Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον αέρα: «Ξεκινάει εβδομάδα-φωτιά πιστεύω. Άνανδρο, αν έχεις πρόβλημα πες το κατ’ ιδίαν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε μεταξύ άλλων για τον ντόρο που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες με όσα είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια έριξε τις βολές του για τον τρόπο που τραγουδά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ενεπλάκη στο θέμα.

«Είναι δουλειά της Ασημίνας να απαντήσει. Δεν μπορώ να ανεχθώ να λένε για την Ασημίνα ότι δεν έχει ήθος και αξιοπρέπεια από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα στο Survivor, οι άνθρωποι αυτοί την έβριζαν αισχρά και έλεγαν ότι κλαίει ψεύτικα. Λες και υπάρχει βαρόμετρο και απόδειξη στο κλάμα και πόσες σταγόνες δακρύων θα βγάλει. Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο που βρίσκεται μέσα, νομίζω πως είσαι τουλάχιστον φάλτσος» δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

«Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα» συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης φανερά ενοχλημένος για όσα είπε ο Τριαντάφυλλος.

Τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης κατά του Τριαντάφυλλου, με αφορμή τα κατά καιρούς σχόλια του τραγουδιστή προς τη σύντροφό του για το διάστημα που εκείνη ήταν στο Survivor, σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της το πρωινό του Σαββάτου (18/5). Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε άνανδρη την επίθεση του Τριαντάφυλλου αλλά και του Άρη Σοϊλέδη προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ξεκινάει εβδομάδα-φωτιά πιστεύω. Τριαντάφυλλε, αν θέλεις να κάνεις κάποια δήλωση, εγώ είμαι ανοιχτός για μία ακόμη «Γυμνή Αλήθεια». Είμαστε φίλοι, οπότε αν θέλεις να τα πεις, έλα σε μένα να τα πεις», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Σαν τσιμπιά στην καρδιά μου ακούστηκε αυτό που είπε ο Δάντης για τον Τριαντάφυλλο», τόνισε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Ο Τριαντάφυλλος ανέβαζε stories τώρα που το Survivor ήταν στον αέρα, σχολίαζε διάφορα για την Ασημίνα που λογικό είναι να μην άρεσε στον Χρήστο Δάντη», επισήμανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά.

«Εγώ δεν θεωρώ ότι βασίζεται στις τραγουδιστικές ικανότητες του Τριαντάφυλλου. Αισθάνομαι ότι του τα ‘χε μαζεμένα, γιατί ακόμα κι αν είχε έναν φάλτσο ή μία φάλτσα απέναντί του, δεν θα το έλεγε έτσι ο Χρήστος, αν δεν είχε κάποιο προσωπικό ζήτημα. Εμένα πάντως μου αρέσει το πόσο προστατευτικός είναι μαζί της, το εκτιμώ πολύ», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Χρήστο Δάντη.

«Δεν πρέπει να λύνεται έτσι μία παρεξήγηση. Όταν ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει, μην του κάνεις επίθεση. Το θεωρώ άνανδρο και αναφέρομαι στον Άρη (Σοϊλέδη) και στον Τριαντάφυλλο. Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον, πες του το κατ’ ιδίαν. Όχι όμως όταν ο άλλος είναι σε ένα παιχνίδι και δεν μπορεί να απαντήσει. Το έχω βιώσει γι’ αυτό το λέω», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»