Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για τον Ηλία Ψινάκη: «Το κανάλι δε γνώριζε τίποτα, γιατί είπε η Ναταλία Γερμανού ότι ήρθε για να κάνει ίντριγκα» - Νίκος Κοκλώνης: Η τηλεφωνική παρέμβαση στο #ToPrwino

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την ένταση που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου 27/4 ανάμεσα στον Ηλίας Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξαιτίας όσων είπε ο μάνατζερ για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, σχολίασαν οι εκπομπές

Μπέττυ Μαγγίρα στο #ILoveΣουκου

«Θέλω να σας πω ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι γενικώς οδοστρωτήρας! Δηλαδή από όπου περνάει, είναι ένας τυφώνας που περνάει και αφήνει πάντα συντρίμμια πίσω του. Κάτι κάνει, του αρέσει να κάνει ντόρο» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε,

«Δε νομίζω ότι ποτέ η Μαίρη καπηλεύτηκε όλο αυτό το γεγονός. Πάντα ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος, για να είμαστε δίκαιοι… Σέβομαι ότι θέλει να υποστηρίζει τη γυναίκα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα».

«Δε καταλαβαίνω γιατί σε ένα show που διαγωνίζεται ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, ο Ηλίας Ψινάκης ένιωσε την ανάγκη να επαναφέρει κάτι τέτοιο, γιατί να θίξει ένα προσωπικό του ζήτημα και να χρησιμοποιήσει ο ίδιος το κίνημα #metoo… Δεν είναι εντάξει όλο αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης» είπε από τη δική της πλευρά η Σίσσυ Καλλίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου στο #Χαμογέλακαιπάλι

«Εγώ ζορίζομαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Το απόσπασμα με την κυρία Λιόλιου το είδα τώρα, δεν ήξερα χθες σε τι αναφερόταν. Έχω παγώσει. Έχοντας απόλυτη αντίληψη για το ότι η τηλεόραση όσο πιο πίσω πας, τόσο χειρότερα πράγματα θα δεις. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει η κυρία Λιόλιου. Είναι πολύ σημαντικό. 

Αν η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα, ίσως είναι για άλλο λόγο και όχι για την ανάρτηση της Μαίρης, γιατί όλο αυτό της συνέβη δημόσια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει…. Πάρα πολύ αμήχανο, άβολο και με κάνει και προβληματίζομαι…».

«Ο Ηλίας Ψινάκης, που δεν γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που εδώ βλέπω ότι επιμένει… Αυτό που είχε γράψει η Μαίρη ήταν πολύ διακριτικό, εγώ πιο πολλά θα περίμενα σε ένα τέτοιο σκηνικό από τη Μαίρη» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι τόσο απλό, η Μαίρη όσο μιλάει, φέρνει αντιδράσεις, δε μαζεύει κόσμο, τον κόσμο της τον έχει. Ενδεχομένως να χάνει κόσμο» είπε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή της νέας ανάρτησης της Μαίρης Συνατσάκη.

Ο Παύλος Σταματόπουλος χαρακτήρισε άνανδρο αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, να επαναφέρει το ζήτημα αυτό τρία χρόνια μετά χωρίς η Μαίρη Συνατσάκη να είναι παρούσα, ενώ ο Νίκος Συρίγος φανερά εκνευρισμένος είπε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο κύκλος χυδαιότητας.

«Στις δηλώσεις που έκανε μετά, που δε βλέπεις να ανατρέπεται αυτό που έχει γίνει, λέει ότι η Μαίρη τον λέει βιαστή, που δεν ισχύει, η Μαίρη χαρακτήρισε την πράξη και όχι τον άνθρωπο» είπε ακόμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτή η αντιμετώπιση από τον Ηλία Ψινάκη, το 2024, το ότι δε βλέπουμε το λάθος, με προβληματίζει» κατέληξε η παρουσιάστρια. 

Μαρία Μπακοδήμου στο #GeiaSou

«Ο Ηλίας κάπου το έχασε. Αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του, και με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για το #metoo και επίσης, δεν είχε κανένα λόγο να θυμώσει για την τοποθέτηση που είχε κάνει τότε η Μαίρη Συνατσάκη. Για μένα ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι που έκαναν τότε με την Κατερίνα Λιόλιου, καλόγουστο ή κακόγουστο όπως θέλει το κρίνει ο καθένας, ήταν στημένο, δεν υπήρξε κακοποίηση εκείνη τη στιγμή, το έχει πει και η ίδια. Αλλά έπρεπε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο;» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Αυτή η στάση του Ηλία δείχνει ότι το κράταγε… Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη είναι το beef του; Ο Ηλίας είναι υπέρ των γυναικών, για όποιον τον ξέρει…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Κώστας Τσουρός στο #Ακόμαδενείδεςτίποτα.

«Όταν σου λένε ότι δεν είναι συμπαθής η μητέρα του παιδιού σου, οφείλεις να πάρεις μέρος και να πεις κάτι. Περίμενα ο Ίαν να μιλήσει γιατί έχει άποψη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αυτό το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές. Ως προς τον Ίαν και εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα επιλογής το ότι δεν μίλησε. Με τη στάση του αυτή έδειξε ότι δεν ήθελε να μπει αυτή τη συζήτηση την συγκεκριμένη στιγμή.

Από κει και πέρα όμως, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό συγκεκριμένο και μεμονωμένο, δεν καταδίκασε γενικότερα το #metoo. Αυτό που είχε κάνει ο Ηλίας Ψινάκης τότε ήταν όντως χοντροκομμένο, ήταν λάθος και αγένεια. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με σεξουαλική παρενόχληση κατά τη δική μου άποψη. Όταν άρχισαν να λένε ότι είναι βιαστής και ότι η Κατερίνα Λιόλιου δεν αντιμετώπισε τον βιαστή της, ήταν μία εποχή που το #metoo ήταν στα φόρτε του και έτσι δέχτηκε αυτή την επίθεση», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Κώστας Τσουρός.

«Η Πηνελόπη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη πάνω σε τέτοια θέματα και το έχει αποδείξει. Χθες προφανώς και έγινε παρανοήσει γιατί αυτό δεν θίγει το κίνημα metoo, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής κλείνοντας. 

Ναταλία Γερμανού στο #KalyteraDeGinetai

«Εδώ το πράγμα είναι πολυσύνθετο, άβολο και λίγο παράξενο. Για τον Ηλία έχω πολύ τρυφερά και γλυκά αισθήματα, τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια,  τον αγαπώ, είναι φίλος μου. Από την άλλη, τα χοντροκομμένα αστεία του, αν μπορώ να τα πω έτσι, που πάρα πολύ συχνά ξεπερνούν τα όρια, είναι γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια…

Αυτό το αστειάκι, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, έγινε σαφέστατα σε συνεννόηση με την κυρία Λιόλιου, όπως και τότε στο Dream Show που μου έλεγε εμένα που ήμουν νούμερο, να σηκωθώ να με πειράξει και να δουν το μίνι μου, εγώ έλεγα βεβαίως γιατί ήμουν ένα χαζό πλάσμα που μέσα στο ναρκισσισμό μου ήθελα να φανούν τα φουστανάκια μου. Εν γνώση μου. Δε με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, ήξερα εκ των προτέρων τι αστείο θα μου κάνει… » είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν αθωώνω και δεν κατηγορώ κανέναν. Η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε υπέρ των γυναικών και όλων των αδύναμων πλασμάτων πολύ πριν το metoo και πολύ πριν ξεκινήσει να πουλάει το οτιδήποτε… Άρα, η φράση, “εκμεταλλευόμαστε το #metoo για να πουλήσουμε ρουχαλάκια” είναι άκυρη σε ό,τι αφορά τη Μαίρη Συνατσάκη. Αν το έλεγε για κάποιον άλλο, να το ακούσω αλλά για τη Συνατσάκη είναι άδικο αυτό. Επίσης τι μας φταίει ο Ίαν Στρατής;…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε, «Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να κάνει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Και την έκανε την ίντριγκα…. Κατά καιρούς διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα. Η χθεσινή μου διαφωνία ήταν ότι δεν ήταν ο χώρος για να θυμηθεί ότι τα έχει μαζεμένα στη Μαίρη, και η άλλη μου διαφωνία είναι στο ότι η Μαίρη εκμεταλλεύτηκε το metoo για να πουλήσει, όχι, η Μαίρη ήταν πάντα έτσι».

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 29/4 για τον Ηλία Ψινάκη και όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, 27/4.

Μετά τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το περιστατικό την Κυριακή 28/4, ότι ο Ηλίας Ψινάκης πήγε στο show για να κάνει ίντριγκα και τα κατάφερε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Θέλω να πω ότι ο Alpha δεν γνώριζε επ’ ουδενί το πως θα τοποθετηθεί ο Ηλίας Ψινάκης και πως θα εμπλέξει το metoo. Το λέω αυτό γιατί κάναμε κάποια τηλέφωνα, ίσως επειδή σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού ότι «εντάξει παιδιά, είναι σαφές ότι ο Ψινάκης ήρθε για να σώσει τα νούμερα και να κάνει ίντριγκα». Ακόμα και αν κάποιος του ζήτησε να κάνει ίντριγκα για να υπάρξει ενδιαφέρον και να δημιουργηθεί ντόρος, επ’ ουδενί δεν ήξερε το κανάλι και ο Alpha ότι θα γίνουν τέτοια σχόλια και θα δημιουργηθούν τέτοιοι συνειρμοί» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμένα δεν μ’ αρέσει καθόλου όλο αυτό που γίνεται. Που τρέχουμε στο παρελθόν, που αναπαράγουμε πράγματα, που λέμε και τα λοιπά. Από τη στιγμή που φωνάζεις τον Ηλία, ξέρεις τι θα επακολουθήσει και το λέω καλοπροαίρετα. Επίσης, αν υπάρχει κάτι που τον έχει πειράξει και με τόσο κόσμο που το παρακολούθησε, εννοείται ότι στην πρώτη ευκαιρία θα κάτσει να το πει» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής στον Alpha.

Φαίη Σκορδά, στο #FaysTime

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει σημασία αν επιμένει ο Ηλίας Ψινάκης. Σαφώς και το ακούς αλλά από τη στιγμή που έχεις μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από την Κατερίνα Λιόλιου, αν έχεις λίγο ενσυναίσθηση, δέχεσαι αυτό και το ακούς. Θα μιλήσω ξεκάθαρα και δεν θέλω να πω «ναι μεν αλλά» στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί, σε αυτά τα θέματα, αυτό κάνω πάντα».

«Δεν αμφισβητώ όμως ότι μπορεί σαν άνθρωπος, με την προσωπικότητα και τις συμπεριφορές του, πέρα από το «άντε μωρή» που μπορεί να σε πει, επιφανειακές κάποιες συμπεριφορές αλλά σημαντικές σήμερα και ουσιώδεις, είναι υπέρμαχος των γυναικών που βάλλονται και ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες».

«Το απόσπασμα που θυμηθήκαμε όλοι πριν από δυο χρόνια (σ.σ. από το X Factor), όπως και αν το κάνεις και όποια πρόθεση κι αν έχεις, είναι σεξιστικό. Τελεία. Δηλαδή είναι ένας άντρας, γι’ αυτό και αναφέρθηκε σε κάτι πατριαρχικό η Μαίρη Συνατσάκη, ο οποίος κάνει ένα παιχνίδι με την Κατερίνα με το σώμα, την ομορφιά και το στήθος. Ακόμα και προσυνεννοημένο να ήταν, που δεν νομίζω και δέχομαι αυτό που λέει η Κατερίνα, εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι όμορφα».

«Εάν δεν το ξεκινάς εσύ, σου βγαίνει από αμηχανία ένα χαμόγελο γιατί είναι μέσα στο dna μας εκείνη την ώρα η γυναίκα να αισθανθεί ότι «αχ, εγώ φταίω που ντύθηκα και έβαλα τον φιόγκο». Υποσυνείδητα, είναι μέσα στο dna, αισθάνεσαι πως ίσως δεν έπρεπε να βάλεις τον φιόγκο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Φαίη Σκορδά στον αέρα της μεσημεριανής της εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Λιάγκας και #ToPrwino

«Από πότε ευθύνεται ο σύζυγος κάποιας για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη πέρσι και από πότε ευθύνεται και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να ακούει να ευτελίζεται το me too στη δική της την κριτική, την ώρα που κρινόταν δηλαδή το δικό της το έργο, μία γυναίκα που μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί κάποιος μαζί της αλλά έχει σηκώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του me too. Ποιος το ευτελίζει λοιπόν;» αναρωτήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Τάσο Τεργιακη να σχολιάζει ότι τον κάλεσαν για να ανέβουν τα νούμερα.

«Εγώ είμαι ο πρώτος που έχει πει ότι έχει εργαλειοποιηθεί και ευτελισθεί το me too, από ανθρώπους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε λέγοντας πως ο Ηλίας Ψινάκης ουσιαστικά βγήκε να θυμίσει μία κατάσταση.

«Τον αδειάζει η Κατερίνα Λιόλιου, αφού έβγαλε μία ανακοίνωση που αντί να πει πως ναι, ήταν μία πλάκα, τον αδειάζει κανονικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» σχολιασε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια πρόβαλλε το σχετικό της μήνυμα στα social media.

«Το ότι η κυρία Λιόλιου, είχε βγει και είχε πει ήταν μια πλάκα, παιδιά, δεν είχε αντιδράσει καθόλου. Τότε, ενδεχομένως τον θεωρούσαν κραταιό τον Ψινάκη. Δεν είναι θέμα αντανακλαστικών, τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου. Τώρα δεν ξέρω αν η ίδια, ή ο μάνατζερ της, την κατεύθυναν να βγάλει τη σχετική ανακοίνωση. Τώρα ορθώς, κατ’ έμε τον άδειασε γιατί ήταν μια χυδαία πλάκα που δεν έπρεπε να την κάνει.

Δεν βγήκε ποτέ ο Ηλίας να πει ότι ήταν στο τσακίρ κέφι και το έκανε καταλάθος. Όταν λέει ο ίδιος ότι ήταν συνεννοημένο, και βέβαια αυτή μετά από πολλά χρόνια λέει πως δεν ήταν, τον αδειάζει. μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει. Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης, παιδιά κι αυτό έχει σημασία» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Νίκος Κοκλώνης, ακούγοντας τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για το περιστατικό, πραγματοποίησε παρέμβαση στον «αέρα», τηλεφωνόντας στον Γιώργο Λιάγκα, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δημόσια.

«Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Να ξεκινήσω από τον Ηλία Ψινάκη. Τον Ηλία όλοι τον γνωρίζουμε. Τη στιγμή που έγινε το περιστατικό, το ατυχές και απρεπές και η επίθεση στον Ίαν χωρίς τη Μαίρη Συναντσάκη να βρίσκεται εκεί, ήταν στενάχωρο για εμένα και δεν έχει να κάνει με απειρία. Μετά από 110 εξάωρα live, έχει να κάνει με την απειρία σε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά.

«Εκείνη τη στιγμή, επειδή εμένα οι κιτρινίλες δεν μου αρέσουν και τις αποφεύγω στη ζωή μου, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Τοποθετήθηκα με τον τρόπο που μου επιτρέπεται σε ένα μουσικό διαγωνιστικό πάρτι. Μόλις η Πηνελόπη τοποθετήθηκε στο metoo, έπρεπε να διακόψω και να ξεκαθαρίσω τη θέση της παραγωγής, του καναλιού και του σόου, ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση και δεν θα άφηνα να πέσει κάτω οποιοδήποτε σχόλειο θα αφορούσε σε αυτό το τεράστιο κίνημα», ξεκαθάρισε.

«Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο, δεν το γνωρίζαμε. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν προκαθορισμένο να έρθει, δύο μήνες πριν το είχαμε κλείσει. Ξέραμε ότι θα λείψει η Καίτη και η Δέσποινα και είχαμε κανονίσει τους guest κριτές. Έγινε το σκηνικό και μας έφερε σε άσχημη θέση, ούτε καν γνώριζα ότι έχει γίνει αυτό με τη Λιόλιου στο X Factor», δήλωσε.

Για το αν είχε επικοινωνία με τον Ηλία Ψινάκη μετά τον σάλο, απάντησε: «Μίλησα μαζί του. Μου είπε ότι είχε συνεννοηθεί με την Κατερίνα για να γίνει αυτή η πλάκα. Ξέρουμε όλοι πώς λειτουργεί, δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Όταν είδα το post της Κατερίνας Λιόλιου έπεσα από τα σύννεφα. Φυσικά και τον άδειασε, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει. Τον ξαναπήρα και του το είπε και μου απάντησε ότι δεν ισχύει αυτό και να ρωτήσω τα στελέχη του Mega. Δεν μπορούσα να πάρω θέση, όμως και μόνο που αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, που δεν ήταν εκεί στο πλατό, για εμένα από μόνο του αυτό ήταν απαράδεκτο».

Δειτε Επισης

Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου