O Πάνος Μουζουράκης έστειλε μήνυμα μετά το χαμό που προκάλεσε το βίντεο του λίγα 24ωρα πριν τον γάμο του

O Πάνος Μουζουράκης έστειλε μήνυμα στη Δανάη Μπάρκα μετά το χαμό που προκάλεσε το βίντεο του στο YouTube λίγα 24ωρα πριν τον γάμο του - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή» - Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα χαρώ πολύ αν δεν πάει κανένας δημοσιογράφος» - H Καινούργιου ως κολλητή της νύφης ξεκαθαρίζει το τοπίο: «Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε ένα βίντεο στέλνοντας ένα μήνυμα στους δημοσιογράφους για τον γάμο του στις 27 Μαΐου.

Ο τραγουδιστής είπε: «Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω. Να κλάψω. Να νιώσω τη συγκίνηση, τη λαχτάρα» τόνισε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω.

Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι».

«Οι κουμπάροι θα είναι πέντε και όχι έξι» όπως γράφεται ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

«Ήθελα να κάνω κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβάει μεγάλο ζόρι» πρόσθεσε στο βίντεο ο Πάνος Μουζουράκης.

Το μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη στο #PameDanai

Ο καλλιτέχνης στο νέο του βίντεο απευθύνεται στην Δανάη και λέει: «Δανάη μου επειδή μου είπαν ότι σου άρεσε πολύ το βιντεάκι και θέλεις να το παίξεις στην εκπομπή σου και για κάποιο λόγο πρέπει να κάνω ένα άλλο βιντεάκι να το παίξεις θα κάνω ένα instructional. Λοιπόν, ανοίγεις το browser του υπολογιστή σου, μπαίνεις στο youtube, και στον χώρο αναζήτησης γράφεις στα ελληνικά την λέξη ”υπομνημονεύματα” κι έτσι μπορείς να παρακολουθήσεις εσύ η ίδια και οι τηλεθεατές σου το βιντεάκι που έφτιαξα για εσάς».

Με την Δανάη να απαντάει στο μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη με ένα δικό της ποίημα: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Πάνου Μουζουράκη, κι εγώ το ερωτεύτηκα αυτό το ποιηματάκι. Πάνο μου, θα έρθω στο Άλσος σου, παράσταση να δω, να πω και στην μανούλα μου, πόσο την αγαπώ».

Με νέα σχόλια για το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay.

Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου (αρχισυντάκτρια), δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη για τον γάμο του που θα γίνει αύριο 27/5 στην Αίγινα, σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως εφόσον ένας άνθρωπος βγαίνει δημόσια και λέει πως δε θέλει να υπάρξουν δημοσιογράφοι στον γάμο του, τότε θα πρέπει όλες οι εκπομπές να το σεβαστούν αυτό και να μην πάει κανείς.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς στον γάμο του. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δε σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική στιγμή» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρχικά.

Όταν, μάλιστα, οι συνάδελφοί του, τού είπαν ότι αυτό που ενόχλησε τους δημοσιογράφους είναι ότι στις πρεμιέρες του, ο Πάνος Μουζουράκης θέλει τα ΜΜΕ και στον γάμο του όχι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Ωραία, μη ξαναπάς τότε ούτε στην πρεμιέρα. Αν νιώθεις έτσι σαν δημοσιογράφος, το σέβομαι αυτό. Λες φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δε θέλω. Ωραία, δε θα έρθω αλλά δε θα ξαναέρθω ούτε σε πρεμιέρα. Αυτό το δέχομαι.

Εγώ αν είχα πρωινό, δε θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δε θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δε το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δε το βλέπουν έτσι».

Στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε ο τραγουδιστής στο YouTube και τη φιλία της με τη μέλλουσα νύφη, Μαριλού Κόζαρη, θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση για τη δημοσιογραφική κάλυψη του μυστηρίου.

«Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα (Τσιμτσιλή) και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι: παρακαλώ, έναν σεβασμό», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο και τους είπα: πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα», αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο δημοσιογράφος με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση, το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε