Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»

Από κόσκινο πέρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης τον β’ ημιτελικό της #Eurovision 2024, όπου εμφανίστηκε και η Έλενα Παπαρίζου, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το SVT σε συνεργασία με την EBU εξασφάλισε για τους τηλεθεατές της φετινής Eurovision μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, η οποία δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του τηλεοπτικού υπερshow.

O καθένας μπορούσε να πάρει μέρος στο interval act από την άνεση του σπιτιού του, μέσω ενός videowall που στήθηκε επί σκηνής και μετέδιδε ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για να συμμετάσχουν στο ξεχωριστό… euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στα social media, καθώς και από το Eurovision App

Τόσο οι παρουσιάστριες της βραδιάς όσο και το κοινό συμμετείχαν ενεργά τραγουδώντας το Number One που είχε φέρει την Ελλάδα στην πρώτη θέση το 2005.

19 χρόνια μετά ξεσήκωσε και πάλι το κοινό όλης της Ευρώπης! Από την πρόβα κιόλας φάνηκε πως παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια παραμένει σταθερή αξία στο διαγωνισμό και αγαπημένη των Eurofans!

Η επιστροφή της νικήτριας του 2005, σαγηνεύει το κοινό της Ευρώπης με μια εκθαμβωτική εμφάνιση, στα χρώματα του μπλε, του χρυσού και του κίτρινου της Ελλάδας, συμβολίζουν, την ελευθερία, την δύναμη και το φως μέσα από αρχαϊκά μοτίβα.

Εμφανίστηκε με κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα διακοσμημένη με 700.000 χιλιάδες κρύσταλλα, με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια στην ίδια τεχνική. Για το look που χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης 1.000.000 κρυστάλλων στο σύνολο.

Την τελική πινελιά δίνουν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχη, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη.

Από κόσκινο πέρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, όπου εμφανίστηκε και η Έλενα Παπαρίζου, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης εξήγησε γιατί γέλασε με την επιστροφή του ελληνικού «Number one» αλλά και γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την θέση που θα κατακτήσει η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» στον επερχόμενο τελικό το Σάββατο.«Η δικιά μας λόγο τσίταμπουρλα τα ταμπούρλα. ΟΚ, εγώ το είπα και συ νιώσ’ το. Ο Θανάσης και ο Ζερός ήταν χαριτωμένοι και καλά θα τους προτιμούσα πιο μπρεχτ. Δεν αντέχω τόση πλακίτσα την ώρα που καταπίνονται δισεκατομμύρια με την Ευρώπη σε αυτό το αδιανόητο μαύρο χάλι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα, γερή. Και εδώ που τα λέμε το τραγούδι της εξακολουθεί στα χρόνια να είναι η καλύτερη ελληνική συμμετοχή».

«Μη μου μιλάτε άσχημα για τον Φωκά, του χρωστάει πολλά η Ελλάδα για το πρόσωπο της στο διαγωνισμό αυτό. Εύχομαι αύριο, Σάββατο να ευχαριστηθείτε. Δεν προβλέπω πολλά για το Μαρινάκι, υπήρξαν πολύ καλύτερα από δικό μας».

«Ας κρατήσουν οι χοροί και ας πρωταγωνιστήσει η ανθρωπιά, η τέχνη και το καλό γούστο» καταλήγει ο Σταμάτης Κραουνάκης στην ανάρτηση που έκανε στα social media, την οποία και αναπαρήγαγε το #FaysTime στον ΣΚΑΪ.

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!