Κατέρρευσαν με λυγμούς on air Πουλόπουλος, Γκουντάρας, Λιάγκας, Τεργιάκης, Πετρογιάννη

Οι μαρτυρίες της τραγωδίας στα #Τέμπη συγκλόνισαν - Η Mαίρη Χρονοπούλου έκλαιγε σαν μωρό παιδί - Σοφία Αλιμπέρτη: «Με τσάκισε… Πονάω, είμαι μάνα, ταυτίζομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται έξω από το νοσοκομείο Λάρισας, όπου γονείς καλούνται να αναγνωρίσουν τις σορούς των παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πλάνα μίας μάνας που φώναζε «που είναι το κορίτσι μου;» προβλήθηκαν στη #SuperΚατερίνα, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να κλαίει με λυγμούς…

«Βγες, βγες Γιάννη… Βγες Γιάννη μου. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί» ακούστηκε να λέει αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Παιδιά, συγγνώμη ο Γιάννης έχει ζήσει τραγικές στιγμές στην οικογένειά του και του θυμίζουν… Λογικό είναι. Ας αποχωρήσει» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Κι εγώ που δεν έχω ζήσει τέτοιες στιγμές, δε μπορώ να το διανοηθώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Λύγισε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλώντας για τα μηνύματα που λαμβάνει από συγγενείς και φίλους ανθρώπων που αγνοούνται.

«Μου στείλανε και μένα μηνύματα συγγενείς που λέγανε: “Δεν έχουμε τον άνθρωπό μας, ούτε στους νεκρούς, ούτε στους απανθρακωμένους. Μπορεί να δημοσιεύσετε να μάθουμε πού είναι κι αν είναι κάπου;” Είχαν ελπίδα από ανθρώπους που δεν είμαστε εκεί. Περιμένουν να ακούσουν, να τους γράψουν κάτι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρα βάζοντας τα κλάματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Ένα βίντεο με την κραυγή μιας μάνας που αναζητά την κόρη της έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας προβλήθηκε στο #ToPrwino. Το στιγμιότυπο μούδιασε τους πάντες κι ο Γιώργος Λιάγκας με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει κάποιες λέξεις μετά την προβολή του.

«Εκεί που όλοι ματώνουμε, είναι ο ανθρώπινος πόνος. Είναι οι γονείς που σπαράζουν γιατί έχασαν τα παιδιά τους. Το δυστύχημα αυτό έχει έρθει για να ανατρέψει την φυσική τάξη των πραγμάτων, που είναι το παιδί να χάσει τον πατέρα του, την μάνα του, τον παππού και την γιαγιά του. Να θρηνήσει και να προχωρήσει η ζωή. Επειδή ήταν νέα παιδιά κι οι θανόντες ήταν από 18 μέχρι 25, έχουμε γονείς και παππούδες που θρηνούν για τα παιδιά τους. Αυτό είναι φρικτό. Έχουμε μια μάνα που σπαράζει.» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν το είχα ακούσει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τρομερή δυσκολία μετά την προβολή του αποσπάσματος.

Η μαρτυρία ενός πατέρα για τον γιο του στο #ToPrwino συγκλόνισε τους πάντες.

«Μας πήρε μισή ώρα πριν και μας είπε ότι είναι στη Λάρισα και 45 λεπτά μετά μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα νερό από το κυλικείο, έγινε το ατύχημα και δεν ξαναγύρισε. Δεν υπάρχουν ελπίδες, ούτε θαύματα γίνονται. Περιμένουμε να γίνει η ταυτοποίηση dna με τα πτώματα που βρίσκονται στο υπόγειο του νοσοκομείου. Πιθανό ένα από αυτά να ανήκει στον γιο μου», είπε ο πατέρας του παιδιού που επέβαινε στο τρένο.

Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Ο Γιώργος Λιάγκας, με ιδιαίτερη δυσκολία είπε: «Έχω παιδιά και δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Συγκλονισμένη είναι η Σοφία Αλιμπέρτη με την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου στα Τέμπη. 

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε live στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες των ανθρώπινων ψυχών. Μάλιστα κάποια στιγμή «λύγισε» λέγοντας πως είναι και εκείνη μάνα και δεν αντέχει να βλέπει τόσο πόνο.

«Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό να σταματήσει πραγματικά, δεν μας αξίζει αυτό, δεν μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται και ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά.

Μη πηγαίνετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε δεν μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σας έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το “στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνει με αγωνία το παιδί τους» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η γνωστή ηθοποιός.

alimperti6910

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα από τη τραγωδία στα Τέμπη και συγκλονισμένη με το πολύνεκρο δυστύχημα είναι και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Σε σοκ βρίσκεται η ηθοποιός και για την άσχημη ψυχολογικά κατάστασή της μας ενημέρωσε ο συνεργάτης της, Γιάννης Αρμουτίδης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα η Μαίρη δεν μπορεί να γράψει. Γράφω εγώ ο Γιάννης Αρμουτίδης ο επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης του Instagram της. Άφησα όλες μου τις δουλειές και ανέβηκα στην Παιανία. Ήταν αδύνατον να διαχειριστώ την κατάστασή της. Έκλαιγε, σαν μωρό παιδί. Το μεγάλο σοκ της, ήταν η μπάλα της φωτιάς. Ας μην ξεχνάμε ό,τι έχει περάσει και η ίδια δοκιμασία φωτιάς. Κάλεσα τον γιατρό της, ο οποίος της έδωσε ηρεμιστικά. Έφυγα, όταν βυθίστηκε στον ύπνο. Αχ Μαίρη, Μαιρούλα ευαίσθητη. Για αυτό σε λατρεύουν όλοι οι φίλοι σου. Για την χρυσή σου την καρδούλα. Καληνύχτα. Ο φίλος σου -για πάντα- Γιάννης».

Δειτε Επισης

#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour