Η κωμωδία Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ επιστρέφει δυναμικά

Η κωμωδία που αγαπήσατε επιστρέφει δυναμικά σε όλες τις πόλεις το καλοκαίρι, με επικαιροποιημένα στοιχεία, ξεκαρδιστικές ατάκες και πολλές ανατροπές.

Οι θεατές θα παρακολουθήσουν σε πρώτο πλάνο το ξεχωριστό ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, τη σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και μια πλοκή άκρως ξεκαρδιστική που υπόσχεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διασκευή των κειμένων και η σκηνοθετική σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη ενεργοποιεί με μαεστρία όλα τα στοιχεία μιας κλασικής και επίκαιρης κωμωδίας, που καυτηριάζουν με εύσχημο τρόπο τα κακώς κείμενα της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας. Στην σκηνή μαζί με τον Λώρη Λοϊζίδη ανεβαίνουν αγαπημένοι ηθοποιοί όπως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, η Πένυ Φοινίρη, η Μαρία Μαστρίδου, η Στέλλα Φιλιππίδου, ο Αντρέας Μακρής, ο Γιώργος Κυριάκου, ο Γιώργος Ευαγόρου και η Σαββίνα Γεωργίου.

Τον σχεδιασμό σκηνικών και κοστουμιών ανέλαβε ο Γιώργος Γιάννου , τον σχεδιασμό φωτισμού η Καρολίνα Σπύρου. ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Παπακώστα. Την παραγωγή ανέλαβε η Pirasmos productions.

Αναλυτικά θα δοθούν παραστάσεις ως ακολούθως :

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 9 και 10 Ιουνίουστο δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου και θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε όλες τις πόλεις.

Στο αρχαίο θεατρο Κουρίου 13,14 και 15 Ιουνίου ,στην Δερύνεια 16 και 17 Ιουνίου , στο Σκαλί Αγλαντζιάς 21,22,23 και 24 Ιουνίου, στις 29 και 30 Ιουνίου στο αμφιθέατρο Τάλας στην Πάφο καθως επίσης και την 1η Ιουλίου στο ίδιο θέατρο.

Στις 4 και 5 Ιουλίου στο η παράσταση θα περιοδεύσει επίσης στο αμφιθέατρο Δρομολαξιάς, ενώ η αυλαία πέφτει την 1η και 2 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο αμφιθέατρο Λάρνακας.

 Συνοδοιπόροι σε όλες μας τις παραστάσεις θα είναι και φέτος οι εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος οι οποίοι θα πραγματοποιούν δειγματοληψίες για ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών του Καραϊσκάκειου ιδρύματος.. για ένα κόσμο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας απο την SoldOut tickets κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο  https://bit.ly/3JmyOFx

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα καταστήματα Stephanis και στις υπεραγορές Άλφα Μέγα.

Πληροφορίες 70001910

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Πάρης Μεταξάς
Επέκταση υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ 2023
Εγκαίνια της 6ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής τους Αrtiste Andre
Πέθανε ο δημιουργός του γκράφιτι με το φιλί Μπρέζνιεφ-Χόνεκερ στο Τείχος του Βερολίνου
Oι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Μουτουλλά
Στο φως ημερολόγιο του Πικάσο με σπάνια σκίτσα του
Μια πλούσια κυπριακή κοινωνία μαρτυρούν ευρήματα 15ου και 14ου αιώνα στη Δρομολαξιά (pics)
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια μιας πόλης των Μάγια στο Μεξικό (pics)
Τέχνη, Μουσική και Φιλανθρωπία στα εγκαίνια της έκθεσης «Εύφορα Πεδία» του Κωνσταντίνου Ζαννέτου
Έκθεση ζωγραφικής του Κύπριου καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Ζαννέτου στις 7 Απριλίου