αθλήτρια παραθερίζει στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων όπως στην Πάρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές τόσο με την οικογένειά της όσο και με τους φίλους της.

Στην Πάρο βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ζει υπέροχες στιγμές με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής #HappyDay θέλησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της να δοκιμάσει και εκείνη κάτι διαφορετικό, όπως είναι το sup.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδευσε γράφοντας: «Σας εύχομαι ένα υπέροχο ΣΚ με στιγμές αγάπης και ανάσες δροσιάς!».

stamatina-2-768x794

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli