Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»

«Πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο dna μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει πολύ βαθιά ενδοσκόπηση, αλλαγή της παιδείας μας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κατερίνα Λέχου ήταν ηκαλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ζωή της και τις επιλογές της.

«Δεν ήμουν σίγουρη για τις επιλογές μου. Ήμουν ιδιαιτέρως ανασφαλής και τώρα είμαι, αλλά κάνω στο τέλος αυτό που με προστάζει η καρδιά μου, αυτό που «είναι για να γίνει». Ακόμα και αν είναι μία λάθος ή επώδυνη, σε δικαιώνει γιατί είναι κάτι που «πρέπει», να γίνει, γίνεται για κάποιον λόγο δεν συμβαίνει τίποτα επί ματαίω», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Τον κάθε ρόλο τον κυκλώνεις από πολλά μέρη, ανάλογα την εποχή που βρίσκεται, ο κοινωνικός ιστός, η ιστορικοπολιτική κατάσταση, όμως το βασικό είναι να μπορέσεις να «δικαιολογήσεις» τον κάθε ρόλο. Να καταλάβεις ακόμα και έναν αρνητικό ρόλο και να μην τον κοιτάς από απόσταση. Με θλίψη βλέπω αυτά που γίνονται. Δυστυχώς το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται. Και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο dna μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει πολύ βαθιά ενδοσκόπηση, αλλαγή της παιδείας μας», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε η Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω και θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα το να είσαι γονιός. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης. Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε την σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Θα πρέπει να βρω ένα στοιχείο που μου αρέσει για να διαλέξω έναν ρόλο. Ο ρόλος με ιντριγκάρει για το αν θα επιλέξω κωμωδία ή δράμα».

Για την δουλειά της την κοσμοθεωρία της: «Δεν ξέρω με ποιον ρόλο με έχει ταυτίσει ο κόσμος, ίσως με το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Θέλει υπομονή. Να περιμένεις, να σκέφτεσαι. Η δουλειά μας θέλει χρόνο. Ωριμάζεις μαζί με την δουλειά. Δεν είχα ποτέ αυτή την αγωνία ή ανυπομονησία να είμαι πρωταγωνίστρια, πίστευα ότι όλα γίνονται βήμα βήμα. Αντιμετώπισα με ψυχραιμία τις «άδειες καρέκλες» στο θέατρο», κατέληξε η ηθοποιός.

Δειτε Επισης

Οι αναρτήσεις της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρίας για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του πατερα της
Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Περιμένω διακαστική απόφαση τον Οκτώβριο»
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της Carla Bruni και του Nicola Sarkozy από τις διακοπές στην Ελλάδα
Παντρεύονται Θανάσης Τσαλταμπάσης και Αγοραστή Αρβανίτη
Η Δέσποινα Βανδή θα κινηθεί νομικά μετά το επεισόδιο στην Τουρκία; Τι αναφέρει ο δικηγόρος της
Στράτος Τζώρτζογλου: «Οι γονείς μου είχαν πει: Μη γίνεις ηθοποιός, θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια. Ισχύει»
Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έχουν ζητήσει περίεργα, ανώμαλα πράγματα. Να τους ουρήσω»
Ελεύθεροι με εγγύηση οι τράπερ Light και Thugslime για την υπόθεση Lamanif και τη διαρροή σεξουαλικού βίντεο
Κατερίνα Στανίση: «Δεν είναι ωραίο να μπλέκουν τη μουσική με αυτά. Να μην ζούμε με αυτά συνέχεια»
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος»