#MasterChefGR: Ο Μάριος από την Κύπρο, αποχώρησε με βαθμολογία, σοκ: «Τι 4; Karma is a bitch»

#MasterChefGR: Ποια μπριγάδα είχε την καλύτερη προσπάθεια και ποια την χειρότερη; - Η πρωτοβουλία του Κώστα που συγκίνησε τους κριτές- Δοκιμασία ασυλίας: Το τεράστιο λάθος του Γιάννη! - Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τετάρτη 8 Μαΐου), αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της Ομαδικής Δοκιμασίας, σχηματίστηκαν τρεις ομάδες, η ροζ με τους Σοφοκλή Πουλή, Γιάννη Κούρτογλου και Χρήστο Μοίρα, η κίτρινη με τους Μάριο Ιωάννου, Άνχελ Σαχπαζή και Νίκο Κυψίδη και η μπλε με τους Ηλία Παναγιώτου, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και Κώστα Φρέτζιο.  

Κάθε ομάδα έπρεπε να συνδυάσει δημιουργικά και ποιοτικά το MasterChef με τη φιλοσοφία του street food και να φτιάξει ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο σε μορφή street food, ένα donburi rice bowl και ένα ευφάνταστο burger.

Στο τέλος της ημέρας, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι δυο καλεσμένοι τους, Σταύρος Στριλιγκάς και Αντώνης Καζάκος,  συμφώνησαν πως η μπλε ομάδα ήταν αυτή που παρουσίασε τις καλύτερες προσπάθειες.  

«Δε νομίζω ότι μπορώ να φανταστώ από εδώ και στο εξής δοκιμασία και να λείπει κάποιος από εσάς του τρεις», ακούγεται να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ενθουσιάζεται από τα πιάτα που παρουσίασε η τελική τριάδα της δοκιμασίας. 

Tην, Παρασκευή 10 Μαΐου, οι παίκτες περίμεναν με αγωνία τους κριτές να αποκαλύψουν στο συμβούλιο το χρώμα της νικήτριας ομάδας.

«Αφού δοκιμάσαμε τις προσπάθειές σας καταλήξαμε ομόφωνα ότι η καλύτερη μπριγάδα ανάμεσα στις τρεις που είναι και η μπριγάδα που όλα της τα μέλη θα είναι ασφαλή και περνάνε στους 9, είναι η μπλε», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα μέλη της μπλε μπριγάδας με τη νίκη τους προκρίθηκαν στην τελική 9άδα του διαγωνισμού

Η μπλε μπριγάδα μετά από πρωτοβουλία του Κώστα, αποφάσισε να δωρίσει μέρος των χρημάτων που θα κερδίσει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς όπως σημείωσε ο παίκτης: «το φαγητό είναι ένα αγαθό που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν».

Οι «ροζ» είχαν την πιο αδύναμη προσπάθεια, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Από τους «κίτρινους», ο Μάριος παρέμεινε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο Άνχελ με τον Νίκο προκρίθηκαν στους «9». 

Χρήστος Μοίρας και Γιάννης Κούρτογλου είναι οι δυο παίκτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη δοκιμασία ασυλίας.

Και οι δυο είχαν στη διάθεσή τους 20 λεπτά για να ετοιμάσουν το γνωστό στους λάτρεις του MasterChef scotch egg.

Μπορεί για πολλούς να είναι ένα φαινομενικά εύκολο πιάτο, αλλά εκεί που έδειχναν ότι όλα πάνε καλά, ο Γιάννης έκανε ένα τεράστιο λάθος.

«Νόμιζα ότι η φριτέζα ήταν ανοιχτή, αλλά ήταν μόλις στους 120 βαθμούς. Δεν προλαβαίνω», είπε ο Γιάννης και συμπλήρωσε πως όλοι στο σπίτι του το…παίζουν φίλοι, αλλά από τον εξώστη βοηθούσαν μόνο τον Χρήστο.

«Πριγκίπισσα - Σαρδέλες με λαχανικά της άνοιξης», ένα πιάτο του καλεσμένου σεφ, Αριστοτέλη Μέγκουλα, κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο MasterChef 2024!

Σοφοκλής, Μάριος και Γιάννης ήταν οι τρεις παίκτες που πήραν μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2024.

Και οι τρεις έκαναν πάρα πολύ καλές προσπάθειες! Συγκεκριμένα, ο Σοφοκλής συγκέντρωσε 31 βαθμούς, ο Γιάννης 22 βαθμούς και ο Μάριος 19 βαθμούς.

Ο πρώτος που ανέβηκε στον εξώστη και πήγε απευθείας στους top 9 του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Έτσι ο Μάριος είναι ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου του MasterChef.

«Ήξερα ό, τι υπάρχει η πιθανότητα αποχώρησης σήμερα. Ήταν πολύ σύντομο το ταξίδι για εμένα. Ήθελα να δω κι άλλα πράγματα. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν έφευγα μετά τους πέντε. Φεύγω με αρκετή γνώση κι εμπειρίες από το παιχνίδι. Χαρούμενες και κακές στιγμές. Έκανα καινούργιους φίλους», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάριου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τrailer Δευτέρα 13.5.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»