Αντιδράσεις στην τοποθέτηση Αλέξη Τσίπρα για Αλέξη Γεωργούλη- Τι αποκαλύπτουν συνεργάτες & συνάδελφοι

Ελένη Χρονόπουλου: Αναμένεται να είναι σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Λιάγκας, Πηνελόπη Πιτσούλη, Τάσος Χαλκιάς, Κατερίνα Καινούργιου, Σοφία Παυλίδου, Γιώργος Κοψιδάς, Παντελής Τουτουντζής, Μάγδα Τσαγγάνη, Έλενα Ασημακοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου, Αφροδίτη Γραμμέλη, Βασίλης Θωμόπουλος, Γιαννης Ζουγανέλης, Ιωάννα Πηλιχού για Αλέξη Γεωργούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο #HappyDay και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 25/4 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, επισημαίνοντας πως δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν τα όσα βίωσε η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου, καθώς αυτά δεν τα ήξερε ούτε η ίδια της η οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι πολύ δυσάρεστο γεγονός, πολύ στενάχωρο. Αμέσως μόλις το πληροφορηθήκαμε, αντιδράσαμε ακαριαία, άμεσα, σκληρά αλλά σωστά κατά τη γνώμη μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, και ειδικά σε μία κοινωνία που τα φαινόμενα της έμφυλης βίας είναι πολύ έντονα και είναι μία πατριαρχική κοινωνία δεν μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις και να λέμε “ναι μεν αλλά…”.

Βεβαίως ο κ. Γεωργούλης έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη δικαιοσύνη και όχι από τα τηλεπαράθυρα, νομίζω όμως ότι δε μπορούμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις και γι’ αυτό η αντίδρασή μας ήταν ακαριαία και γι’ αυτό βγήκα αμέσως να πω ότι είμαι με το θύμα και όχι με τον θύτη».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε σχετικά με το πότε ενημερώθηκε για την υπόθεση: «Ενημερωθήκαμε την ημέρα που έγινε γνωστή η δημόσια καταγγελία. Η καταγγέλλουσα βγήκε και είπε ότι δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς της. Είναι δυνατόν να μην το ήξερε η οικογένειά της, το κόμμα στο οποίο συμμετέχει και να το ξέραμε εμείς; Είναι αδιανόητο να το σκεφτεί κανείς αυτό. Όπως είναι και αδιανόητο, το να ξέρεις κάτι τόσο βαρύ και να το κρατάς. Για ποιον λόγο;».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε, επίσης, όσον αφορά σε κάποια στελέχη του κόμματός του που έσπευσαν να βάλουν τον «σπόρο» της αμφιβολίας στον κόσμο για το αν υπόθεση είναι στημένη. «Ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό. Βεβαίως σε ένα κόμμα πολλών χιλιάδων μελών, θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα εκφράζονται με τον δικό τους τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι μία κυρίαρχη αντίληψη, που δίνουμε μάχη να ξεπεράσουμε.

Μόλις βλέπουμε μία γυναίκα να καταγγέλλει, λέμε “γιατί τώρα;”. Γιατί έτσι, γιατί όποτε θέλει αρκεί να την ενθαρρύνουμε να το κάνει. Βεβαίως, η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα κρίνει την αλήθεια για την καταγγελία της».  

Η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, και είναι πολύ πιθανόν να τοποθετηθεί σε κορυφαία εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κινήματος.

Σε κορυφαία εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να βρεθεί η Ελένη Χρονοπούλου. Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει συνάντηση μαζί της για τις τελικές αποφάσεις.

Δειτε Επισης
Προκαλούν οι δηλώσεις υποστήριξης που έκανε έναν χρόνο πριν για το #MeToo, ο Αλέξης Γεωργούλης Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση Γεωργούλη - «Θα τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» Η Παπαθωμά ξαναχτυπά μετά την στήριξη σε Γεωργούλη & απειλεί με μηνύσεις - Η ανάρτησή Πετράκου Αλέξης Γεωργούλης: Ποινές σε Ελλάδα - Βέλγιο για βιασμό & ξυλοδαρμό – Το κόστος της υπεράσπισής του Η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω...» Αισχρό μήνυμα Χριστόφορου Ζαραλίκου: «Βέλγιο: Ούτε να κλέψεις μπορείς ούτε να γ@μ#$εις» Οι αντιδράσεις σε τηλεόραση & διαδίκτυο μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου στον Αλέξη Γεωργούλη Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα» Το χρονικό & το παρασκήνιο της εξόδου Γεωργούλη μετά την καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση

«Είχα ακούσει σε πολιτικό τραπέζι ότι θα προκύψει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης»

«Είχε ακουστεί σε πολιτικό τραπέζι από καιρό ότι θα προκύψει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης», αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα.

Οι αντιδράσεις ηθοποιών, συνάδελφων του Αλέξη Γεωργούλη , μετά την πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, συνεχίζονται.

«Αν αποδειχθεί βέβαια και μόνο εάν αποδειχθεί, όχι μόνο ο Αλέξης, ο αδελφός μου ο ίδιος ότι είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρείται με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται οι άνθρωποι. Εκεί δεν σηκώνει ναι μεν αλλά, δεν σηκώνει γιατί τότε καταλήγει να είναι υπερ του θύτη και όχι του θύματος», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αναμένεται να βρεθεί στο εδωλίου του κατηγορουμένου μετά την άρση της ασυλίας του.

«Να αποταθούν στο ευρωκοινοβούλιο, στέλνοντας τα διαδικαστικά έγγραφα και η επιτροπή νομικών υποθέσεων του ευρωκοινοβουλίου να εισηγηθεί στην ολομέλεια της Ευρωβουλής προκειμένου να γίνει η άρση της βουλευτικής  ασυλίας», δήλωσε η δικηγόρος, Σοφία Κάτσουλα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει υποβάλει δύο αιτήματα στην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, για επίσπευση της διαδικασίας σχετικά με την άρση της ασυλίας του.

Την τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο HappyDay και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino.

Ο παρουσιαστής είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε πολιτικά και καλλιτεχνικά τον ηθοποιό και Ευρωβουλευτή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Όπως κρίνω τον Μητσοτάκη, θα κρίνω και τον Τσίπρα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, που έχω τη δυνατότητα να λέω τη γνώμη μου, για μένα είστε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση. Πέσατε και εσείς στο ολίσθημα της δίκης των τηλεπαραθύρων. Δεν έχετε σπουδάσει νομική, όπως κάποιοι δικηγόροι που όταν τους συμφέρουν οι εκπομπές, βγαίνουν και κάνουν λογύδρια. Όταν δεν τους συμφέρουν, γιατί κάνουν κριτική στον πελάτη τους, βγαίνουν και μιλάνε για δίκες των τηλεπεραθύρων».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, ιδιαίτερα εκνευρισμένος τόνισε: «Για μένα κύριε Τσίπρα πέσατε σήμερα στο ολίσθημα των τηλεδικών. Αν κάποιος έκανε τηλεδίκη είστε εσείς, που διαγράψατε από το κόμμα σας τον κ. Γεωργούλη, για μένα καλά κάνατε, αλλά εσείς πήρατε μία απόφαση, εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι. Σωστή ή λανθασμένη δεν με ενδιαφέρει, ωστόσο πήρατε μία απόφαση τελειώνοντάς τον πολιτικά, τελειώνοντάς τον καλλιτεχνικά για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Γιατί αν είναι αθώος ο Γεωργούλης, όπως λέει, πιστεύετε ότι θα επανορθωθεί πολιτικά ή καλλιτεχνικά; Ποιος θα τον πάρει σε κόμμα, ποιος θα του δώσει δουλειά στην τηλεόραση; Ποιος θα του δώσει δουλειά σε θέατρο;

Η κυρία θα γίνει βουλευτίνα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου μαθαίνω. Εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τον κόψαμε και μιλάτε και για τηλεδίκη; Και λέτε ότι δεν το ξέραμε. Δεν είπατε ότι είχατε ακούσει ψιθύρους και τον είχατε φωνάξει. Δεν σημαίνει ότι έχει ενοχή ο Γεωργούλης. Πώς λέτε λοιπόν ότι για την υπόθεση μπορεί να μην ξέρατε, αλλά κάποιος ψίθυρος είχε φτάσει στα αφτιά σας. Όλα πια να τα αλλάζουμε; Έλεος πια σε αυτή τη χώρα. Έχουμε τσαλαπατήσει και καταπατήσει κάθε ίχνος λογικής! Αν είναι δυνατόν».  

Συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε αποκλειστικά στην Τατιανα Στεφανιδου για τη ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Είναι άψογος, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, που δεν πίεζε ποτέ τους συνεργάτες του. Ένας άνθρωπος άνετος, ευχάριστος και χαλαρός.

Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει πως όλο αυτό είναι αδιανόητο. Στημένο και αδιανόητο και νιώθει πάρα πολύ άσχημα. Όλοι οι συνεργάτες του, όταν μιλάνε, λένε πως περνούν πολύ καλά στην εργασία τους και δε νιώθουν καμία πίεση».

1

2

3

Οι δικοί του άνθρωποι και όσοι συναναστρέφονται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Αλέξη Γεωργούλη, εξακολουθούν να δηλώνουν πως ουδέποτε είχαν αντιληφθεί κάτι παράξενο στον χαρακτήρα του, ενώ τονίζουν πως ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός απέφευγε πάντα τους καυγάδες.

Ο Κρις Βάλλας, ένας από τους «κολλητούς» του φίλους μίλησαν στο Star και στην Άννα Σταματιάδου.

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Πάντα σέβομαι την πλευρά του θύματος. Για να μαλώσεις με τον Αλέξη Γεωργούλη πρέπει να έχεις… μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα και ποτέ δεν είχε. Και με συντρόφους που είχε παλιά στο παρελθόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω», ανέφερε για την υπόθεση.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα απολύτως, χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Κρις Βάλλας.

Από την πλευρά της Ελένης Χρονοπούλου ο θείος της σε επικοινωνία με το Star δηλώνει: «Ό,τι λέει η ίδια είναι ακριβές και αληθινό. Θέλει να προστατέψει την κοινωνία, τα άλλα κορίτσια και να καταδείξει ότι πίσω από αγγέλους, μπορεί να κρύβονται δαίμονες», ανέφερε ο θείος της καταγγέλλουσας. 

Πηνελόπη Πιτσούλη

Δηλώσεις στην εκπομπή #ToPrwino έκανε και η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση Γεωργούλη.

«Εάν την κακοποίησε και τον κατήγγειλε, καλά έκανε. Ας βρει το δίκιο της με τα δικαστήρια. Μου φαίνεται τρελό βέβαια όλο αυτό, αλλά αν έτσι λέει η κυρία, εγώ είμαι πάντα με το μέρος του θύματος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί να πεις, “με κακοποίησε ο Γεωργούλης”, κάτι θα της έκανε. Για μια γυναίκα είναι φρικτό όλο αυτό που συμβαίνει. Από τον Γεωργούλη δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ένα παιδί αρτιμελέστατο, ωραίο παλικάρι, λεβεντονιός, που οι γυναίκες τρέχουν από πίσω του, κάνει τέτοια πράγματα; Να ήταν ένας Κουασιμόδος, αλλά τώρα αυτός γιατί το έκανε; Σε αυτή την ηλικία, γιατί μεγάλωσε και αυτός, δεν είναι παλληκαράκι, του ξύπνησε ο άνδρας ο κακοποιητής μέσα του; Ξέχασε τον ποιητή και έπιασε τον κακοποιητή», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη. 

Τάσος Χαλκιάς

Στην εκπομπή #HappyDay και τον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν έχω να πω τίποτα γι’ αυτό. Τα πράγματα οδεύουν προς τη δικαιοσύνη, οπότε δεν έχω να πω κάτι, γιατί προς το παρόν είναι κουτσομπολιά των καναλιών και τίποτα άλλο. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ μαζί του, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς είπε επίσης: «Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος υπήρχε στο ευρωκοινοβούλιο και εκπροσωπούσε την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι προσεκτικοί».

Δείτε το βίντεο στο 00:19' ΕΔΩ

Σοφία Παυλίδου

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα, λέγοντας: «Δεν ξέρω τι εννοούσε η Θεοφανία Παπαθωμά με την ανάρτησή της. Με θλίβει αυτό το γεγονός. Να δούμε τι θα συμβεί, να πάρει και την δικογραφία. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα. Δεν μπορεί να πήγε στον ιατροδικαστή και να καταγγείλει κάτι χωρίς να είναι αλήθεια. Η αρχική καταγγελία έγινε από την αρχή και μετά το όνομα. Για το όνομα έδειξε ένα τακτ για να μην τον κατήγγειλε από την αρχή. Το έκανε μετά. Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Γιώργος Κοψιδάς

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Εγώ αυτό που έχω ζήσει από τον Αλέξη, είναι ότι είναι ένα παιδί έξω καρδιά. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κοψιδάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή #SuperΚατερίνα. «Πώς συμβαίνει κάτι και το λες τέσσερις μήνες μετά. Είναι μια γυναίκα με ένα κύρος και μια θέση στην Ευρωβουλή. Εγώ θα πήγαινα την ίδια στιγμή» δήλωσε ο ηθοποιός.

Παντελής Τουτουντζής

Από τα παρασκήνια του #J2US μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος είπε: «Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε κάνει εξώφυλλο και φωτογραφίσεις. Ευγενικός, χαμογελαστός και χιουμορίστας. Τέτοιες αναρτήσεις για εμένα είναι παντελώς αχρείαστες. Είναι πολύ φλέγον ζήτημα και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή… Δεν υπάρχει χρονόμετρο στο να πούμε κάτι».

Δείτε το βίντεο στο 00:33' ΕΔΩ

Μάγδα Τσαγγάνη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Μάγδα Τσαγγάνη με δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη. Η εκπομπή #SuperΚατερίνα κι η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου επικοινώνησε με την ηθοποιό, μετά κι από ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Σιούρας. Η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τι να πω κοριτσάκι μου, δεν ξέρω. Μετανιώνω που είπα μια άποψη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη και με δικά μου προβλήματα. Εγώ είπα αυτό που πέρασα κι ένιωσα τόσο καιρό που δούλεψα με αυτόν τον άνθρωπο και πέρασα καλά. Ήταν ευγενικός, καλός, με χιούμορ. Είπα ότι αν το έχει κάνει αυτό, πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θα πιστεύω πια σε κανέναν, ούτε και στα μάτια μου. Δεν είπα τίποτα άλλο. Είμαι σαφώς υπέρ των γυναικών. Τι είμαι βλαμμένη να πω ότι καλά έκανε και χτύπησε μία γυναίκα; Κακώς μίλησα» ανέφερε.

«Μπορεί να είμαι σκελετός γιατί έχασα κάποια κιλά λόγω της στενοχώριας που κάηκε η πολυκατοικία που έμενα. Τι είναι αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σας μιλά ειλικρινά. Να είναι καλά. Έχω 48 χρόνια στην δουλειά και τώρα ξαφνικά επειδή βγήκα να υποστηρίξω έναν συνάδελφο κι είπα ότι αν έχει κάνει κάτι κακό, βεβαίως και θα τον κρίνει η δικαιοσύνη. Δεν έχω social media και δεν πειράζει για τα σχόλια που δέχθηκα» πρόσθεσε η Μάγδα Τσαγγάνη για την ανάρτηση του Δημήτρη Σιούρα.

«Θα έλεγα στον Αλέξη Γεωργούλη ότι είμαι πάρα πολύ λυπημένη» κατέληξε η ηθοποιός.

Έλενα Ασημακοπούλου

Για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Αλέξη Γεωργούλη απάντησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία τόνισε πως ήταν ένα σοκ για την ίδια.

«Έχουμε δουλέψει με τον Αλέξη Γεωργούλη σε ένα σίριαλ παλιότερα. Είναι σοκ! Κάθε φορά που ακούμε για ένα πρόσωπο, είναι σοκ. Υπάρχει η δικαιοσύνη και θα το κρίνει. Όταν είχαμε συνεργαστεί, δεν είχα βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Τον έχω ζήσει ένα χρόνο. Ήταν ευγενικός και δοτικός, αλλά δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας. Ότι έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του, το έχω ζήσει. Εύχομαι να δικαιωθεί το κορίτσι, αν όντως ισχύουν οι καταγγελίες».

Ραλλία Χρηστίδου - Αφροδίτη Γραμμέλη

Η υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη απασχολεί έντονα τις τηλεοπτικές εκπομπές και το πρωί της Τρίτης η Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά. Όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να κάνει στην καλεσμένη του #PrwinoMas μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, ακολούθησε ένα ιδιαίτερος διάλογος στον αέρα…

«Εσείς θεωρείτε ότι στο δικό σας κόμμα έχουν θέση γυναίκες, οι οποίες μέσω των κοινωνικών δικτύων αμφισβήτησαν το θύμα με αυτόν τον σκληρό τρόπο, ανέβασαν κάποια πρωτοσέλιδα, χαρακτήρισαν πολιτική συνομωσία την καταγγελία της… Πιστεύετε ότι αυτές οι γυναίκες έχουν θέση σε ένα χώρο προοδευτικό;», ρώτησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Υπάρχουν, το λιγότερο που μπορώ να πω, και άστοχες συμπεριφορές. Το λιγότερο άστοχη συμπεριφορά», αρκέστηκε να απαντήσει η Ραλλία Χρηστίδου. Στη συνέχεια, ειπώθηκαν τα εξής:

Α. Γ. «Ήπιος χαρακτηρισμός, εγώ θα περίμενα κάτι πιο έντονο από εσάς, δεδομένης της πορείας σας και δεδομένο ότι είστε μια γυναίκα η οποία υπερασπίζετε την ισότητα».

Ρ. Χ. «Ποιος μου μιλάει; Με συγχωρείτε…»

Α. Γ. «Είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη».

Ρ. Χ. «Α, τώρα κατάλαβα, δεν έχω εικόνα».

Α. Γ. «Θα περίμενα από σένα πιο έντονη αντίδραση γιατί μας σόκαρε. Ήταν έντονη η επίθεση που δέχτηκε το θύμα, μιλάμε για αναρτήσεις και φαντάζομαι ότι το ξέρεις τώρα. Για την κ. Στεφανίδη δεν το ξέρεις»;

Ρ. Χ. «Τι άλλο να πω; Το λιγότερο άστοχη».

Σε αυτό το σημείο ακολούθησε η παρέμβαση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία είπε: «Είσαι 100% αντίθετη δηλαδή…», με την Ραλλία Χρηστίδου να απαντά: «Προφανέστατα».

Γιαννης Ζουγανέλης

«Αν έχει συμβεί αυτό θα εκπλαγώ τελείως. Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Βασίλης Θωμόπουλος

«Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί ανάμεσα στην καταγγέλουσα και τον Γεωργούλη»

Ιωάννα Πηλιχού

Η Ιωάννα Πηλιχού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέφερε πως είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη. Είναι στενάχωρο. Δεν τον ξέρω τον Αλέξη. Μια φορά τον έχω δει στη ζωή μου σε μια συνέντευξη. Όλα οδηγούνται στη δικαιοσύνη και αυτή θα αποφασίσει. Νομίζω ότι είναι σημαντικό που οι άνθρωποι πια μπορούν να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται. Δε νομίζω να υπάρχει αρχή και τέλος αν κάποιος έχει παραβατική συμπεριφορά ή κάποιος είναι θύμα. Πάντα υπάρχει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Πηλιχού.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»