«Θέλω να πάω σε άλλα μέρη, που θα ‘ναι πάντα καλοκαίρι!»: Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Σοφία Καρβέλα, Άννα Βίσση, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαριέττα Χρουσαλά, Μαίρη Βυτινάρος, Ελένη Χατζίδου, Ιωάννα Τούνη, Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Σολώμου, Κέλλυ Κελεκίδου, Δανάη Μπάρκα, Έλενα Τσαγκρινού, Μαρία Μπακοδήμου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου με μαγιό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Διακοπές στην Αντίπαρο απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Σοφία Καρβέλα μαζί με την οικογένειά της και φυσικά με τη μητέρα της Άννα Βίσση.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της αγαπημένης τραγουδίστριας, δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες από τις διακοπές τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η επιχειρηματίας που ζει στην Αμερική, μας έχει δείξει όμορφα τοπία, τα παιδιά της σε διάφορες στιγμές ενώ δεν έλειψαν και οι πόζες με μαγιό.

Σε κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα λοιπόν την είδαμε να ποζάρει μαζί με τη μαμά της, φορώντας μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου.

Και οι δύο είναι πραγματικά υπέροχες ενώ οι φωτογραφίες από αυτές τις διακοπές της Σοφίας Καρβέλα με την Άννα Βίσση, τις τελευταίες ημέρες, έχουν κάνει πάταγο!

vissi

Η Ελπινίκη και ο Ραφαήλ Κουρκούλης τράβηξαν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με τη μαμά τους, Κέλλυ Κελεκίδου τις οποίες και δημοσίευσε στο Instagram της και έγινε χαμός από σχόλια και likes.

Ο 13χρονος Ραφαήλ τράβηξε τη μαμά του στην οποία απεικονίζεται με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και πάθαμε πλάκα με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της τραγουδίστριας, αφού διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα.

Η 45χρονη τραγουδίστρια έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί και αυτό το έχει καταφέρει γιατί ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.

Ενώ η μικρή της οικογένειας, η Ελπινίκη τράβηξε με το κινητό της τη μαμά της με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Και μπορεί η Ελπινίκη να έχει ταλέντο στη μαγειρική και ο Ραφαήλ στο ποδόσφαιρο, όμως όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery έχουν ταλέντο και στη φωτογραφία!

H Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη Ρόδο απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάτμο με φίλους.

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάτμου με όμορφη παρέα και γεύεται νοστιμιές του νησιού.

Βέβαια το στιγμιότυπο που μας εντυπωσίασε ήταν η ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι που φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

H Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία από τις γυναίκες που σου αρέσει να ακολουθείς στα social media, αφού επιλέγει να ανεβάζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, η πανέμορφη ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τις διακοπές της, όπου φαίνεται ότι απολαμβάνει τις εξορμήσεις της στη θάλασσα μαζί με τους δυο γιους της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

359525966_814544093677254_3883319940039203936_n

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν τις διακοπές τους με την κόρη τους, Μελίτα σε ένα εξωτικό μέρος, στις μαγικές Μαλδίβες.   

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδωσε μία γεύση με το πως περνάνε.

«Καλό μήνα!!!

Η πρώτη μέρα μέρα εδώ στο @kuramathiisland ήταν φανταστική!

Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις #maldives !

(Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελιτα😛)

Πρώτη φορά οικογενειακώς σ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα!

Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!».

eleni.hatzidou_362267673_18376734655032961_2168742843485821974_n

eleni.hatzidou_362272088_18376734670032961_1504824436384939775_n

Η Έλενα Τσαγκρινού περνά μαγικές στιγμές στην Ίο με τον σύντροφό της, Dj Stephan, ο οποίος πριν λίγο καιρό της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός σε γνωστό κλαμπ.

Μετά τις φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, η τραγουδίστρια ποζάρει με το μπικίνι της από τις διακοπές της και η κοιλίτσα της όπως θα δείτε και εσείς είναι φουσκωμένη.

Η ίδια πάντως ανακοίνωσε πως ακυρώνει τις εμφανίσεις της για το φετινό καλοκαίρι, δίχως να αποκαλύπτει τον λόγο αλλά παραδέχτηκε στα social media πως της συμβαίνει κάτι καλό.

tsagkrinou-1

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και είδαμε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. 

Η Μαρία καθισμένη σε μία καρέκλα και φορώντας το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό, ποζάρει χαμογελαστή χαμογελαστή και εμείς "μείναμε άφωνοι" με τη σιλουέτα που διαθέτει στα 58 της χρόνια.

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αναφέρει ότι πριν είχε φθάσει να ζυγίζει 75 κιλά και με σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε και... είναι πλέον 68!

«Έχασα κιλά, έπεσα ένα νούμερο. Το χάρηκα κι εγώ. Νιώθω ανάλαφρη και υγιής», είχε πει σε συνέντευξή της.

mariabacodimou_364261954_1339781726612265_8329584592272538602_n

Οι εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά δεν έχουν τέλος για τη Μαριέττα Χρουσαλά η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το μοντέλο μοιράζεται μερικά στιγμιότυπά της από τις βουτιές της στη θάλασσα και φυσικά μας δείχνει την τεράστια ποικιλία από μαγιό που διαθέτει.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαριέττα Χρουσαλά, έγραψε: «Ελληνικό καλοκαίρι για πάντα» μαζί με ένα emoji κύματος και ένα ήλιου.

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της.

Μπορεί ο γιος της Ιωάννας Τούνη να της έχει αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αφήνει πράγματα από την καθημερινότητά της στην άκρη. Αντιθέτως, η μαμά Τούνη όπου έχει φτιάξει μια νέα ρουτίνα και φυσικά από αυτή δεν λείπει και ο μικρός Νουνίτο.

Οι followers της Ιωάννας για άλλη μία φορά την αποθέωσαν με τα πιο όμορφα λόγια, δίνοντας έμφαση στο πώς έχει καταφέρει να πετύχει αυτό το ονειρικό κορμί μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, από τη γέννηση του γιου της. Μερικά από τα σχόλια της φωτογραφίας είναι τα εξής: «Και αυτή η γυναικάρα γέννησε ρε φίλε.. 🩷🫧», «Όμορφο κορμί όμορφη ψυχή όμορφη μητέρα!»...

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Βυτινάρος.

Η ξανθιά καλλονή επέλεξε γι’ ακόμα μία φορά το νησί των ανέμων για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η Μαίρη Βυτινάρος, που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή της, ως model instructor, στο GNTM, βρίσκεται μαζί με πολύ καλούς της φίλους στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές στη θάλασσα περνά αυτό το διάστημα η Ναταλία Δραγούμη.

Η πανέμορφη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται μερικές από τις στιγμές της με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Ο Αύγουστος είναι εδώ και η Ναταλία Δραγούμη είπε να τον καλωσορίσει με μια σειρά από φωτογραφίες της στη θάλασσα, την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Με ένα sexy μαγιό που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της, η ηθοποιός εντυπωσιάζει…

«Αύγουστος. Καλό μήνα, καλή πανσέληνο. #nofilter #onlylight #onlysun», έγραψε η Ναταλία Δραγούμη στη λεζάντα.

Ξέγνοιαστες στιγμές στη Σαντορίνη απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σολώμου, η οποία βρίσκεται στο νησί για διακοπές με την παρέα της.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε μέσα από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει την παραμονή της στο νησί υπό τους ήχους του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Mente Fuerte με τον Αντώνη Ρέμο, με τίτλο «Πόσο σε θέλω».

Φορώντας το μαγιό της και ένα μακρύ αέρινο παντελόνι, η ηθοποιός χορεύει γύρω από μία πισίνα, ενώ δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πόσο θέλω……Σαντορίνη όλο το καλοκαιράκι!!!!».

Eδώ και λίγα 24ωρα η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στις Κιτριές όπου συνηθίζει να περνά μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν επενδύσει στην περιοχή δημιουργώντας μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη μεσσηνιακή Μάνη.

Η 30χρονη φόρεσε το αγαπημένο της μαύρο ολόσωμο και κολύμπησε στα τιρκουάζ νερά της περιοχής, δημοσιεύοντας αργότερα μερικές φωτογραφίες από τις βουτιές της στο Instagram. Μαζί της όπως πάντα βρισκόταν η τετράποδη Μπουκιά, το κατοικίδιο της παρουσιάστριας.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και φυσικά ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες.

Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός ξέρει πολύ καλά πώς να προκαλεί «εμφράγματα» στον ανδρικό πληθυσμό και αυτό ακριβώς κάνει με τις αναρτήσεις της.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει –γι’ ακόμα μία φορά- με πλάτη στο φακό.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου