Συνεχίζονται οι δημόσιες τοποθετήσεις μετά την καταγγελία για βιασμό στον Αλέξη Γεωργούλη

Πασχάλης Τσαρούχας: «Έχουν καταγγείλει και στο ΣΕΗ πράματα και θάματα, στην πραγματικότητα δεν είχε συμβεί τίποτα» - Ματθίλδη Μαγγίρα: Έτσι όπως τον ξέρω, δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο» - Η Νάιλα του #GNTMgr απαντά για τις φήμες που τους ήθελαν σε σχέση: «Eίναι καλός άνθρωπος, κύριος. Άμα χρειαστεί τη στήριξή μου, θα την έχει εννοείται».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκτός της ομάδας «Left» του ευρωκοινοβουλίου τέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή.

Ο ευρωβουλευτής είχε ήδη βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία ενώ, όπως δήλωσε σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου, του έχει ζητηθεί να παραδώσει την έδρα του στην ευρωβουλή.

Δειτε Επισης
Έστειλε και τρίτη επιστολή ο Αλέξης Γεωργούλης για επιτάχυνση της άρσης της ασυλίας - Κανονικά στην Ευρωβουλή Η προφητική σειρά του Γεωργούλη το 2006 με δικηγόρο-σύντροφο στην Ευρωβουλή που πέφτει θύμα βιασμού Αντιδράσεις στην τοποθέτηση Αλέξη Τσίπρα για Αλέξη Γεωργούλη- Τι αποκαλύπτουν συνεργάτες & συνάδελφοι Προκαλούν οι δηλώσεις υποστήριξης που έκανε έναν χρόνο πριν για το #MeToo, ο Αλέξης Γεωργούλης Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση Γεωργούλη - «Θα τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» Η Παπαθωμά ξαναχτυπά μετά την στήριξη σε Γεωργούλη & απειλεί με μηνύσεις - Η ανάρτησή Πετράκου Αλέξης Γεωργούλης: Ποινές σε Ελλάδα - Βέλγιο για βιασμό & ξυλοδαρμό – Το κόστος της υπεράσπισής του Η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω...» Οι αντιδράσεις σε τηλεόραση & διαδίκτυο μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου στον Αλέξη Γεωργούλη Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα» Το χρονικό & το παρασκήνιο της εξόδου Γεωργούλη μετά την καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση

H Ματίνα Μαλλά, η δικηγόρος Αλέξη Γεωργούλη μίλησε στο #ΤοPrwino

«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του και συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες. Έχει απλώς αποχωρήσει απο την LEFT»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, που για δεύτερη συνεχή τηλεοπτική χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά #GiTisElias μίλησε στην εφημερίδα #OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και από τη θέση του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τι θα μου απαντήσεις για το θέμα που έχει προκύψει με τον Αλέξη Γεωργούλη;

«Δε γνωρίζω να απαντήσω, μόνο όσα έχουμε ακούσει όλοι. Η πολύ σκληρή εμπειρία μου, των τριών χρόνων στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ, της επαφής μου με την Εισαγγελία, με έκανε πάρα πολύ επιφυλακτικό και προσεκτικό. Έχουν έρθει και σε εμάς υποθέσεις που κατήγγειλαν πράματα και θάματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε συμβεί τίποτα. Αυτό δε σημαίνει ότι λέω πως εεί δεν είχε γίνει τίποτα..

Μακάρι να μη συνέβαιναν, είναι άσχημα και για όσους τα έχουν υποστεί και για όσους τα έχουν διαπράξει γιατί και για να τα διαπράξεις, κάτι σου συμβαίνει, δε μπορεί να είσαι εντάξει, κανονικός, να έχεις σώας τας φρένας – επίσης και για όσους  καλούνται να τα διαχειριστούν όταν έρχονται στην επιφάνεια. Δε μπορώ να πω κάτι για τον Αλέξη, γιατί δεν ξέρω».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ 2

Στην εκπομπή #HappyDay και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη δίκη του Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν μπορώ να έχω καμία γνώμη για τον Αλέξη Γεωργούλη γιατί δεν έχω γνώση των πραγμάτων. Αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη. Έτσι όπως τον ξέρω λίγο, δεν πάει το μυαλό μου, δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο.

Αλλά από την άλλη, δεν ξέρεις κιόλας. Οπότε, δεν είμαι η αρμόδια για να το κρίνει. Τα δικαστήρια είναι τα αρμόδια, ας κάνουν τη δουλειά τους, να κάνουμε κι εμείς τη δική μας», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Δεν ήξερα ότι σήμερα είναι η δίκη του Γιώργου Κιμούλη. Που να βρει το ΣΕΗ τόσα λεφτά;».

Δείτε το βίντεο στο 00:16' ΕΔΩ

Η Νάιλα, η πανέμορφη γαζέλα που ξεχώρισε το 2009 στο #GNTMgr του ΑΝΤ1 και ενθουσίασε τους κριτές με τις άψογες αναλογίες της, μίλησε στο #ToPrwino και στη Φαίη Φώτου για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Το μοντέλο διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον ηθοποιό και δήλωσε ξεκάθαρα πως αν ο Αλέξης Γεωργούλης χρειαστεί τη στήριξή της θα την έχει.

Πιο συγκεκριμένα η Νάιλα δήλωσε: «Σοκαρίστηκα, γιατί εγώ τον ξέρω αρκετά χρόνια. Έχω συνεργαστεί μαζί του και σε μία ταινία. Είναι τόσο κύριος, τόσο καλός άνθρωπος, συνεργάσιμος. Μου φαίνεται πολύ παράλογο όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα έκανε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται, πολύ δύσκολο. Έχει καλή ψυχή, είναι καλός άνθρωπος, κύριος. Μου φαίνεται πολύ κουλή αυτή η κατηγορία».

Στην έντονη φημολογία του παρελθόντος που τους ήθελε να διατηρούν σχέση, η Νάιλα απάντησε: «Δεν ήμασταν ζευγάρι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και γι’ αυτό τονίζω ότι ήταν πολύ καλός άνθρωπος με καλή ψυχή. Και μου κάνει εντύπωση αυτή η κατηγορία. Άμα χρειαστεί τη στήριξή μου, θα την έχει εννοείται».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»