#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι

#J2US: Καθήλωσε ο Γιάννης Σεβδικαλής, εμφανίστηκε με τα προσθετικά του μέλη - Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου - Ράγισαν οι πέτρες από την ερμηνεία της Ζωής Παπαδοπούλου για τη γενοκτονία των Ποντίων - Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε και έκανε την ανατροπή με την εμφάνισή της –Ενοχλήθηκε η Φαίη Ρουμπίνη με την Κατερίνα Λιόλιου: «Εγώ είμαι coach, δεν κρίνομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ρυθμό Eurovision επιμένει ο Νίκος Κοκλώνης για ένα ακόμα live του #J2US μετά τον διαγωνισμό. Ο παρουσιαστής του J2US άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού του Nemo και έκανε μια γιουροβιζιονική εμφάνιση με ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο που ήταν μισό φούστα μισό παντελόνι.

«Έγινα κι εγώ πρωταγωνιστής στη Eurovision» είπε.

Με εντελώς νέο λουκ εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή που επέστρεψε στο J2US μετά την περιοδεία της με τον Αντώνη Ρέμο και κέρδισε κομπλιμέντα από τον Νίκο Κοκλώνη.

Εκείνος πάλι τα δέχτηκε κυρίως από την έκτακτη κριτή Κατερίνα Λιόλιου που κάθισε στη θέση της Καίτης Γαρμπή.

Μάλιστα ζήτησε να αλλάξει ρούχα και να βάλει το outfit του παρουσιαστή στο διάλειμμα!

1

2

Ζωή Παπαδοπούλου και Αναστάσιος Ράμμος σε ένα μαγευτικό medley

Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Πόντου είναι η 19η Μαΐου και η Ζωή Παπαδοπούλου στην σκηνή του J2US έφερε ανατριχίλα τραγουδώντας στα ποντιακά για να τιμήσει τους πάνω από 350 χιλιάδες Έλληνες που σφαγιάστηκαν.

«Πάρθεν η Ρωμανία» ερμήνευσε και ράγισαν κι οι πέτρες. «Ξημερώνει ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του Πόντου» είπε.

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε το τραγούδι στη Δέσποινα Βανδή, επίσης ποντιακής καταγωγής, η οποία το άκουσε βουρκωμένη.

Οι κριτές χειροκρότησαν όρθιοι το κομμάτι ως ένδειξη τιμής

Η Κατερίνα Λιόλιου σε ένα μοναδικό medley

«Περασμένα ξεχασμένα» τραγούδησαν στο J2US ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με τη Δάφνη Λόρενς αλλά έλειπε η Καίτη Γαρμπή για να τους αποθεώσει όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης. Η κριτής όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε προγραμματισμένη περιοδεία στην Αυστραλία.

«Ήρθε η συμμαθήτρια που μας έλειπε» είπε η Βίκυ δικαιολογώντας ότι μίλαγε όταν της έδωσε πάσα ο Νίκος. «Ήσασταν ωραίοι, η ενέργειά σας είναι στα κόκκινα. Αν δεν ήξερα ότι το έχει πει η Καίτη δεν θα ήξερα ότι είναι γυναικείο τραγούδι» τους είπε.

Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε ότι αγαπά το συγκεκριμένο τραγούδι και δεν είχε παρατηρήσεις. «Δεν με πήρε και με σήκωσε αλλά ήταν σωστό» τους είπε.

«Δεν ήσασταν συναισθηματικά μαζί» τους είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Έπιασαν φωτιά όπως λέει και το κομμάτι που τραγούδησαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου στην σκηνή αν και όχι αρκετά σύμφωνα με τους κριτές.

Η Δέσποινα Βανδή δεν συμφώνησε ότι τα έσπασαν και «επέπληξε» χαριτωμένα τον Νίκο Κοκλώνη που τα βρίσκει όλα τέλεια και τα έχωνε μόνο στον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Δεν υπήρχε το feeling του ροκ. Αν δεν έβγαινε μετά η Τάνια δεν θα το καταλάβαινα. Αυτό λίγο το σκοτείνιασε για να είναι άριστο» τους είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Έτσι κι αλλιώς μας τρελαίνετε, θα ήθελα λίγο ακόμα την ενέργεια στα κόκκινα. Ήσουν σφιγμένος;» τον ρώτησε η Βίκυ.

«Έχω αγώνες ράλι, τρέχουμε στο Πρωτάθλημα Ελλάδας και ήρθα κατευθείαν από τον Πύργο και τρέχω αύριο και είναι από τις πιο δύσκολες μέρες» εξήγησε ο ηθοποιός για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ήταν λίγο πεσμένος.

Sia κλήθηκαν να ερμηνεύσουν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής στο J2US και η Σοφία τον έρανε με καλά σχόλια στο εισαγωγικό βίντεο του act τους γιατί δήλωσε ότι το τραγούδι είναι γραμμένο για εκείνον. «Αποδεικνύεις με κάθε τρόπο ότι είσαι ασταμάτητος» του είπε μιας και το Unstoppable είναι το τραγούδι τους.

Η ερωτική εξομολόγησή του ότι χάρη σε εκείνην είναι ασταμάτητος την έκανε να βάλει τα κλάματα.

Ο Παραολυμπιονίκης μάλιστα εμφανίστηκε με ακάλυπτα τα προσθετικά του μέλη σε μια τεράστια κίνηση δύναμης.

«Να σταθώ και να σε χειροκροτήσω» του είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Το ατύχημά μου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και μου έφερε και τη Σοφία» είπε ο αθλητής.

«Unstoppable όνομα και πράγμα. Είσαι ένα φωτεινό παράδειγμα μετατροπής των αρνητικών σε θετικών, σε όνειρα. Σε ευχαριστούμε για το μάθημα που παίρνουμε» του είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σε θαυμάζω γιατί είσαι το νόημα της ζωής. Δεν μας έκανες ποτέ να αισθανθούμε την όποια αδυναμία φέρεις γιατί έχεις ενέργεια, πολύ θετική διάθεση απέναντι στη ζωή. Ήταν να σε έπαιρνε σάρκα και οστά ένα ολόκληρο κεφάλαιο του Ηράκλειτου, ότι “το αντίξοον το συμφέρον”. Σε θαυμάζω για όλο αυτό που φέρεις, είναι φως» του είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Αισθάνομαι μειονεκτικά απέναντί σου γιατί η ζωή μου έχει φερθεί καλά και εγώ λύγισα. Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου. Αισθάνομαι μια πνευματική αναπηρία. Με αφήνεις ενεό. Είναι αβάσταχτο αυτό που βλέπω, είναι υπερανθρώπινο αυτό που κάνεις» του είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Κατερίνα Λιόλου. «Βούρκωσα, ενθουσιάστηκα, είσαι φανταστικός και έχεις και ένα υπέρλαμπρο πλάσμα δίπλα σου που ξέρει πώς να βγάζει αυτό το φως» του είπε.

Και φυσικά το ζευγάρι σάρωσε τα δεκάρια!

«Καβάτζα» τραγούδησαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού. Ο πρώην Survivor δήλωσε ότι βελτιώνεται και μπορεί να τραγουδάει και να κουνιέται ταυτόχρονα!

«Το έσκισες το κομμάτι» του είπε όπως είναι φυσικό ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είναι η καλύτερή σου φορά. Στις νότες δεν έφυγες αλλά σου έλειπε μια επιθετικότητα» του είπε ο Σταμάτης Φασουλής και άφησε άφωνο τον παίκτη που νόμιζε ότι θα ακούσει τα… χειρότερα.

«Έλειψα δύο βδομάδες. Δεν ξέρω τι συνέβη και λέει ο Σταμάτης ότι είναι η καλύτερή σου φορά! Δεν τολμώ να σκεφτώ πώς ήταν οι προηγούμενες φορές! Συνεχίζω και βλέπω τη δυστοκία στην κινησιολογία. Ένα είναι το θέμα ότι δεν υπάρχει σωματοποιημένο τίποτα από το πρώτο live. Έχουμε μια δυσκαμψία, ένα άνευρο πράγμα. Το προσπάθησες, σε συμπαθούμε πολύ» του είπε η Δέσποινα Βανδή που δεν του χαρίστηκε.

Πιο «μαλακή» στην κριτική της ήταν η Βίκυ που στο τέλος του είπε «έχεις καλή ψυχή και φαίνεται».

«Πρόδωσε» τον Σταμάτη Φασουλή η Κατερίνα Λιόλιου ότι ζωγραφίζει όση ώρα γίνεται η κριτική και την αποσυντονίζει. Πάντως συμφώνησε με τον κριτή ότι ήταν η καλύτερη φορά του Σχίζα γιατί ήταν στον τόνο.

«Μόνο η Κατερίνα κατάλαβε ότι ήμουν βαρύς για το τραγούδι» είπε με χιούμορ ο παίκτης.

Μετά τους Lordi, Ίαν Στρατής και Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβηκαν στην σκηνή του J2US για να πουν «Σ’ αγαπώ».

«Η χαρά κράτησε λίγο» παραπονέθηκε η Πηνελόπη για το κομμάτι του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν αποθεώσει ο Αντώνης Ρέμος με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Το ζευγάρι -φαβορί για τον τελικό τα πήγε εξαιρετικά καλά με τις δύσκολες διφωνίες του τραγουδιού.

«Εδώ που έπρεπε να βγεις να πεις ρεσιτάλ ερμηνείας δεν το είπες!» παρατήρησε η Δέσποινα Βανδή για τον Νίκο Κοκλώνη.

«Μήπως να τραγουδήσεις στο γυναικάκι σου αυτό το τραγούδι;» πρότεινε η Πηνελόπη.

«Είστε αγαλλίαση διαρκείας. Οι φωνητικές σας δυνατότητες είναι αξεπέραστες. Ο τρόπος που λέτε φωνητικά τα τραγούδια είναι υποδειγματικός. Κάθε φορά που ακούω τα κομμάτια ακούω μια δική σας λεπτομέρεια και τα κάνει όλα πιο όμορφα» τους είπε η Βίκυ.

«Φέρεστε στο τραγούδι έτσι όπως πρέπει. Αλλάζετε τη συμπεριφορά σας κάθε φορά, μείνατε πιστοί στο αίσθημα του τραγουδιού. Φέρεστε ταπεινά, τρυφερά εκεί που πρέπει. Το μιλάτε υπέροχα το τραγούδι, μπράβο σας!» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Αυτό το τραγούδι είναι το πιο safe ντουέτο για τα μαγαζιά, τόσο καλοκουρδισμένο δεν το έχω ξανακούσει! Εντυπωσιάστηκα από τις αλλαγές σου Πηνελόπη. Και ροκ αισθητική στο κομμάτι» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λιόλιου.

«Μου λείψατε. Η μόνη περίπτωση να μην πείτε κάτι καλά είναι να το προκαλέσετε μόνοι σας. Είναι ένα τραγούδι με πολλές διφωνίες. Ένα πράγμα μόνο παρατήρησα. Ίαν, φαίνεται ότι είναι piece of cake το τραγούδι γιατί έχεις μια θεάρεστη φωνή. Η φωνή σου είναι.. πώς είναι του Νίκου; Στάθη σε αγαπάμε!» είπε η Δέσποινα με χιούμορ και ο Νίκος Κοκλώνης παραπονέθηκε για bullying. «Ήθελα λίγο εσύ Ίαν να συνδεθείς με την Πηνελόπη γιατί εκείνη σου χαμογελούσε κι εσύ ήσουν λίγο πέρα βρέχει. Η δική μου μετάφραση ήταν “την έχω αυτή, εντάξει”!».

«Στο δεύτερο μισό τη θαύμαζα» της απάντησε με χιούμορ ο Ίαν με τη Δέσποινα Βανδή να δηλώνει ότι θα κλέψει την ερμηνεία τους στο τελείωμα του τραγουδιού για να το λέει έτσι με τον Αντώνη Ρέμο στις συναυλίες τους.

Η Πηνελόπη αφιέρωσε δε το κομμάτι στη Μαίρη Συνατσάκη.

Ένα διασκεδαστικό αλλά δύσκολο λαϊκό τραγούδι, την Καταιγίδα του Αντύπα είπαν στην σκηνή ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη.

«Λιακάδα στο πλατό του Just, μόνο καταιγίδα δεν είστε» τους είπε ο Νίκος Κοκλώνης όταν τελείωσαν.

Οι κριτές βέβαια είχαν άλλη άποψη εκτός από τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Αντιλήφθηκα ότι είχε δυσκολίες στην πρόζα σε σχέση με το ρεφρέν που το είπατε πολύ καλά. Ήταν πιο πολύ στο στοιχείο σου Φαίη μου» είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

«Ήταν λίγο δύσκαμπτη η πρόζα, στο κουπλέ το βρήκατε. Είναι πιο σουξέ από ό,τι είναι τραγούδι κατά τη γνώμη μου» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Περίμενα ότι ο Σταμάτης θα σχολιάσει την κινησιολογία σου. Οι κινήσεις ήταν χαριτωμένες αλλά περιττές. Το ερμηνευτικό στην αρχή δεν ήταν κακό αλλά λίγο περίεργο. Το ρεφρέν ήταν μια χαρά» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Μου αρέσατε από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία. Γιατί θεωρώ το τραγούδι πολύ χαρακτηρισμένο από τον τρόπο που το ερμηνεύει ο Αντύπας, το θεωρώ δύσκολο τραγούδι και αυτό που είδα με κάλυψε απολύτως. Θανάση μου τρελαίνομαι, γλυκάκι μου!» τους είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέβηκαν στην σκηνή σε ένα τραγούδι του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου, το «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Επικό ήταν το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για το κόσμημά του ότι φόρεσε τα φωτοβολταϊκά του σπιτιού του για να μην του τα κλέψουν!

«Ο Βοσκόπουλος είναι πιο τενόρος, εσύ είσαι σχεδόν μπάσος. Στο πρώτο κουπλέ ήσουν πίσω από τον τόνο. Γενικά καλά, περίμενα λίγο καλύτερα. Με χάλασε που έχασες τον ρυθμό» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εγώ δεν το κατάλαβα. Εμένα μου αρέσατε και είπατε ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ και ήταν τόσο ωραίος ο τρόπος που το “έντυσε” από πίσω ο Φωκάς» τους είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είχα σκοπό να ξεκινήσω αντίθετα από τον Σταμάτη. Μου άρεσε που ο Μανώλης δεν ήταν πίσω από το μέτρο. Είναι δύσκολο κομμάτι. Αισθάνθηκα ωραία που το έκανες αυτό, μου άρεσε δηλαδή. Τα πήγες πολύ καλά για τις αντικειμενικές δυσκολίες του τραγουδιού. Ήταν πάρα πολύ ωραίες και οι διφωνίες» τους είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Αχ μας λείψατε κυρία Βανδή!» της είπε ο Μανώλης Κλωνάρης με χαρά. «Γιατί τι σας κάνανε; Α, ναι είδα!» τους απάντησε η κριτής.

Η Κατερίνα Λιόλιου του είπε «μην τρελαθούμε, ήταν πάρα πολύ ωραίο» παρά μια μικρή αστάθεια. «Ζωή είσαι τόσο καλή που λίγο τον καπέλωσες» συμπλήρωσε.

Το αξεπέραστο «Εμείς» της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τραγούδησαν ο Σωτήρης και ο Φειδίας.

Το κομμάτι ήταν μάλλον κομμένο και ραμμένο επάνω τους.

Έτσι έφεραν το κέφι τους στην σκηνή του σόου και έδωσαν μια πιο ροκ νότα στο κομμάτι.

«Ήσασταν υπέροχοι, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνετε. Ενώ έχετε μια τρομερή χημεία ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ήσασταν δυο ξεχωριστές σταγόνες που ενωθήκατε και φτιάξατε έναν ωκεανό χαράς» τους είπε η Βίκυ.

«Σας θαυμάζω, είστε καταπληκτικοί, πολύ ωραίο το στήσιμο του Φωκά, προτείνω να το υιοθετήσεις στις εμφανίσεις σου αυτό, τα παιδιά είναι ταλέντα» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ταιριάζετε τόσο πολύ που είστε αντίθετοι. Λίγο που πήγε να ξεφύγει στον Φειδία, το μάζεψε αμέσως. Αυτά τα τραγούδια σε ταλαντούχους ανθρώπους μπορεί να είναι και λίγο παγίδα» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Για μένα ήταν εμφάνιση τελικού, σαν να παρακολουθώ μιούζικαλ» τους είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

Τα παιδιά σάρωσαν τα δεκάρια αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν ασυλία οπότε δεν είχαν το άγχος του να διαγωνιστούν.

Το καινούργιο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά τραγούδησαν στην σκηνή η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ανέβασαν… πυρετό και σίγουρα η σέξι εμφάνιση της συζύγου του τραγουδιστή έφερε ζέστη στο κοινό.

«Γιορτάζει η Γαλάτεια σήμερα» ενημέρωσε το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είναι μοναδική στην σκηνή για ένα κορίτσι που δεν έχει σχέση με το θέαμα. Τι καλό να συναντιέται το καλό και να πολλαπλασιάζεται!» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μην την αφήσεις ποτέ!» είπε στον Γιώργο ο παρουσιαστής.

«Ζαχαρωτό μου! Χρόνια σου πολλά, είσαι μια γλύκα. Γιώργο έχεις ένα σπουδαίο κορίτσι δίπλα σου που εκπέμπει χαρά, φως και ξέρω πόσο δύσκολο είναι με τη δουλειά μας» είπε η Δέσποινα Βανδή που παράλληλα αντάλλασσε πειράγματα με τη Βίκυ αναπαριστώντας τη Μαρίνα Σάττι. «Ήσουν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού, τα έχεις καταφέρει πάρα πολύ καλά».

«Ήσουν πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Υπήρχαν και μερικά λάθη γιατί δεν είναι εύκολο αυτό το τραγούδι. Αυτό δεν θάμπωσε την όλη εικόνα» της είπε ο κρυωμένος Σταμάτης Φασουλής.

«Ήταν η καλύτερή σου φορά από αυτά που έχω δει από το σπίτι» είπε η Κατερίνα Λιόλιου που τους έβαλε 10.

Τελευταίο ζευγάρι του J2US ήταν ο Αναστάσιος Ράμμος και η Δώρα Παντέλη που μπήκαν σε… βιντεοπαραμύθι για να προλογίσουν το τραγούδι τους, την Πριγκιπέσα του Σωκράτη Μάλαμα.

Κακιά μάγισσα ο Γιώργος Παπαδόπουλος που έκανε τον Αναστάσιο βάτραχο και τον μεταμόρφωσε η Δώρα!

Το κομμάτι είχε αρκετές χαμηλές νότες που η Δώρα έφερε σε πέρας με μια ελάχιστη δυσκολία.

«Υπέροχη! Μου άρεσες πάρα πολύ παρότι το τραγούδι είναι αντρικό. Τα γυρίσματά σου ήταν πάρα πολύ καλά. Η παρουσία σου αυστηρή. Δεν ακούγαμε καλά τον κύριο Ράμμο αλλά δεν μας εμπόδιζε να απολαύσουμε εσάς» της είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είσαι από τα παιδιά που έχεις τη μεγαλύτερη εξέλιξη, ήταν πολύ ωραίο» είπε η Κατερίνα.

«Μου άρεσε που μονοπώλησες το τραγούδι και ήταν τόσο διακριτική η παρουσία σου Αναστάση. Δώρα μου άρεσες πάρα πολύ. Ήταν μακράν η καλύτερή σου φορά. Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού έχουν ένα ειδικό βάρος και μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπισες το συγκεκριμένο τραγούδι με αυτή τη στωικότητα. Μου άρεσε αυτή η διαφορετική εκδοχή ερμηνείας σε αυτό το τραγούδι. Τα γυρίσματά σου ήταν εξαιρετικά. Ήταν για μένα άρτιο!» τους είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι που ο Σωκράτης Μάλαμας το έκανε δώρο στην τότε κοπέλα του, μετά γυναίκα του. Υπέροχα το είπες. Δεν το φανταζόμουν γιατί είναι ένα πολύ ειδικό τραγούδι. Το αντιμετώπισες με τέτοιο μέτρο, τόση σοβαρότητα που του άξιζε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τι θα τραγουδήσουν τα 9 ζευγάρια στο 13ο live;

Επική ήταν η αντίδραση του Στάθη Σχίζα όταν άκουσε το κομμάτι που πρέπει να ετοιμάσει και ήταν Παπάζογλου.

Ένα ταιριαστό για τον έρωτά τους τραγούδι του Βruno Mars, το Just the way you are, θα πουν Σοφία και Γιάννης.

«Όλη μου η ζωή» του Γιάννη Πάριου θα πουν Τάνια και Γιώργος.

Bon Jovi και το You give love a bad name κλήρωσε στον Ίαν και την Πηνελόπη, που είναι το στοιχείο τους.

«Πρώτη φορά γιορτάζω» του Νότη Σφακιανάκη έλαχε στον Θανάση Πάτρα και τη Φαίη Ρουμπίνη.

Βασίλη Καρρά και «Άστην να λέει» θα τραγουδήσουν Μανώλης και Ζωή.

Αντώνη Ρέμο θα πουν ο Σωτήρης και ο Φειδίας και το «Ποια λογική».

Ήδη κάνει… ζημιές η Γαλάτεια που θα πει Χαρά Βέρρα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο ενώ Νατάσα Θεοδωρίδου και τον «Χαρτοπόλεμο» θα πει η Δώρα Παντέλη

Ένα ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει από το 12o live του J2US. Τα 10 ζευγάρια μαζεύτηκαν στην σκηνή για να μάθουν το αποτέλεσμα.

Σωτήρης και Φειδίας είχαν ασυλία οπότε δεν χρειάστηκε να παραμείνουν.

Tελευταίοι έμειναν ο Στάθης Σχίζας και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος χωρίς τις coach τους, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει ότι ο δεύτερος αποχωρεί.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αν και αποχώρησε δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία του σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή αλλά και για όλους όσους γνώρισε στο σόου του Alpha.

Μάλιστα ιδιαίτερα ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή και ανανέωσε το ραντεβού του για τον τελικό όπου όλα τα ζευγάρια θα εμφανιστούν ξανά.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»