Burger King: 3 νέες αφίξεις στην κατηγορία Gourmet Kings

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της premium κατηγορίας ‘’Gourmet Kings’’, το Burger King προχωρά σε νέες προσθήκες με νέα gourmet burgers. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κατηγορία που έχει ήδη αγαπηθεί, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρη την Κύπρο, είναι έτοιμη να κατακτήσει ξανά την κορυφή με τις νέες επιλογές. Τα νέα burgers ξεχωρίζουν τόσο για το κυπριακό όσο και για το ιταλικό τους ταπεραμέντο.

Μεταξύ άλλων, τα νέα συστατικά που περιέχονται στα νέα burgers είναι το αυθεντικό κυπριακό χαλλούμι, το ιταλικό τυρί grana padano και το αβγό.

Οι νέες αφίξεις της premium σειράς “Gourmet Kings” των Burger King περιλαμβάνουν: Την κυπριακή εκδοχή της gourmet γεύσης με το ανεπανάληπτο Halloumi Angus το οποίο μέσα στο αφράτο ψωμάκι μπριός κρύβει ένα Aberdeen Angus μπιφτέκι από 100% Angus βοδινό, κυπριακό χαλούμι, φρέσκια ρόκα, καπνιστό μπέικον, αβγό, ζουμερές ντομάτες και κρεμώδη μαγιονέζα. Το μοναδικό Truffle Egg Angus, με εκλεκτής ποιότητας Aberdeen Angus μπιφτέκι από 100% Angus βοδινό, κρεμώδη σως τρούφας, νιφάδες ιταλικού τυριού grana padano, αβγό και φρέσκια ρόκα σε ψωμάκι μπριός.

Το πληθωρικό και γεμάτο γεύση Double Truffle Egg Angus το οποίο περιέχει όλα τα παραπάνω λαχταριστά υλικά, με την ενίσχυση ενός ακόμα Aberdeen Angus μπιφτέκι από 100% Angus βοδινό για διπλή γκουρμεδοαπόλαυση.

Παράλληλα με τις νέες αφίξεις η premium σειρά “Gourmet Kings” συνεχίζει να προσφέρει την εκπληκτική γεύση των: Whiskey Angus Mπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη ουίσκι σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριός.

Spicy Whiskey Angus Μπιφτέκι από 100% βοδινό Aberdeen Angus στη σχάρα, με βελούδινη ουίσκι σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα, jalapenos, ζουμερές ντομάτες και καπνιστό μπέικον σε ψωμάκι μπριός.

Cajun Chicken Παναρισμένο στήθος κοτόπουλο με κρεμώδες cajun σως, γαλλικό τυρί cantal, φρέσκα ρόκα και ζουμερές ντομάτες σε ψωμάκι μπριός.

Όλη η γκάμα των Gourmet Kings με τις τρείς νέες λαχταριστές αφίξεις είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα εστιατόρια Burger King, ενώ καταφθάνει ζεστή και λαχταριστή στο σπίτι, μέσω της υπηρεσίας delivery.

Τα Burger King συνεχίζουν να καινοτομούν και να προσφέρουν νέες γεύσεις για να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Καλή όρεξη από τα Burger King λοιπόν.

  

 

 

Δειτε Επισης

Νέα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES. 100 πιστοποιημένες ημέρες αρώματος και φρεσκάδας!
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια camping με κορυφαίο εξοπλισμό από το DECATHLON!
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!