«Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι»: Οι Ελληνίδες-ες celebrities ποζάρουν στον καυτό ήλιο!

Τζούλια Νόβα, Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Στικούδη, Μαριλένα Ράδου, Ιωάννα Λίλη. Μαρία Ηλιάκη, Αναστασία, Josephine, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Bonus Γιώργος Καράβας & Ορφέας Αυγουστίδης γυμνοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εντυπωσιάζει η Τζούλια Νόβα στις νέες της φωτογραφίες με το μαγιό της!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της, όπου και κάνει σχετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram. Ποζάροντας στα βράχια δίπλα στο κύμα, η Τζούλια Νόβα «μαγνητίζει» τα βλέμματα στο instagram με τους κοιλιακούς της και το καλλίγραμμο κορμί της.

Το Γύθειο είναι ένα αγαπημένο μέρος για την Αθηνά Οικονομάκου και κάθε χρόνο προσπαθεί πηγαίνει εκεί. Δείτε το καλλίγραμμο σώμα και τις ξέγνοιαστες στιγμές της στην πατρίδα της, κάνοντας SUP.

Πριν από λίγες ώρες, η αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κάνει meditation πάνω σε μία σανίδα SUP δείχνοντας πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Στην φωτογραφία φοράει ένα μαύρο μπικίνι και με το γραμμωμένο σώμα της να πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τη γαλήνια αυτή στιγμή της ημέρας της.'

Ο Γιώργος Καράβας πόζαρε σχεδόν γυμνός, μόνο με μια πετσέτα και ξετρέλανε τις followers στο Instagram!

Πόζαρε για το Instagram μόνο με μια πετσέτα και ξετρέλανε τους followers του. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Σαντορίνη με τη σύζυγό του και περνάνε υπέροχα!

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Τώρα όμως που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και με μαγιό! Υπέροχο κορμί και θηλυκότητα στο φουλ!

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε να μοιράζεται με το διαδικτυακό της κοινό τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό πράσινο ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Έτοιμη για διακοπές», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

kainourgioy-6

Η Κατερίνα Στικούδη 1,5 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της δείχνει πιο γυμνασμένη από ποτέ ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της με τον μικρό Βύρωνα.

ΗΚατερίνα Στικούδη μετά και το τέλος του J2US απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της Dj Rico και τον γιο τους τον Βύρωνα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αυτές τις μέρες χαλαρώνει στην Ήπειρο

stikoudikaterin_361962797_814180976992941_7357088000192024784_n

H Μαρία Ηλιάκη είναι σε άκρως καλοκαιρινό mood και η νέα της φωτογραφία πρόδωσε το συμβολικό tattoo στο χέρι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε πρόσφατα από την Μύκονο όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές με φίλους και μετρά αντίστροφα για την επόμενη εξόρμηση με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

Πριν από λίγες ώρες η 45χρονη δημοσίευσε στο Ιnstagram δύο νέες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα πράσινο ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί εντόπισαν το τατουάζ στο αριστερό χέρι της παρουσιάστριας το οποίο γράφει «Αθανασία» προς τιμήν της μητέρας της η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012.

Η Αναστασία και η Josephine μετά την συνεργασία τους στα Mad που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων.

Οι δύο τραγουδίστριες μετά την επιτυχία τους έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο και χάρισαν απείρου κάλλους στιγμιότυπα τόσο με τα χρωματιστά μπικίνι που επέλεξαν να φορέσουν και τις selfies που δημοσίευσαν,

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Βάσως Λασκαράκη έχουν ξεκινήσει σε έναν από τους πιο περιζήτητους αλλά και μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας, στην υπέροχη Χαλκιδική.

Η Βάσω Λασκαράκη περνάει υπέροχα στο ταξίδι της στην Χαλκιδική, καθώς όπως επισημαίνει και η ίδια σε ανάρτησή της «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»!

Αρχικά είδαμε την ηθοποιό να ποζάρει με ψάθινο καπέλο και μπλε μπικίνι με prints, ενώ κάθεται σε μια αναπαυτική ξαπλώστα με διακοσμητικά μπεζ κρόσια για σκιά αλλά και μια κάποια ιδιωτικότητα.

Σε άλλη φωτογραφία της είδαμε τη Βάσω Λασκαράκη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρύβοντας με το χέρι της, τη μισή πλευρά του προσώπου της. Ζει τη «beach life» της, όπως γράφει και στην περιγραφή της.

Οι «Παγιδευμένοι» έριξαν αυλαία για τη φετινή σεζόν και οι πρωταγωνιστές σε ένα break από τα γυρίσματα ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δείτε τη Μαριλένα Ράδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Ονειρεμένες μοιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές της τηλεοπτικής Κατερίνα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

358789755_966293048016263_4746750494423000228_n

359537185_602617755057211_790053429543896307_n

Με τη λεζάντα «Summer», η Ιωάννα Λίλη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από κάποια παραλία της Ρόδου.

Ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα κύματα να σκάνε στα πόδια της ενώ εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο είναι φυσικά το καλλίγραμμο και γυμνασμένο της σώμα.

Η Ιωάννα Λίλη επέλεξε ένα καφέ μπικίνι με print, γυαλιά ηλίου και καπέλο και θύμισε στους fans της τις ένδοξες εποχές που φωτογραφιζόταν για εξώφυλλα περιοδικών.

Κάθε φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποστάρει φωτογραφίες της, το instagram «παίρνει φωτιά». Αν δείτε τις φωτό που ανέβασε με μαγιό, θα καταλάβετε ότι αυτό δεν γίνεται άδικα!

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Τήνο απολαμβάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία πόζαρε με ένα κίτρινο, καυτό μπικίνι και ξεσήκωσε τους φαν της!

«How lovely yellow is! It stands for the sun» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του Σασμού ο Ορφέας Αυγουστίδης πήρε την οικογένειά του και έφυγε για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι φωτό από τις βουτιές του.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram ο επιτυχημένος ηθοποιός, ποζάρει βρεγμένος από τη βουτιά του με φόντο τον ήλιο.

359803421_949662276295306_1560452869467508348_n

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!