Victor Vernicos: «Το destiny δεν ήταν να προκριθούμε τελικά, εγώ έκανα όμως αυτό που μπορούσα, τα έδωσα όλα»

H αντίδραση της ελληνικής showbiz στον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos: «Μπορεί να μη κατάφερα να περάσω στον τελικό αλλά έχω το κεφάλι ψηλά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Victor Vernicos, μία μέρα μετά την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Eurovision 2023 κι έχοντας αποκλειστεί από τον τελικό, μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν. Ο ίδιος τόνισε ότι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκήνη και πως κρατάει μόνο όμορφα πράγματα από τη συμμετοχή του.

«Καλά είμαι. Μετά την εμφάνιση μου, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, ένιωθα ότι τα είχα δώσει όλα, έκανα αυτό που είπα ότι θα κάνω. Πήγα και τα έδωσα όλα επάνω στη σκηνή. Πιστεύω ότι το destiny δεν ήταν να προκριθούμε τελικά, εγώ έκανα όμως αυτό που μπορούσα, τα έδωσα όλα. Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι είχαν χαρεί, είδαν πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνιση», ανέφερε ο Victor Vernicos

«Συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική. Αυτό που μου έμεινε από αυτή τη συμμετοχή είναι πόσο όμορφος είναι ο κόσμος, ήταν πολύ όμορφα όλα», σημείωσε ο Victor Vernicos.

Μετά τις πρώτες του δηλώσεις για τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision ο Victor Vernicos έκανε ένα Tik Tok μέσα από το οποίο αναφέρθηκε ξανά σε αυτό.

Ο 16χρονος τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό με το «What they say» κι έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στη σκηνή έστειλε ένα νέο μήνυμα.

«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω στον τελικό της Eurovision, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το τραγούδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos στην ανάρτησή του, ερμηνεύοντας ένα από τα τραγούδια του, με τίτλο "968 Paradox".

«Νομίζω ότι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα μετά την εμφάνισή μου ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου. Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision.

Mου αρέσει να βάζω στόχους που δε θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου αλλά νομίζω αυτό είναι και το point της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δε θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω. Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα», είπε στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις.

H αντίδραση της ελληνικής showbiz στον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της #Eurovision

Τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision 2023 σχολίασε, το πρωινό του Σαββάτου, η Ελένη Τσολάκη με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό της εκπομπής #OpenWeekend. Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να εκφραστεί με λόγο ιδιαιτέρως αιχμηρό για την προσπάθεια του Victor Vernikos.

Αρχικά, η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά έγινε ο κακός χαμός. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι περιμέναμε όλοι να δούμε ότι θα αποκλειστούμε και μετά να μιλήσουμε; Είχαμε ακούσει το τραγούδι, το είδαμε από την πρώτη πρόβα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όπου και ξεσπάθωσε στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής. «Παιδιά, ας το αφήσουμε αυτό το παραμύθι με το «παιδί 16 ετών». Να συντονιστούμε λίγο; Συγγνώμη. Αυτό με το «παιδί 16 ετών» λίγο να το σταματήσουμε. Προφανώς και είναι ένα παιδί 16 ετών, τελείως άγουρο, κακώς το στείλαμε, πολύ κακώς το στείλαμε γιατί ήταν ήταν υπεράπειρο, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει όλο αυτό το πράγμα. Όταν αναλαμβάνεις και δέχεσαι αυτή την ευθύνη – αρχικά 16 ετών παιδί δεν είναι μωρό, 16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει, 16 χρονών είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα- όλη η ελληνική συμμετοχή της Eurovision έγινε για να κάνεις εσύ το ντεμπούτο σου στη μουσική, εμείς δεν φταίμε τίποτα».

«Το τραγούδι το επιλέγουν παιδιά! Δεν πάει κανείς να πει ότι «θα πάω εγώ γιατί έχω όνομα» όπως ακούγεται. Επίσης, στα 16 σου δεν καταλαβαίνεις το βάρος της ευθύνης αυτής της συμμετοχής. Στα 16 σου λες ότι «μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσω, πιστεύω στο τραγούδι μου, πιστεύω στον εαυτό μου». Δηλαδή έχεις λίγο την ανεμελεία της ηλικίας και τα βλέπεις όλα διαφορετικά» υπογράμμισε, επίσης, η Ελένη Τσολάκη στο #OpenWeekend το πρωινό του Σαββάτου.

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Νίκος Μωραΐτης: «Aν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, η #Eurovision θα ήταν αυτών που σφάζουν παιδιά στην Γάζα»
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!