Η προφητική σειρά του Γεωργούλη το 2006 με δικηγόρο-σύντροφο στην Ευρωβουλή που πέφτει θύμα βιασμού

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο οι καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης - Ιωάννα Παππά, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Γιάννης Μόρτζος, Πασχάλης Τσαρούχας, Δανάη Μπάρκα, Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Γεωργούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη είναι ένα θέμα που εξακολουθεί να απασχολεί τα Μέσα. Η είδηση για την κακοποιητική του συμπεριφορά έγινε γνωστή τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4).

Ο ηθοποιός δεν έχει αποδεχθεί καμία κατηγορία, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του.

Δειτε Επισης
Αντιδράσεις στην τοποθέτηση Αλέξη Τσίπρα για Αλέξη Γεωργούλη- Τι αποκαλύπτουν συνεργάτες & συνάδελφοι Προκαλούν οι δηλώσεις υποστήριξης που έκανε έναν χρόνο πριν για το #MeToo, ο Αλέξης Γεωργούλης Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση Γεωργούλη - «Θα τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» Η Παπαθωμά ξαναχτυπά μετά την στήριξη σε Γεωργούλη & απειλεί με μηνύσεις - Η ανάρτησή Πετράκου Αλέξης Γεωργούλης: Ποινές σε Ελλάδα - Βέλγιο για βιασμό & ξυλοδαρμό – Το κόστος της υπεράσπισής του Η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω...» Οι αντιδράσεις σε τηλεόραση & διαδίκτυο μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου στον Αλέξη Γεωργούλη Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα» Το χρονικό & το παρασκήνιο της εξόδου Γεωργούλη μετά την καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση

Σοκ ωστόσο προκαλεί η προφητική σειρά του Αλέξη Γεωργούλη το 2006 με δικηγόρο-σύντροφο στο Ευρωκοινοβούλιο που πέφτει θύμα βιασμού.

Η Ιωάννα Παππά που υποδύθηκε τη δικηγόρο του Ευρωκοινοβουλίου και σύντροφο του Αλέξη Γεωργούλη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από συνεργάτη της (τον υποδυόταν ο Όθων Μεταξάς).

«Επειδή είναι μια πολύ ευαίσθητη ιστορία, από όλες τις απόψεις και αφορά και τις δύο πλευρές, και την κοπέλα που φαίνεται να είναι το θύμα αλλά και τον Αλέξη που αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί και αν ισχύουν όλα αυτά.

Η αλήθεια είναι πως ισχύει το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για τον Αλέξη, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ εγώ να ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή του καθενός.

Έχει αρκετές ομοιότητες το σενάριο με αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πέρα από το ότι είναι τυχαίο».

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας μίλησε στο #ToPrwino η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε, ενσαρκώνοντας την αδελφή του Ευρωβουλευτή στο «προφητικό» έργο του Alpha, «Κινούμενη Άμμος».

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δήλωσε: «Οφείλω να ομολογήσω ότι βρίσκεσαι σε αυτήν την παράξενη θέση γιατί από τότε που ξεκίνησε πολύ σωστά με το metoo, και είμαστε όλοι υπέρ των ανδρών και των γυναικών που θέλουν να πουν για μία κακοποιητική συμπεριφορά κι αυτό δεν πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει ποτέ, μπαίνεις σε μία διαδικασία όποτε σκέφτεσαι για κάποιον αν το έχει κάνει ή δεν το έχει κάνει, τι συμβαίνει ακριβώς.

Από την άλλη, οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ τον Αλέξη που ξέρω και που έχω ζήσει, ειλικρινά επί έναν χρόνο στα γυρίσματα, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να υψώνει τον τόνο της φωνής του. Είναι ένας από τους πιο ευγενείς, τρυφερούς ανθρώπους που ξέρω. Δεν τσακώνεται, δεν θυμώνει. Δεν τον έχω δει θυμωμένο τον Αλέξη εγώ. Στη συνεργασία που έζησα εγώ μαζί του δεν μπορώ να σου πω ότι ούτε μία στιγμή δεν τον άκουσα να υψώνει τη φωνή του. (…)».

Στη συνέχεια, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε: «Όταν διάβασα την είδηση, έμεινα άναυδη. Δε μπορώ να συνδυάσω με τίποτα το πρόσωπο με αυτό που του προσάπτουν. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Από την άλλη δεν ξέρεις τι συμβαίνει ποτέ πίσω από μία κλειστή πόρτα. Δεν θέλω να το πιστέψω! Δεν μπορώ να φανταστώ τον Αλέξη να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Είναι ένα παιδί όλο χιούμορ, είναι ένα παιδί βασικά. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί στα δικαστήρια».

«Αν αυτό βγει πραγματικό, θα θεωρήσω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει διπλή προσωπικότητα! Εύχομαι πραγματικά να λυθεί σύντομα» κατέληξε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Γιάννης Μόρτζος:

«Τον γνώρισα για λίγο ήταν ένας ελπιδοφόρος ηθοποιός με δυνατότητες και με χιούμορ. Γελοιοποιούμεθα. Το αντριλίκι μας το ελληνικό το εξάγουμε κιόλας και στην Ευρώπη. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και τείνω να πιστέψω ότι όντως κάτι έγινε»

Με μια δήλωσή του στην εκπομπή #SuperΚατερίνα ο Πασχάλης Τσαρούχας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον λόγο που το ΣΕΗ δεν έχει ακόμα αντιδράσει για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Θα συνέλθουν τα όργανα και θα αποφασίσουν αυτό που είναι να αποφασίσουν. Στο ΣΕΗ δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον Γεωργούλη» ξεκαθάρισε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Μάλιστα, σε συνέχεια του ρεπορτάζ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε πως στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, το ΣΕΗ αντέδρασε γιατί τότε έγινε δημόσια μια καταγγελία σε μια τηλεοπτική εκπομπή ενώ στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη η καταγγελία έγινε στις Βρυξέλλες χωρίς οι άνθρωποι του ΣΕΗ να έχουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας στα χέρια τους.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε πως λόγω του ότι η ίδια η καταγγέλλουσα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, το ΣΕΗ δε μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία. Ωστόσο, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ έχει αποφασίσει να συνεδριάσει το Πειθαρχικό αφού πρώτα δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις από τις Βρυξέλλες.

Δείτε το βίντεο στο 00:25'EΔΩ

Η κάμερες συνάντησαν την ηθοποιό Μαρίλια Μητρούση σε παρουσίαση βιβλίου, με τους δημοσιογράφους να ζητούν την τοποθέτησή της σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρους του Ευρωβουλευτή.

Να σου θυμίσουμε πως πριν 2μισι χρόνια είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Γεωργούλη να διατηρεί σχέση με την Μαρίλια Μητρούση, κάτι που και οι δύο είχαν διαψεύσει. Αν και οι δυο ηθοποιοί είχαν διαφορά ηλικίας περίπου δύο δεκαετίες, οι φήμες τους ήθελαν να έχουν έρθει κοντά και να έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία που εξελίσσονταν σε μία όμορφη σχέση.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Μιχάλη Μητρούση δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ» δήλωσε, αρχικά, η Μαρίλια Μητρούση στους δημοσιογράφους.

«Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης» συμπλήρωσε η Μαρίλια Μητρούση για να επαναλάβει εκ νέου, «χρόνια πολλά».

«Όχι, δεν τοποθετούμαι καθόλου. Δεν… Χρόνια πολλά» πρόσθεσε ακόμα για να εισβάλλει ο πατέρας της, Μιχάλης Μητρούσης φωνάζοντας «τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;».

«Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο στο 00:23' EΔΩ

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο #ToPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Για μένα αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα έχει με τον Γεωργούλη…

Να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κα Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κα Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη; Με ποιο δικαίωμα οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτούν για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν ότι ξέραμε ότι κάνατε παρέα αλλά ότι είχατε σχέση για ποιο λόγο να τον ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για εμένα. Και όχι η κυρία που βιάστηκε, αν βιάστηκε, και βγήκε να το πει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Και μπράβο στον κ. Μητρούση που αντί να τους στείλει όλους στο δι@ολο και με το δίκιο του, βγήκε με χιούμορ και προστατευτικά και είπε στους δημοσιογράφους να την αφήσουν. Αν τους έλεγε να πάνε στο δι@ολο και θα τον δικαιολογούσα κιόλας. Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο και το λέω. Για μένα είναι λάθος όλων των δημοσιογράφων και ημών!».  

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»