«Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία...»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Μιμή Ντενίση, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κλέλια Ανδριολάτου, Βίκυ Καγιά, Αγγελική Δαλιάνη, Βίκυ Κουλιανού, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Άννα Αμανατίδου, Χριστίνα Κεφαλά με μαγιό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στην πισίνα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους της ατέλειές της.

«Αν κάτσεις κ το σκεφτείς, δεν έχουμε ούτε 100 καλοκαίρια…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

meleti-8-large

Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί την Πάρο, όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια, προχώρησε σε μια νέα καλοκαιρινή ανάρτηση, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της και θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Παράλληλα όμως, δημοσίευσε και μια πρωινή φωτογραφία στα stories της όπου τη βλέπουμε πιο χαρούμενη και λαμπερή από ποτέ.

stamatina-5-large

stamatina-3-2-large

Διάλειμμα από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς #Μaestro κάνουν οι ηθοποιοί της και η Κλέλια Ανδριολάτου αποφάσισε να απολαύσει όσα περισσότερα ελληνικά νησιά μπορεί.

Μετά τη Χάλκη, τα Κουφονήσια, και τη Σύμη, η όμορφη πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρέθηκε στην Κρήτη. 

Εκεί, η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει την ηρεμία της φύσης, τον καθαρό αέρα και τον ήλιο διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο.

Δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και μερικά σχετικά στιγμιότυπα στα οποία τη βλέπουμε μέσα σε μια αιώρα να διαβάζει το βιβλίο της.

364126661_1391095694782620_5051392854568955545_n

Untitled

Στη Μύκονο βρίσκονται η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς για τις οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι, περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την παρουσιάστρια να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα στα social media. Για την Βίκυ Καγιά, το φετινό καλοκαίρι, σηματοδοτεί και μια νέα περίοδο για την επαγγελματική της ζωή μετά την αποχώρησή της από το Star.

Στη νέα της ανάρτηση μάλιστα, η Βίκυ Καγιά χαλαρώνει στην ξαπλώστρα αγκαλιά με τον γιο της, Κάρολο. 

kagia-3-2

kagia-6

Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές για τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τις διακοπές του από την Αίγινα, ενώ ακολούθησε ο δεύτερος προορισμός τους στην Ελαφόνησο, εκεί όπου βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα.

Το ζευγάρι, μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media αποκαλύπτει πώς περνά τις διακοπές του, κάνοντας καθημερινά βουτιές στην πισίνα αλλά και την παραλία.

papagiannis-daliani-diakopes-2 papagiannis-daliani-diakopes-10 papagiannis-daliani-diakopes-8 papagiannis-daliani-diakopes-1 papagiannis-daliani-diakopes-11
papagiannis-daliani-diakopes-2 papagiannis-daliani-diakopes-10 papagiannis-daliani-diakopes-8 papagiannis-daliani-diakopes-1 papagiannis-daliani-diakopes-11

Απόδραση στο ησυχαστήριο της στον Θεολόγο έκανε η Μιμή Ντενίση και φυσικά οι αναρτήσεις από τις στιγμές χαλάρωσης που περνάει δεν έλειψαν.

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο πολυτελές εξοχικό που έχει δημιουργήσει και δεν παραλείπει να μοιράζεται υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μας έκανε την έκπληξη ανεβάζοντας, μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η Μιμή Ντενίση πρόσφατα έκανε μία εξόρμηση στην Κίμωλο, όπου συνδύασε τη δουλειά με μερικές όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.

NTENISI2

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Πέγκυ Σταθακοπούλου και μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα.

Στα 63 της η αξιόλογη ηθοποιός διατηρεί μια απίθανη σιλουέτα και κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό την θαυμάζουμε.

peggy.stathakopoulou_361807543_1005524177148705_4704467191651543608_n

peggy.stathakopoulou_362892508_3354302684810228_4456528401788073391_n

Ανέμελες στιγμές μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες του κέντρου φαίνεται πως απολαμβάνει η Βίκυ Κουλιανού το φετινό καλοκαίρι.

Μέσα από τα social media, μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο και ηθοποιός δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

H Βίκυ Κουλιανού φαίνεται πως θέλησε να… «τρελάνει» για τα καλά το διαδίκτυο με τη νέα της δημοσίευση!

Σε αυτήν, το μοντέλο παίζει με τον φακό σε ένα σύντομο βίντεο όπου πρωταγωνιστούν το μαύρο της μπικίνι και το εντυπωσιακό της ντεκολτέ. «Summetime» έγραψε με φειδώ η Βίκυ Κουλιανού στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη δημοσίευση ενώ δεν έπαψε να χαμογελά ως το τελευταίο καρέ.

Μάλλον η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα δεν τις χόρτασε τις διακοπές στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχει βαλθεί να μην αφήσει νησί για νησί και θάλασσα για θάλασσα αυτό το καλοκαίρι.

Μέσα από τα social media, δε, η πρώην παίκτρια των Survivor και Survivor All Star δεν χάνει ευκαιρία να δροσίζει οπτικά τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Aqua essentials» τόνισε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αν και η λεζάντα μικρή σημασία έχει μπρος στην εικόνα…

Ολοένα και με πιο πικάντικες δημοσιεύσεις πυρπολεί η Άννα Αμανατίδου τα social media το φετινό καλοκαίρι!

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, δε, παθαίνουν ντελίριο με τις περισσότερες από αυτές μιας και οι εντυπωσιακές αναλογίες του νεαρού μοντέλου κόβουν την ανάσα.

«Κάπως έτσι πρέπει να είναι οι καλοκαιρινές ημέρες» έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο στη λεζάντα της νέας της δημοσίευσης.

Σκέτη «κόλαση» αν μη τι άλλο, και, με αυτή την ανάρτηση η Άννα Αμανατίδου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην όμορφη Κρήτη επιλέγει να περάσει η Χριστίνα Κεφαλά μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές αυτών με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να σαγηνεύσει κάθε βλέμμα και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από την τελευταία της εξόρμηση στην παραλία. Σε αυτήν, όμως, τον πρώτο λόγο έχουν η καλλίγραμμη σιλουέτα της και το εντυπωσιακό της μπικίνι.

«Κρήτη μας» έγραψε λιτά στη λεζάντα της δημοσίευσης από την παραλία Φαλάσαρνα όπου και βρίσκεται αυτή την ημέρα.

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!