«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι

Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Μουρατίδης, Ανδρέας Μικρούτσικος, Πασχάλης, Θάνος Καλλίρης κ.α. «έψαλλαν το τροπάριο της Κασσιανής» - Πάμε, put your hands up!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σκληρή κριτική στην εμφάνιση της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής μίλησε για εθνικό ναυάγιο και αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι ταράτσα με σώβρακα και κιλότες.

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε λάθος, μίζερα… Οι ταράτσες από το Πέραμα και τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που ψάχναμε να βρούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα στην ταράτσα… Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Μαρίνα Σάττι έχει κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα. Ένα από τα προτερήματά της είναι η φωνή, δεν φάνηκε χθες. Αν δεν μπορούσε να τραγουδήσει στο μικρόφωνο, ας της έβαζαν χειλόφωνο. Στο μοντέρνο κομμάτι η Μαρίνα χορεύει ωραία γιατί το ‘χει. Στο κομμάτι με το τσιφτετέλι το ‘χει; Όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα εμφανίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης, το πρωινό της Παρασκευής, προκειμένου να σχολιάσει την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 το προηγούμενο βράδυ.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε πως «τώρα που το άκουσα στα ακουστικά μου δεν ήταν καλό, πολλά λάθη. Αυτό εξηγείται γιατί ήταν άρρωστη, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξέρω αν έπαιρνε και κορτιζόνη για να ανοίξει η φωνή. Χθες που το είδα, δεν ενθουσιάστηκα. Είπα «ωραίο είναι» αλλά δεν ενθουσιάστηκα όπως όταν είχα δει το videoclip. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κύριος με το πνευστό! Ήταν αυτό που θα μου έκανε τη διαφορά και απορώ γιατί δεν τον έβαλαν».

«Η Μαρίνα μού αρέσει πάρα πολύ! Και το στυλ της και η αισθητική της και τα τραγούδια της. Την παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή, από την συγκλονιστική διασκευή στο «Θα σπάσω κούπες». Έχει δουλέψει πάρα πολύ η κοπέλα και είμαι πολύ φαν. Χθες όμως δεν ενθουσιάστηκα. Έπεσε και καπάκι ο Ελβετός, ο οποίος είναι συγκλονιστικός».

«Πιστεύω να πάμε καλά και να είναι καλύτερα αύριο, Σάββατο. Πρέπει να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή. Όταν είσαι άρρωστος και παίρνεις φάρμακα, αυτά κάπως λειτουργούν και χωρίς να το καταλάβεις δεν έχεις την ίδια ενέργεια που έχεις όταν είσαι υγιής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Μουρατίδης στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Γρηγόρης Γκουντάρας και Γιάννης Πουλόπουλος διαφώνησαν on air στη #SuperΚατερίνα. Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη ότι η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2024 πήρε μόνο 4 πόντους στο ιταλικό televoting.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας υποστήριξε ότι ποτέ η γειτονική χώρα δεν μας έδινε υψηλούς βαθμούς, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος το αντίθετο…

«Αχ Γιάννη μου! Ξέρουμε κι εμείς, βλέπουμε Eurovision… Ιωάννη μαζέψου!» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τον Νίκο Μουρατίδη να τον στηρίζει.

«Γρηγόρη μου, άκου λίγο. Όταν εγώ πήγαινα στη Eurovision, εσύ έκανες μόδα με την Ελένη Μενεγάκη μόδα. Σε παρακαλώ πολύ» απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, τονίζοντας ότι το λέει για καλό…

«Μπορεί να έκανα και μόδα, αλλά μάλλον δεν θυμάσαι καλά ή δεν παρακολουθούσες καλά ότι η Ιταλία παραδοσιακά δε μας δίνει πόντους» αποκρίθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στον αέρα της εκπομπής #PrwinoSouspu βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός μίλησε για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό της Eurovision 2024.

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, μετά το περσινό βατερλό με την επιλογή της ΕΡΤ, να βάζει τη Μαρίνα Σάττι να τραβήξει το κάρο της εκπροσώπησης. Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να πετάει και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Έχουν γίνει μερικά λάθη, για τα οποία ίσως φταίει και η ίδια. Όταν βλέπω ένα κομμάτι με 9 δημιουργούς, αυτό λέγεται βιομηχανία κατασκευής. Εγώ θα ήθελα από τη Μαρίνα ένα τραγούδι ψυχής», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Χθες υπήρχαν αδυναμίες, ενώ μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω, δεν αποδώσαμε από αντικειμενικές αδυναμίες. Γιατί μονοπλάνο; Θα πω στον φίλο μου τον Φωκά. Φάνηκε ερασιτεχνικό το μονοπλάνο που την ακολουθούσε. Η επίδοση – απόδοση του τραγουδιού χθες ήταν μέτρια. Λόγω του μονοπλάνου είδαμε τις αδυναμίες».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν θα της έδινα καμία συμβουλή για το Σάββατο, έχει τέτοιο τσαγανό, τέτοια τραγουδιστική προσωπικότητα… Δεν θα ήθελα αυτό το κορίτσι και αυτή η προσπάθεια να μη στεφθεί με επιτυχία».

Ο Πασχάλης φιλοξενήθηκε στο #ToPrwino του ΑΝΤ1 και κατέθεσε τη δική του άποψη για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024.

Ο Πασχάλης ανέφερε αρχικά: «Σήμερα που είναι Παρασκευή όλοι εμείς θα πρέπει να υποστηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή γιατί αύριο είναι το τελικό. Θα σας πω για άλλη μία φορά, πως η αυριανή βραδιά φέρνει ή αφαιρεί ψήφους και είναι καθοριστική. Μπορεί αύριο να είναι η Μαρίνα πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν χθες».

«Οπτικά δεν μου άρεσε το θέαμα χθες. Αυτό που πρέπει να στηρίξουμε είναι αυτό που έχουμε. Όλα αυτά που λέτε σήμερα, να τα πείτε την Κυριακή. Πέρα από το να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δε μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα. Ήταν φτωχό όλο χθες. Δεν υποστηρίχτηκε από τη Μαρίνα τόσο πολύ το τραγούδι γιατί είχε πρόβλημα η κοπέλα. Άνθρωποι είμαστε» πρόσθεσε ο Πασχάλης, χαρακτηρίζοντας την ελληνική συμμετοχή ως «φτωχό συγγενή».

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στο #PameDanai

«Είμαι φαν της Μαρίνας Σάττι αλλά δεν είμαι φαν του τραγουδιού. Η Μαρίνα είναι καλλιτέχνης αλλά δεν είδα αυτό που περίμενα. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι για τον τελικό. Όταν πήγα εγώ ντο 1987 δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ζήλεψα την αγάπη που λαμβάνει από τη χώρα μας. Τόσα χρόνια μετά είναι τιμή το ότι είναι στα τραγούδια που ακούγονται ακόμα. Εγώ πήγα για να αποδείξουμε πως υπάρχει pop στην Ελλάδα. Τότε, δεν είχα καθόλου άγχος».

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η αντίδραση που είχε η Μαρίνα Σάττι μετά την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024 στον Β’ Ημιτελικό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό θέλησε να διαμαρτυρηθεί, με έναν… ιδιαίτερο τρόπο για τον πόλεμο του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Στο #PrwinoSousou έκραξαν την αντίδραση της

Στο #ToPrwino μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και μίλησε για αγένεια της Μαρίνας Σάττι.

«Το να χασμουριέσαι την ώρα που μιλάνε οι εκπρόσωποι του Ισραήλ δεν καταδικάζει τον πόλεμο, είσαι αγενής ως προς ανθρώπους που προφανώς είναι εναντίον του πολέμου. Δεν είναι πολιτική θέση αυτό, είναι σαν αγένεια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»