Η Τσιμτσιλή πετσόκοψε on air τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Το ότι έκανε και σχόλιο... με ξεπερνά»

Η Σταματίνα δεν παρέλειψε να απαντήσει και στο Νίκο Μουτσινά μετά την κατηγορία του, ότι εκπομπές έστειλαν κάμερες μέχρι και στην κηδεία της μητέρας του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γάμος τους Πάνου Μουζουράκη έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες πολλές αναταράξεις. Σε μία από αυτές πρωταγωνιστές είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σχολιάζοντας όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είπε μεταξύ άλλων: «Έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να μη θέλει τίποτα. Ωραία, γιατί του το στερούμε; Του το στερούν όλοι αυτοί που θα στείλουν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι επειδή ξόδεψαν 1.500-3.000 ευρώ “δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω, είναι πολλά τα λεφτά”. Μωρέ, τι λες; Τι λες; Τι είναι αυτό; Κι εμείς τραγικοί είμαστε, άμα στείλουμε. Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι “έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα».

Το πρωί της Δευτέρας, στο #HappyDay, στο τέλος της συζήτησης για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την απάντησή της.

«Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας», είπε η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα δεν παρέλειψε να κάνει σχόλο και να απαντήσει και στο Νίκο Μουτσινά μετά την κατηγορία του, ότι εκπομπές έστειλαν κάμερες μέχρι και στην κηδεία της μητέρας του: «Ο Νίκος Μουτσινάς καλά έκανε ο άνθρωπος, γιατί δεν ασχολείται. Βέβαια και εκεί φρίζαρε ένα στοπ καρέ δικό μου, όταν ανέφερε ότι κάποιοι έστειλαν κάμερα στην κηδεία της μαμάς του. Και να του πω ότι, Νίκο μου, εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς. Σεβόμαστε τις στιγμές και όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες. Απλά ο άνθρωπος έκανε μια γενική τοποθέτηση και αναφορά. Είμαι σίγουρη ότι θα το ξεκαθαρίσει και θα το αποτυπώσει σωστά.»

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»