Ανοίγει η αυλαία της Γιορτής του Κρασιού

Αρχίζει σήμερα στο Δημόσιο Κήπο της Λεμεσού η Γιορτή του Κρασιού η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Στις 7 και 30 το βράδυ στη νότια είσοδο του Δημόσιου Κήπου θα παιανίζει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού. Τα εγκαίνια της γιορτής θα γίνουν στις 8 το βράδυ από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη.
 
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού Διόνυσο και τραγούδια του κρασιού από τον Μιχάλη Τερλικά και τη μουσική του παρέα «Μούσα».  

Οι χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από απόψε και για ένα δεκαήμερο άφθονο κυπριακό κρασί και εκλεκτούς μεζέδες Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν τα διάφορα περίπτερα που έχουν στηθεί στον χώρο και να παρακολουθήσουν τα διάφορα δρώμενα που οργανώνονται στις σκηνές του Δημόσιου Κήπου.

Όπως υποστηρίζει ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου, οι καινοτομίες της φετινής 55ης διοργάνωσης θα γίνουν αντιληπτές κι αποδεκτές από τους επισκέπτες, αφού  η επιτυχία που σημειώνει κάθε χρόνο η Γιορτή, υποχρεώνει τους διοργανωτές της να αναζητούν συνεχώς τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης κι αναβάθμισης. «Οι επισκέπτες της Γιορτής θα ζήσουν ένα πανηγύρι παρέα με δεκάδες καλλιτέχνες, μουσικά και θεατρικά σχήματα, αλλά και τους παραγωγούς του κρασιού να προσφέρουν άφθονο και ποιοτικό κρασί στην δεκαήμερη φιέστα», υπόσχεται ο Δήμαρχος.
 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Πάρης Μεταξάς
Επέκταση υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ 2023
Εγκαίνια της 6ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής τους Αrtiste Andre
Πέθανε ο δημιουργός του γκράφιτι με το φιλί Μπρέζνιεφ-Χόνεκερ στο Τείχος του Βερολίνου
Oι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Μουτουλλά
Στο φως ημερολόγιο του Πικάσο με σπάνια σκίτσα του
Μια πλούσια κυπριακή κοινωνία μαρτυρούν ευρήματα 15ου και 14ου αιώνα στη Δρομολαξιά (pics)
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια μιας πόλης των Μάγια στο Μεξικό (pics)
Η κωμωδία Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ επιστρέφει δυναμικά
Τέχνη, Μουσική και Φιλανθρωπία στα εγκαίνια της έκθεσης «Εύφορα Πεδία» του Κωνσταντίνου Ζαννέτου