Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»

«Δεν έχω θέμα και δεν έχω βγει ποτέ να πω εγώ για το IQ μου, όπως δεν έχω κατηγορήσει κανέναν άλλον άνθρωπο για το δικό του IQ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δηλώσεις στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Μάνεσης. Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε και για τα όσα είπε πρόσφατα για την AGB, αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχω ιώβεια υπομονή με την AGB, είμαι από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους. Δεν βγαίνω ποτέ από τα ρούχα μου. Λειτουργώ βάση στρατηγικής, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα, ξέρω πότε να αυτολογοκριθώ. Λέω αυτά τα οποία πρέπει να ειπωθούν και μπορούν να ειπωθούν. Κινούμαι μέχρι εκεί που γνωρίζω ότι μπορώ να κινηθώ. Η υπομονή μου, επαναλαμβάνω, είναι ιώβεια και δεν έχει σπάσει ακόμα. Αν σπάσει η υπομονή, υπάρχουν και τα θεσμικά όργανα», εξήγησε στην αρχή ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ είμαι ένας υπάλληλος. Απλώς είμαι ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου. Φοβάμαι πολύ, γι’ αυτό σας είπα και πριν ότι αυτολογοκρίνομαι. Πηγαίνω μέχρι εκεί. Έχετε ακούσει από μένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Ποτέ. Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε κάτι άλλο διαφορετικό πέραν των καταστάσεων; Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω».

«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας. Είσαστε και εσείς οι νεότεροι και σας παραδίνουμε έναν χώρο ο οποίος κλονίζεται, αυτή είναι η πιο ήπια λέξη. Άρα λοιπόν κάποιοι πρέπει να μιλάμε. Εγώ είμαι από αυτούς που κατά διαστήματα, όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω», πρόσθεσε.

Ακόμα ο Νίκος Μάνεσης απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα. Γεια σας, παιδιά, φιλιά».

Με αφορμή όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για εκείνον, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον δημοσιογράφο μέσα από το #ΤοPrwino, τη Δευτέρα.

«Βγήκε ο κ. Μάνεσης και μου απάντησε ειρωνευόμενος, απαντώντας στην κριτική που του έκανα για τα μικρά νούμερα τηλεθέασης. Εγώ βγήκα και είπα ότι ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους πιο επιτυχημένους στη ζώνη αυτή, έχοντας κάνει επί σειρά ετών τεράστια επιτυχία…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια τόνισε:

«Λέω λοιπόν στον Μάνεση γλυκά ότι λάθος κάνεις που βγαίνεις και γκρινιάζεις γιατί είσαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια έχεις πετύχει και είσαι πρώτος. Τώρα, αν μια δυο φορές γίνει και κάποιο λάθος στα νεανικά κοινά. Κάθε φορά που δεν πάει καλά να βγαίνει να γκρινιάζει; Εγώ δεν θα το έκανα».

«Δεν τον έκρινα, δεν τον είπα αποτυχημένο, επιτυχημένο τον είπα και η απάντησή του είναι ότι εγώ είμαι ηλίθιος. Βγαίνει και με λέει εμένα ηλίθιο, ειρωνευόμενος ότι εγώ δεν έχω υψηλό IQ που μάλλον έχει αυτός. Μπορεί και να ‘χει το παιδί, μακάρι να ‘χει, δεν έχω θέμα και δεν έχω βγει ποτέ να πω εγώ για το IQ μου, όπως δεν έχω κατηγορήσει κανέναν άλλον άνθρωπο για το δικό του IQ. Νομίζω ότι… -Νίκο τον λένε;- Νίκο, ότι ήταν ατυχής η δήλωσή σου αυτή και μένω εκεί», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου
Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision