Τα πρώτα λόγια του Πάνου Μουζουράκη on camera, μια ημέρα μετά τον γάμο του

Το κάλεσμά του στους ρεπόρτερ: «Η γυναίκα μου είναι άγγελος και μου είπε το ποιήμα το έγραψες, το διάβασες; Γιατί λέει να έρθω να σας κεράσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο 27/5 στην Αίγινα και έζησαν τον γάμο τους όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί.

Μπορεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης να ενόχλησε κάποιους παρουσιαστές και δημοσιογράφους με το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, ωστόσο ο ίδιος φάνηκε ιδιαίτερα ευγενικός και καλοσυνάτος με τα συνεργεία που έφτασαν στην Αίγινα.

Μια ημέρα μετά τον γάμο τους, ο Πάνος Μουζουράκης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μάλιστα κάλεσε όλους τους ρεπόρτερ στο after wedding party.

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να τη ζήσω και να την απολαύσω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος και μου είπε ότι “εσύ το ποίημα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες;” Γιατί έλεγα ότι θα σας κεράσω. Ελάτε μόλις τελειώσετε με ό,τι έχετε να κάνετε να σας κεράσουμε. Έτσι θα φύγει από πάνω μου. Δίχως κέρασμα είναι απλά δουλειά» δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Ελάτε να κάτσετε έχει πάρα πολλή ζέστη» είπε με τη σειρά της η εγκυμονούσα Μαριλού Κόζαρη.

Το πρώτο του μήνυμα δυο μέρες μετά τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης στον λογαριασμό του στο instagram.

O αγαπημένος καλλιτέχνης, θέλησε να στείλει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα για τη σημασία της συντροφικότητας.

«Μόλις πέρασα δυο στάσεις στο δρόμο μου, που μου θύμισαν ότι η καλύτερη στάση ζωής είναι το να είσαι ανοιχτός στο να σε συμπληρώνει ο άλλος. Κι οι δυο μαζί μπορούμε» έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης συνδυάζοντας το χιούμορ με την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

MOYZOURAKIS

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είχαν κουμπάρους αγαπημένους τους φίλους, Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρη Λιόση, Αντώνη Βουράκη, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου.

Ο Δημήτρης Λιόσης είναι ο σύντροφος της ηθοποιού, Σύλβιας Δεληκούρα, η οποία τον συνόδευσε στον γάμο, ενώ σήμερα, Δευτέρα 29/5 έκανε την πρώτη της ανάρτηση από τον γάμο, δημοσιεύοντας τις πιο όμορφες στιγμές τους.

«Πάντα Άξιος να είσαι Δημήτρη μου. 27/05/23», έγραψε η Σύλβια Δεληκούρα στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Καλεσμένος στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη ήταν ο Πέτρος Κουσουλός, καθώς είναι πολύ στενός φίλος της νύφης. Ο δημοσιογράφος, στις δηλώσεις του στους ρεπόρτρ που βρέθηκαν στην Αίγινα, αντέδρασε με την ερώτηση για το αν πρέπει να ευχηθούν και στα… δικά του.

«Να ζήσουν! Να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί, όπως ήταν και σήμερα. Όλα τα καλά! Υγεία και τύχη στη ζωή τους. Δεν ξέρω αν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού γιατί ήμουν μακριά», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Σε ερώτηση ρεπόρτερ «να ευχηθούμε και στα δικά σου;», ο Πέτρος Κουσουλός της απάντησε: «Γιατί κάνεις τέτοιες ερωτήσεις τέτοια ώρα;».

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε επίσης: «Εγώ είμαι πολύ φίλος με τη Μαριλού, γνωρίστηκα και με τον Πάνο. Εξαιρετικά παιδιά και οι δύο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη σημερινή μέρα».

Λαμπερές παρουσίες αλλά και ηχηρές απουσίες είχε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη. Δύο από τις τελευταίες που σχολιάστηκαν έντονα ήταν αυτές του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Οι δυο τραγουδιστές δεν βρέθηκαν τελικά ανάμεσα στους 500 καλεσμένους του ζευγαριού και οι συζητήσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να στείλει τις ευχές του στον Πάνο Μουζουράκη διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γάμος έγινε σε σχετικά στενό οικογενειακό κύκλο στην Αίγινα, με το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τους ανθρώπους που επέλεξαν να είναι μαζί τους σε αυτή τη στιγμή.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ που συνεργάζεται με τον Πάνο Μουζουράκη τηλεοπτικά μέσα από το Voice δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω του φινάλε των εμφανίσεών του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Παρόλα αυτά επέλεξε να του ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία του ζευγαριού που φεύγουν από την εκκλησία.

rouvas

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»