Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες & τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη Press Conference

Αίσθηση προκάλεσε η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού της #Eurovision, την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Viral μετά την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024 έμελλε να γίνει η Μαρίνα Σάττι, τη νύχτα της Πέμπτης, όταν και είχε ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός.

Κι αυτό μιας και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό θέλησε να εκφράσει, με ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο, την προσωπική της αντίθεση στο Ισραήλ.

Έτσι, την ώρα που έδινε συνέντευξη τύπου του Ισραήλ και η εκπρόσωπος της χώρας δεχόταν ερωτήσεις, η Μαρίνα Σάττι επέλεξε να κάνει μονίμως γκριμάτσες και χασμουριτά ενώ οι κάμερες έγραφαν μπροστά της.

Μάλιστα, παραπάνω της μιας φοράς, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 ξάπλωσε στον πάγκο δείχνοντας ότι δήθεν την είχε πάρει ο ύπνος.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την κυκλοφορία του βίντεο αυτού, ζητήθηκε από την ελληνική αποστολή να κάνει κάποιο σχόλιο για τη συμπεριφορά της Ελληνίδας εκπροσώπου.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής απάντησαν πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της Μαρίνας Σάττι να προσβάλλει την Eden Golan, όπως και κανένα άλλο μέλος της Ισραηλινής αποστολής.

Πρόσθεσαν ότι αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, η Μαρίνα Σάττι αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Απέδωσαν μάλιστα το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στις πολύωρες πρόβες αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και όχι στην πρόθεσή της να προσβάλλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου.

H Μαρίνα Σάττι απαντά για πρώτη φορά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/5.

«Γειά σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, δε γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε.

Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα» εξηγεί στο βίντεό της η Μαρίνα Σάττι.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»